Zamieszczone przez KuchateK
X
-
Kuchatek - jakie tanie sklepy, jakie tanie sklepy... Mi sie jeszcze z NzZ do taniego sklepu na kobiece zakupy nigdy nie udalo trafic. No moze jeden raz jak jakies 3 swieczki na rodzinna impreze byly kupowane to sie zamknelo w jakis 50 zl. Ale jak mysle o typowo kobiecych zakupach (np. ubrania) to z mojej praktyki wynika, ze nie ma tanich sklepow. NzZ co prawda masowo takich zakupow nie robi (nawet musze stwierdzic, ze ilosciowo to jest bardzo w zakupach ostrozna). Ale jak juz cos kupi to ponizej jakosci wykonania L-ki nie schodzi.EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000 -
-
Ludzie, o czym wy mówicie? Jakie wydawanie masy $$$ na szmaty, perfumy, inne dzyndzelki? Zaczynam się zastanawiać... może ja tak naprawdę nie mam żony, tylko w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyję? ;-)Komentarz
-
Moze po prostu masz nieprzecietne szczescie ??Zamieszczone przez muflonLudzie, o czym wy mówicie? Jakie wydawanie masy $$$ na szmaty, perfumy, inne dzyndzelki? Zaczynam się zastanawiać... może ja tak naprawdę nie mam żony, tylko w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyję? ;-)
Ps.: Gratulacje za nowy zakup !Komentarz
-
Po to aby ta twoja jedyna ukochana byla najpiekniejsza w kazdej mozliwej okazjiZamieszczone przez akustyko w morde... zwyklem mawiac: "trzeba kochac, bo zrozumiec sie nie da". niestety, kolejny przyklad dowodzacy poprawnosci tego stwierdzenia. po cholere komu tyle ciuchow?
...Komentarz
-
A tam zone... Taka zona to skarb... Skarb maszZamieszczone przez muflonLudzie, o czym wy mówicie? Jakie wydawanie masy $$$ na szmaty, perfumy, inne dzyndzelki? Zaczynam się zastanawiać... może ja tak naprawdę nie mam żony, tylko w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyję? ;-)
Powiedz gdzie znalazles
Moze tam wiecej takich maja
...Komentarz
-
Wiem :-D Tylko lubię o tym co jakiś czas "od niechcenia" przypomnieć, żeby Was bardziej podenerwowaćZamieszczone przez KuchateKA tam zone... Taka zona to skarb... Skarb masz
Komentarz
-
Aparaty chodza na kliszach albo na matrycach, samochody sa na benzyne, ON lub podobne wynalazki. Dzieci chodza na zarciu i zabawkach, itp., itd. Wiekszosc zas Pan 'dziala' (obok milosci) na diamentach, kosmetychach, ubraniach itp. I to jest generalnie 'norma statystyczna'. Nie ma powodu, zeby nad tym biadolic. Trzeba to brac jako standardowy element trudow zycia codziennego i tyle.Zamieszczone przez muflonLudzie, o czym wy mówicie? Jakie wydawanie masy $$$ na szmaty, perfumy, inne dzyndzelki?
Dzisiaj kupilem NzZ, dzieciom i sobie nowego synka - szczenie bernenskiego psa pasterskiego (cenowo: 'tansza L-ka ;-( ). Rodzinaka juz sie w nim zakochala, dzieki czemu wzmocni sie argumentacja co do koniecznosci zakupu body cyfrowego. NzZ juz nawet 350D w sklepie pokazywalem. Jest zrozumienie, ze na dzieciach nie ma co oszczedzać.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Pszczola tak na razie to może i tańsza L-ka ale poczekaj jak to zacznie rosnąć i jeść to nie wiem czy cię ze cztery L-ki nie wyjdą
. Trzeba było kupić ratlerka to byłoby ekonomiczniej choć do ratlerka to pewnie tylko smienę mógłbyś kupić 
Jak na razie u mnie, żona jest ale dla niej 28-75 czy też 100-400 to to samo i nie ważne, że kolor nie ten.Coś tam jest do pstrykania
Komentarz
-
No niestety wiem. Zakladajac, ze psiak nie choruje i wszystko idzie ok to utrzymanie wychodzi mniej wiecej L-ka/rok ;-(Zamieszczone przez DolekPszczola tak na razie to może i tańsza L-ka ale poczekaj jak to zacznie rosnąć i jeść to nie wiem czy cię ze cztery L-ki nie wyjdą
Zartujesz?! przy moim gabarcycie? ;-)Zamieszczone przez DolekTrzeba było kupić ratlerkaEOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
O kurcze skąd ja to znam, na szczęście wszystkie zabawski kupuję na firmę a faktur nie pokazuję. Poza tym co jakiś czas proszę o wyrażenie opinii o fotkach i jest spokój, to działa.Zamieszczone przez PolacoNo i moja zobaczyla watek, powiedziala ze jestesmy swinie i ze nie wiemy ile kobiety sobie odmawiaja zeby utrzymac dom a my tylko o naszych zabawkach
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
Ja tam nie narzekam, lubię się drażnić kosztami sprzętu (Odpowiedź - frik
) A najlepsze to jest nowe określenie tele - mówię na to "sąsiadka tele", hehehe znęcam się i wiem jestem świnia :-(
Komentarz
-
-
moja kobieta powiedziała że trzeba dobrze inwestować pieniądze (z moich obserwacji według większości kobiet jest to inwestycja w ciuchy i perfumy balsamy itp..) a ja inwestuje w sprzęt foto i nietylko
Komentarz
-
Uważaj żeby nie zaczęła się interesować forografią bardziej od Ciebie bo na początku możesz stracić wyłączność na pieszczenie sprzętu a później będziesz mógł co najwyżej pomagać jej w zmianie obiektywówA moja dziewczyna nosi torbe, trzyma szkla przy wymianie (nie obawiam sie jej nawet 70-200 dac), filtry, oslony itp
Komentarz
Komentarz