X
-
-
-
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Tak sobie tutaj zaglądam od czasu do czasu wtrącając swoje dwa grosze. I nie powiem czuję się w tym wątku po trosze jak bym znalazł się w kuluarach targów fotograficznych w Międzyzdrojach gdzieś na wiosnę roku 2001 lub 2002. Jako, że internet był wtedy jeszcze w powijakach podobne dyskusje toczyły się nad szklaneczkami z bursztynowym płynem. Kto, komu i co zabiera? Dlaczego robi tak tanio? Ile do tego dokłada? I wtedy przyszedł mi do głowy pewien pomysł, który funkcjonował przez kilka lat ku zadowoleniu fotografów ślubnych. Widzę, że pomimo „rewolucji cyfrowej” problemy pozostały te same. Chyba przystąpię do reanimacji pomysłu.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
No to może zdradź o co chodzi ?.Tak sobie tutaj zaglądam od czasu do czasu wtrącając swoje dwa grosze. I nie powiem czuję się w tym wątku po trosze jak bym znalazł się w kuluarach targów fotograficznych w Międzyzdrojach gdzieś na wiosnę roku 2001 lub 2002. Jako, że internet był wtedy jeszcze w powijakach podobne dyskusje toczyły się nad szklaneczkami z bursztynowym płynem. Kto, komu i co zabiera? Dlaczego robi tak tanio? Ile do tego dokłada? I wtedy przyszedł mi do głowy pewien pomysł, który funkcjonował przez kilka lat ku zadowoleniu fotografów ślubnych. Widzę, że pomimo „rewolucji cyfrowej” problemy pozostały te same. Chyba przystąpię do reanimacji pomysłu.Komentarz
-
-
... dla wtajemniczonych tylko w kuluarach gdzie bursztynowy plyn leje sie wodospadami a pomysly na uzdrowienie branzy jak i polepszenia wlasnej pozycji obradzaja jak porzeczki latem
Komentarz
-
Wpisz w wyszukiwarkę google: "pozycja google" a wyświetlą się serwisy, które pokazują pozycję. Wpisuje się fraze/y i adres strony. Niestety niektóre serwisy nie działają ale można troszkę poszukac.
Ja moja stronę mam na pierwszym miejscu w mojej miejscowości więc nie muszę dużo wertowac
Jednak miejscowośc jest na tyle cienka, że akurat z netu mam stosunkowo mało zleceń, nie licząc baardzo wielu zdjęc legitymacyjnych
No chyba, że portfolio cienkie...
Najwięcej ślubniaków i tak jest z polecenia itp. Mam wrażenie, że znaczna częśc szukających przez internet potrzebuje czegoś bardzo taniego. Nie od dziś wiadomo, że: na allegro taniej, na rapidshare za darmo, na torrentach też, itd. :wink:Ostatnio edytowany przez magart; 20720.EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.plKomentarz
-
Zanim coś zapodam na Forum muszę sprawdzić dwie rzeczy a na odpowiedzi w wątku raczej nie liczę dlatego wykonam „telefon do przyjaciela”
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Albo nie działają, albo podają nie prawdziwą pozycje.Wpisz w wyszukiwarkę google: "pozycja google" a wyświetlą się serwisy, które pokazują pozycję. Wpisuje się fraze/y i adres strony. Niestety niektóre serwisy nie działają ale można troszkę poszukac.
Ja moja stronę mam na pierwszym miejscu w mojej miejscowości więc nie muszę dużo wertowac
Jednak miejscowośc jest na tyle cienka, że akurat z netu mam stosunkowo mało zleceń, nie licząc baardzo wielu zdjęc legitymacyjnych
No chyba, że portfolio cienkie...
Najwięcej ślubniaków i tak jest z polecenia itp. Mam wrażenie, że znaczna częśc szukających przez internet potrzebuje czegoś bardzo taniego. Nie od dziś wiadomo, że: na allegro taniej, na rapidshare za darmo, na torrentach też, itd. :wink:Komentarz
-
Nie wiem od czego to zależy, ale te same strony czasem działają, a czasem nie. Dlatego używam kilku stron zamiennie. Np. ta strona, którą wczoraj wieczorem sprawdzałem pozycję teraz nie działa. Inna sprawa, że pozycja w googlach zmienia się co kilka tygodni, tak więc nie ma sensu monitorowac tego codziennie.
Oczywiście jeśli na kilka fraz otrzymasz identyczny wynik to jest to nieprawdziwa informacja.EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.plKomentarz
-
Od jakiegoś czasu google aktualizuje wyniki na bieżąco. Czasem pozycje zmieniają się w ciągu dnia kilka razy. Dobrze wypozycjonowana czołówka ma na ogół stabilne pozycje, ale tak już od drugiej strony wyników wyniki zmieniają się cały czas.Komentarz
-
Już nie mówiąc o tym, że pozycja wyświetlanej strony zależy od miejsca skąd piszesz, co przeglądasz najczęściej itp. itd...
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.Komentarz
-
Oczywiście !!!Już nie mówiąc o tym, że pozycja wyświetlanej strony zależy od miejsca skąd piszesz, co przeglądasz najczęściej itp. itd...
http://www.youtube.com/watch?v=B8ofW...layer_embedded
Google po prostu "pomaga" znaleźć często szukaną stronę. Więc jeśli ktoś często szuka własnej strony to na jego komputerze będzie ona wyżej. Pomaga wyczyszczenie ciasteczek.Komentarz
-
Komentarz
Komentarz