X
-
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk -
Dopiero się ogarnąłem i obejrzałem to lustro, które wiedziało, że jestem bez backupu.
Kurcze, lusterko jest jeszcze ukruszone.
Właśnie zdawało mi się, że coś chrupnęło, jak zdejmowałem obiektyw.
Soczewka obiektywu na szczęście nie zarysowana.Komentarz
-
Komentarz
-
Dostałem nowe lustro i nowy mirror box- lustro też miałem ukruszone.Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
mi lustro dali na pamiatke
ciagle robia za darmo
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tiltKomentarz
-
Pytanie do serwisu:
Czy te lustra można profilaktycznie zabezpieczyć/wymienić ?
W zależności od posiadanego numeru seryjnego aparatu.
Zakładam że jest to wada fabryczna, która dotyczy danego modelu w jakiejś serii, roku produkcji itp.Komentarz
-
łatwiej bedzie im trafic na twoje pytanie jak zadasz je we własciwym dziale
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Ja miałem głupi zwyczaj stawiania torby foto pod półką, na której trzymam ładowarki. Wygodniej było, wyciągasz aparaty, wsuwasz baterie, później paluszki z lamp za jednym schyleniem.. Tylko paluszki są 4, jeden nie trafił w wysuniętą dłoń i oczywiście pięknie wycelował w jedyne w torbie szkiełko jakimś cudem bez dekielka.. 85/1.8, więc drogo nie było, ale Murphy byłby ze mnie dumny..JarekKomentarz
-
Nie mów, ze paluszek stłukł soczewke w 85-ce. o_OKontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Wiesz, jak się nie ma szczęścia, to wszystko jest możliwe. Trochę ponad metr rozpędu od rąk do torby wystarczył. Uderzył kantem i po wszystkim. Ale to stare dzieje, już mi przeszła złość.. Choć jakby tak na eLkę spadł.. ech..JarekKomentarz
-
Ja dlatego nigdy nie używam akumulatorków. Są zawsze jakieś obślizłe.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Nieprawdopodobne! Wspominając filmik, na którym ktos starał się młotkiem potłuc 50/1.8, to wydaje się az niemożliwe. Ale z drugiej strony, kolega kiedys TYLKO wziął moje okulary do reki i jedna soczewka rozsypała się w drobny mak.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Takie ręce widać.:-D Ja jak wezmę do ręki pewien aparat to ostrości nie ustawia...Coś jak na filmie 60sekund.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz