Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
no to ja moge tez dodac, ze na pewno MLU bedzie zwyczajowo zaszyty w * w c.fn.-ach. i ze jakikolwiek AF by nie byl (a szalu i tak sie nie spodziewam), to bedzie masowe psioczenie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie ma szans. naprawde. obecnie DSLR Canona to chodzaca reklama filmowania
dobrze kombinujesz. to jest dobra rzecz do budzetowego FFKomentarz
-
Wiesz to niższe jest równie prawdopodobne jak to wyższe ;-)
.
BTW: z jednym nie będą mieli problemu jak okroić AF w "budżetowym"/* FF
.
/* - do tego słowa bym się zbytnio nie przywiązywał - w każdym razie nie brał go IMHO dosłownie
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Dobrze pisał wcześniej Dinderi - największą zaletą wejścia 5Dm3 będzie to ze nagle 5Dm2 zrobi się super-hiper fajowy, z zaje... AF i w ogóle.
No i jego "magia" jeszcze wzrośnie, a 5Dm3 będzie się kupować w tajemnicy tak jak teraz 60D 
Tak samo było z 50D po wejściu 60D. Radzę sobie przypomnieć opinie o 50D przed i po premierze.małe-D + e-ki + nie-ki + lampka + inne gratyKomentarz
-
Ale to się bierze między innymi z tego, że oczekiwania wobec nowego modelu są dosyć sprecyzowane jeszcze przed jego pojawieniem się na rynku. Canon podąża jednak swoją drogą i daje to co chce, a nie to, czego oczekują entuzjaści. Po premierze jest mały kac i okazuje się, że stara "żona" nie jest wcale taka zła... a nowa - nie jest aż taka interesująca (wiadomo, jakiś makijażyk, nowa fryzurka - są, ale wielu oczekiwała tego, żeby dobrze gotowała i nie przeszkadzała w oglądaniu meczów)Dobrze pisał wcześniej Dinderi - największą zaletą wejścia 5Dm3 będzie to ze nagle 5Dm2 zrobi się super-hiper fajowy, z zaje... AF i w ogóle.
No i jego "magia" jeszcze wzrośnie, a 5Dm3 będzie się kupować w tajemnicy tak jak teraz 60D 
Tak samo było z 50D po wejściu 60D. Radzę sobie przypomnieć opinie o 50D przed i po premierze.
Komentarz
-
FF są już teraz budżetowe. 5d2 za 6k czy 5D za 3,5k to nie jest kosmos finansowy. Co do szkieł, zawsze ciekawią mnie nowości, ale coraz częściej myślę, że tym co jest obecnie dostępne można zrobić genialne fotki, przestałem się podniecać nowościami.
PozdrawiamKomentarz
-
To nie będzie największa zaleta, tylko to że C 5D II trochę stanieje a dzięki temu użytkownicy C 5D też spuszczą trochę z ceny.Dobrze pisał wcześniej Dinderi - największą zaletą wejścia 5Dm3 będzie to ze nagle 5Dm2 zrobi się super-hiper fajowy, z zaje... AF i w ogóle.
Tak samo było z 50D po wejściu 60D. Radzę sobie przypomnieć opinie o 50D przed i po premierze.Komentarz
-
Komentarz
-
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 MaxKomentarz
-
Komentarz
-
New Processors
Over at NL they received information that DIGIC V would show up in 2011. The 1Ds replacement would utilize the new processor. As you can expect, better image quality, movie quality and throughput should be expected.
More DIGIC V
I was told a little while ago that there would be 2 versions of DIGIC V. It wasn’t explained as to what the different versions would be. I file this under really big grain of salt.
Dwie wersje, jedna do XXd a druga dla Xd? Pewnie ta pierwsza będzie odchylana i bardziej plastikowa.
Pozdrawiam RysiekKomentarz
-
Komentarz
-
the silence is deafeningKomentarz
-
Chyba Canon trochę musiał sprzedać swoich 800-rurek, skoro wprowadzają zakaz używania luster w miejscach publicznych
Wychodzi na to, że bezlusterkowce górą
the silence is deafeningKomentarz
-
Chyba Canon trochę musiał sprzedać swoich 800-rurek, skoro wprowadzają zakaz używania luster w miejscach publicznych
Wychodzi na to, że bezlusterkowce górą
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."Komentarz
Komentarz