X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KuchateK
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 4895

Nie dziwne ze na avatarze taki zadowolony 8)
    ...

Komentarz

• Polaco
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1135

Zamieszczone przez muflon
      Ehem, ja tylko po cichutku się pochwalę: dziś żona zaproponowała, że skoro w Genewie jest problem z wyborem 24-70, to może by się przejechac do jakiegoś większego miasta (Zurich), poszukać, pobadać i kupić hurtem w/w i 100-400 które w zasadzie było przewidziane dopiero na wakacje
      Muflon a ja tak po cichutku sie zapytam, za moze jakas siostre ??

Ps.: Zacznij myslec o jakims niewolniku zeby to wszystko nosil, no chyba ze fotografia zastepuje Ci silownie...
      Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
      Troche moich knotow

Komentarz

• Ted
        Bywalec
        • 2004
        • 143

Zamieszczone przez Polaco
        Ps.: Zacznij myslec o jakims niewolniku zeby to wszystko nosil, no chyba ze fotografia zastepuje Ci silownie...
        noo teraz jakby jeszcze Muflon napisal, że zona mu pomaga nosic to wszystko to chyba juz nam braknie słów :wink:

Komentarz

• muflon
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 6763

Zamieszczone przez Polaco
          Muflon a ja tak po cichutku sie zapytam, za moze jakas siostre ??
          Ma nawet dwie, w tym jedna wolna Ale raczej wiekowo mocno odstajaca od Ciebie.
          Zamieszczone przez Ted
          noo teraz jakby jeszcze Muflon napisal, że zona mu pomaga nosic to wszystko
          Oczywiscie ze pomaga, pisalem nieraz
          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Polaco
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1135

Ma nawet dwie, w tym jedna wolna Ale raczej wiekowo mocno odstajaca od Ciebie.
            Milosc nie zna wieku Gorzej z odlegloscia ;(
            Troche moich knotow

Komentarz

• Marfackib
              Bywalec
              • 2005
              • 169

Zmieniłem sobie laptopa, no i jakoś trzeba było o Tym powiedzieć. Popsioczyła ze 2 godziny, że faceci myślą tylko o sobie, że tylko im w głowie drogie zabawki. Wkurzyłem się i spytałem o czym ona marzy a nie może sobie tego kupić. Myslałem, że wymieni jakieś ciuszki, ale dobiła mnie całkowicie. Ona by chciała nowy samochód !!!!
              20D / 17-40 f4 L / 50 f1.4 / 70-200 f4 L

Komentarz

• Pszczola
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1760

Ehem, ja tylko po cichutku się pochwalę: dziś żona zaproponowała, że skoro w Genewie jest problem z wyborem 24-70, to może by się przejechac do jakiegoś większego miasta (Zurich), poszukać, pobadać i kupić hurtem w/w i 100-400 które w zasadzie było przewidziane dopiero na wakacje
                Taa... a przy okazji w Zurichu zakupy 'okolokobiece' porobic... ;-)
                EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• akustyk
                  gajowy
                  • 2004
                  • 12158

Zamieszczone przez Pszczola
                  Taa... a przy okazji w Zurichu zakupy 'okolokobiece' porobic... ;-)
                  osz fak... Zurych do najtanszych miast nie nalezy.

muflon, wycofaj sie poki mozesz. pozniej kupisz te szkielka!
                  www albo tez flickr

Komentarz

• KuchateK
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 4895

A ty myslisz ze te szkielka takie znowu tanie?
                    ...

Komentarz

• muflon
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 6763

Zamieszczone przez akustyk
                      osz fak... Zurych do najtanszych miast nie nalezy.
                      Aha, rzeczywiście To mniej więcej tak jakby stwierdzić, że "nowe mieszkania w centrum Warszawy nie są przesadnie tanie"
                      zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• akustyk
                        gajowy
                        • 2004
                        • 12158

Zamieszczone przez KuchateK
                        A ty myslisz ze te szkielka takie znowu tanie?
                        oj KuchateK, cos mi sie zdaje, ze Ty zony nie masz i nie rozumiesz skali problemu one naprawde potrafia wydac duzo na "szmaty". i nie jest to "duzo" w znaczeniu pojmowanym przez przecietna osobe plci meskiej.

chyba, ze ujmiemy to jako: "to szkielko kosztowalo duzo". i juz wiesz o jaka skale slowa "duzo" chodzi ;-) inny by za te pieniadze samochod kupil, super meble do chaty, wycieczke na Wyspy Wielkanocne, wyspe na Pacyfiku...
                        www albo tez flickr

Komentarz

• miszka
                          Bywalec
                          • 2004
                          • 132

Zamieszczone przez Vitez
                          Zostal jeszzcze full frame, analog, sredni format, nowe mieszkanie, ciemnia w lazience,samochod na wypady plenerowe i dopiero mozna myslec o slubie
                          Przyjdzie zona i to wszystko zniknie hehe
                          3staDe + 18-55 USM + 50 1.8 + 35-135 USM + 100-300 USM + BeGie + 420EX
                          "Photography is 50% photographer, 40% light, 10% equipment"
                          www.jopczynski.art.pl

Komentarz

• Polaco
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1135

Zamieszczone przez akustyk
                            oj KuchateK, cos mi sie zdaje, ze Ty zony nie masz i nie rozumiesz skali problemu one naprawde potrafia wydac duzo na "szmaty". i nie jest to "duzo" w znaczeniu pojmowanym przez przecietna osobe plci meskiej.

chyba, ze ujmiemy to jako: "to szkielko kosztowalo duzo". i juz wiesz o jaka skale slowa "duzo" chodzi ;-) inny by za te pieniadze samochod kupil, super meble do chaty, wycieczke na Wyspy Wielkanocne, wyspe na Pacyfiku...
                            Bo to jest czasem tak, wydasz x na szkla/filtry/cokolwiek to wywaliles kase na niepotrzebne rzeczy, a jak one wydaja ta same x ale na ciuchy/kosmetyki to sa to dobrze wydane pieniadze

Ps. Mile Panie, gdzie jestescie ?? (no bo chyba sa tu, nie ??)
                            Troche moich knotow

Komentarz

• KuchateK
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 4895

Noo... Akurat doskonale wiem jak idzie wydawanie kasy kobietom Siostre mam... Wystarczy... juz sie napatrzylem Zwlaszcza ze jeszcze doskonale pamietam jak dobrze siostrze szlo wyciaganie na nowe rzeczy ktore po razie lezaly w szafie, a jak mnie szlo z wyciaganiem na cos co bylo praktycznie niezniszczalne i uzywalne po grob

Pozatym tam jest tylko drozej... Myslisz ze tam gdzie muflon mieszka jest tak wiele taniej? To nie jest chyba roznica "nic" vs "bardzo duzo" a raczej "duzo" vs "troche wiecej"... Myslisz ze one w "tanich sklepach" nie potrafia duzo wydac?
                              ...

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez miszka
                                Przyjdzie zona i to wszystko zniknie hehe
                                Jesli juz jakas zona przyjdzie to taka przez ktora na pewno zadna z MOICH rzeczy nie zniknie

Komentarz

Pracuję...