X
-
EOS 50D 400D 300, +Ckit + C55-250 + C50 1.8 + 430EX + C28-90 4-5,6 + T18-50 2.8+ Sherpa450 i inna drobnica -
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Sporo prawdy jest w tym co pisze Pank. Jak jestes luzak, albo wyczujesz jak sie zachowywac, to w wiekszosci przypadkow inni beda ciebie uwazac za swojego i aparat ich juz tak nie bedzie krepowal. To naturalne, ze akceptujemy osoby podobne do nas, niz odmienców.
Jeszcze wam napisze jak mialem z alkoholem na jednym z wesel. Weselnicy bawili sie w najlepsze, ja robilem swoje (wazne: z szerokim usmiechem, naturalnie, cos tam sie pobujalem dla jaj przy muzyce) i wiara mnie tak zaakceptowala, ze mnie zaczeli ciągać do stolu "na jednego". I tu musialem odmowic, a ludziska dalej swoje. W koncu mlodzi zobaczyli, ze mi spokoju nie daja (ja już wiem, jak sie taki "jeden" zazwyczaj konczy
)
I wymyslili, ze jak nie chce pic to zebym do stolu przyszedl z kieliszkiem napelnionym zwykla wodą - o czym goście nie wiedzieli.
Kilka kolejek i ich wykonczylem
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
no jasne... lepiej zgrywać sztywniaka i wieśniaka nie umiejącego się wyluzować. ja na jednym z wesel mam zdjecie z młoda panią... zrobione moim aparatem przez.. pana młodego... impreza była bardzo rozkręcona i wszyscy bawili się świetnie... włącznie z didżejemCanon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48Komentarz
-
Eeee,no super luzak z Ciebie,zazdroszczę
...hmm,on Twoim aparacikiem Was...
...i nie zorientowałeś się,że to było zaproszenie do trójkąta?Taki niefart
Dziękuję za relację,już wszystko wiem; było rewelacyjnie
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Picie wynajętego fotografa na weselu to jest jak najbardziej wpadka. Chociaż zgodzę się, że wypicie pół czy jednego kieliszka to nic takiego to jednak jazda samochodem po jednym świadczy o skrajnej nieodpowiedzialności. Sam nie piję i to nie tylko na weselach - polecam spróbować.Komentarz
-
Wypicie jednego za zdrowie Państwa Młodych, zwłaszcza jak przyjdą do stolika, to pewnie nic złego.Ale po tym jednym dużo łatwiej sięgnąć po drugiego. Po kolejnego już zupełnie łatwo.Komentarz
-
wszystko zależy od silnej woli, ja zazwyczaj wypijam jednego z zespołem na początku do obiadu i później nic. Alkohol nie jest dla mnie problemem, a wódki które dostaje zazwyczaj od młodych zawsze gdzieś rozdam
"Pić trzeba umić"
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."Komentarz
-
Ja już na 1 zleceniu zaliczyłem wpadkę. Robiłem zdjęcia na ślubie (nieodpłatnie, dla znajomych) i w pewnym momencie aparat po prostu przestał reagować (akurat jak młodzi podjeżdżali pod USC), ciśnienie poszło w górę, stres 10 poziomów wyżej - okazało się że "padł" grip ;/ (phottix bp). Szybko odkręciłem gripa i całość już jakoś poszła.Komentarz
Komentarz