Jestem od niedawna, więc nie wiem czy było:
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Tak mnie zastanawia czemu o faktycznych, nowych premierach rozmawiacie w wątku plotkarskim? Sio do właściwych wątków
.
Komentarz
-
Mistrz szybkiej reakcjihttp://www.canon.pl/For_Home/Product...x.aspx?specs=1
brak mikreoregulacji?? troche szkoda... ale skoro nie dali to moze to nie byl trafiony pomysł od poczatku...
czekam na pierwsze testy
Przeczytałeś jeden post wyżej ?
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
DziekiŁ Łukasz.Napisał do mnie Janusz Body.Jako taki jest znany na Forum.Ty i ja mówimy Wiesiek..Chce zawiesić swoją działalność na forum.Ja chyba też.Komentarz
-
A czemu jeśli można wiedzieć?Jeśli chodzi o jakichś obszczymurków, którzy psują klimat to zrobi się pospolite ruszenie i szybki ostracyzm połączony z kastracją, jeśli to jednak zwykle zmęczenie materiału to nic się nie poradzi
Szkoda by było. Kiedyś Janusz mi pomógł, zawsze dobrze mieć na forum taki wszechwiedzący support, i choćby nigdy więcej z niego nie skorzystać.JarekKomentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
60d cena
aparat na rynku zadebiutuje w okolicach października tego roku. Sugerowana cena samego korpusu lustrzanki wyniesie 1309,99 EUR (około 5230 PLN), podczas gdy za zestaw z jednym z kitowych obiektywów zapłacimy od 1199,99 GBP do 1999,99 GBP (zależnie od dołączonej optyki).
czy to aby nie przesada?? czy ja dobrze rozumiem ze np 7d jest troszke tanszy?6D, Sigma 24 mm f/1.4 Art, Canon 100 mm f/2.8 IS USML, Canon 70-200 f/2.8 IS IIKomentarz
-
Hm,masz rację.Ale czasem dopada nas zmęczenie.To trafna uwaga.PozdrawiamA czemu jeśli można wiedzieć?Jeśli chodzi o jakichś obszczymurków, którzy psują klimat to zrobi się pospolite ruszenie i szybki ostracyzm połączony z kastracją, jeśli to jednak zwykle zmęczenie materiału to nic się nie poradzi
Szkoda by było. Kiedyś Janusz mi pomógł, zawsze dobrze mieć na forum taki wszechwiedzący support, i choćby nigdy więcej z niego nie skorzystać.Komentarz
-
Komentarz
-
Również tak uważmA czemu jeśli można wiedzieć?Jeśli chodzi o jakichś obszczymurków, którzy psują klimat to zrobi się pospolite ruszenie i szybki ostracyzm połączony z kastracją, jeśli to jednak zwykle zmęczenie materiału to nic się nie poradzi
Szkoda by było. Kiedyś Janusz mi pomógł, zawsze dobrze mieć na forum taki wszechwiedzący support, i choćby nigdy więcej z niego nie skorzystać.pozdrawiamKomentarz
Komentarz