grunt to miec wlasny rozum i przed pojsciem do kasy sprawdzic ceny na necie
X
-
Dobrze powiedziane, tym bardziej że juz wiele osób ma swój internet w kieszeni
małe-D + e-ki + nie-ki + lampka + inne graty -
Grunt to kupować rzeczy wyłącznie potrzebne (zazwyczaj jak chcemy coś kupić to orientujemy się jakie są ceny), a nie kupować tylko dlatego, że jest "promocja".Podpisy kłamiąKomentarz
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
nie nie nie, protestuje - no jak marketing, skoro po kupieniu tego czegos okazuje sie, ze nasze dotychczasowe zycie bylo pozbawione sensu i nie jestesmy w stanie zrozumiec, jak moglismy w ogole bez tego zyc ... no i co to bylo za zycie, skoro dopiero teraz to czujemy ze zyjemy i jestesmy spelnieni!!!
a tamten okres... tamto to byla wegetacja i zycie w nieswiadomosci, ktora cale szczescie przeminela :-P
to nie marketing, to poznawanie wlasnych potrzeb i okdrywanie samego siebie
Komentarz
-
Czacha, byłeś na jakimś kursie z marketingu, czy jak?

Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Więc z Vatem w sklepie nie dla idiotów jest tak jak większość pisała, w nie których sklepach jest taniej niż w MM po "Vacie" chociaż napewno się coś znajdzie z mniejszym nominałem niż ogólnie ale szału nie będzie.Komentarz
-
Nie ma się co spodziewać szalów. Ekonomia oparta jest na matematyce, a matematyka jest nieublaganie precyzyjna. 'Za darmo to można w pysk na warszawskiej Pradze dostac", a podatki sa równie nieuchronne jak śmierć. Jeśli, ktos daje w sklepie "rabat", tzn. najpierw odpowiednio wywindował cenę.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
A ja sobie tak gdybam - Co by było, gdyby kupując w MM i otrzymując paragon z naliczonym podatkiem VAT podać ich do sądu za niezgodność promocji z rzeczywistością?
Jak jest w promocji - bez VAT-u - to ja chcę bez VAT-u. I kropka.
Tylko na to trzeba mieć czas i przeczytać dokładnie regulamin promocji. Oczywiście, jeżeli taki istnieje.
Ciekawe co orzekłby sąd? Klient dostaje prawdziwe netto a sklep pokrywa VAT z własnej kieszeni plus karę za próbę oszukania Państwa? ;-) Taka mała dygresja. Jak komuś się uda to wtedy naprawę będzie to sklep nie dla idiotów. :-)Komentarz
-
Jeśli się nie mylę to albo na reklamach była gwiazdka że regulamin promocji dostępny w sklepach, a na 99,9% na reklamach drukowanych było dopisane, że cena towaru pomniejszona o wartość podatku vatJakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Komentarz
-
przykład z MM: przed 500 zł netto * 1.22 = 610 brutto
po 610zł brutto / 1.22 = 500zł i mamy bez VAT, jest to lekko naciągnięta matematyka dla celów handlowych, ale dla "nie idioty" ogarniętego szałem zakupów wszystko się zgadza.
SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2Komentarz
-
nic by nie było, "gazetka nie stanowi oferty w rozumieniu art. 66 § 1 K.c."
mogą sobie napisać co chcą, nawet, że dostaniesz to za darmo.Komentarz
Komentarz