X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • SebastianD
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 34

Ja sobie siedzę w agencji reklamowej... Czasem się pobujam na moim bujanym krzesełku, czasem poleżę sobie na stole, albo pogapię się przez okno Jednym słowem - płacą mi za myślenie... i od czasu do czasu stukanie w klawiaturę. Nazywają mnie copywriterem. A po godzinach dorabiam sobie pstrykając śluby, dzieci i inne takie tam
    Canon dSLR + szkieł parę...

Komentarz

• RadiB
      Bywalec
      • 2005
      • 176

Projektowanie elektroniki samochodowej - glownie infotaiment.

Komentarz

• nonaC

brybry

absolwent lodzkiej asp. od ~1998 zajmuje sie projektowaniem graficznym komercyjnie. w sumie troche przez przypadek w 2001 trafilem do dzialu kreacji pewnej agencji interaktywnej. w 2003 przenioslem sie do kolejnej agencji interaktywnej i jako senior graphic designer z koncem marca br ide na swoje :] a co :P noz i widelec dla mnie to flash (rowniez na poziomie deweloperskim choc programista na pewno nie jestem), photoshop i freehand.

fotografia komercyjnie zajmuje sie o tyle ze... b czesto kupuje foty w stockach :]

hobby to oczywiscie design, zona ania, pies bajtek (nie ma takiego autofokusa ktory za nim nadazy). oraz grecja - tam ludziom sie nigdzie nie spieszy i to jest to!

w foto inwestuje powoli gdyz zona cenzuruje moje pomysly aczkolwiek licze ze za lat kilka to inni beda kupowac moje wypociny w jakims renomowanym stoku...

j.

Komentarz

• MarcinekP
          Bywalec
          • 2005
          • 114

Witam,
          ponad 7 lat pracowałem w firmie co sprzedaje napoje, które podobno najlepiej z rdzą sobie radzą :-D :grin:
          Teraz jestem księgowym w biurze rachunkowym i z przydaloby się troszeczkę dobę wydłużyć.
          W międzyczasie skończyłem średnią ekonomiczną, i studia informatyczne.
          Potem doszła rodzinka i zbyt wiele czasu na przyjemności :razz: nie zostało

pozdrawiam
          ___
          Canon

Komentarz

• Zaku
            Bywalec
            • 2005
            • 108

Fajnie tak poczytać jakie ludzie mają recepte na ten dziwny świat.

Sam studiuje na Politechnice Śląskiej kierunek Technicznyw wyposażenie budynków.Ostani rok mi został więc czasu nieby jest ale zawsze zamało. Babram się począwszy od kanalizacji a skończywszy na klimatyzacji absolutnej.

Jak to mówimy od syfu aż po samą sterylność

W wolnym czasie śmigam na rowerku ( lecz to już nie to co kiedyś ) i oczywiście fotografia. Szukam jakiejść dziedziny i stwierdzam że za dużo jest rzeczy które umię (choć troche) i chciał bym robić

Czekam na życiową podpowiedź

.....swoją droga za rok wróce do tego miejsca i napisze jak się życie udało :-D mam nadzieje, że będzie już bez niepewności
            40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX

Komentarz

• Atris
              Coś już napisał
              • 2006
              • 79

Witam,

Moje wyksztalcenie to mix pedagogiki, ekonomi i telekomunikacji.
              Ta sama praca od szesciu lat - jak ja to wytrzymalem, czyli IT w branzy telekomunikacyjnej (mobilnej).
              Moja codzienna praca to pomaganie klientowi w rozwiazywaniu jego problemow.
              Hobby- kiedys krotkofalarstwo a teraz to sam nie wiem - moze fotografia

W przeciwienstwie do wielu z was mam jeszcze sporo wolnego czasu, ktory staram sie sukcesywnie zapelniac

pozdrawiam
              galeria zdjęć na >>> aroundmyhead

Komentarz

• liquidsound
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1956

Tutaj maja tak gesto porabane jednostki ze glowa boli. Juz wole Torry (bo o Pascalach to nikt tu nie slyszal) niz ich lokalne wynalazki jak "funt na cal kwadratowy". To dopiero jest dziki szal jak sie cos takiego widzi.
                Ta a u mnie na termodynamice na cwiczeniach wszystkie fantastyczne zadanka wlasnie w takich jednostkach byle podawane ile bylo zabawy z przeliczaniem

Ja niestety zawiode, jestem bardzo oryginalny bo nie jestem informatykiem 8)

Studiuje na Krakowskiej AGH, technologie chemiczna w sektorze paliwowo-energetycznym, mam nadzieje ze dostane sie na specjalnosc gospodarka paliwami i energia, a potem SUM na kierunku zarzadzanie kadrami przedsiebiorstwa.

Jak zobaczycie kiedys milego pana co bedzie wam tankowac LPG na stacyji to moge byc ja

Hobby(wg hierarchi waznosci):muzyka (produkcja muzyczna, dj'ing), fotografia, akwarystyka, wedkarstwo.
                1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• mattnick
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1735

hmmm...jestem trębaczem w reprezentacyjnej orkiestrze komendy wojewódzkiej policji we Wrocławiu
                  30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
                  CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• muflon
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 6763

Zamieszczone przez mattnick
                    hmmm...jestem trębaczem w reprezentacyjnej orkiestrze komendy wojewódzkiej policji we Wrocławiu
                    O, swój człowiek :-D Ja skończyłem szkołę muzyczną w klasie waltorni - gdybym poszedł do wojska to pewnie też jakoś tak bym trafił ;-)
                    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 411

szkoła

No to i ja się przyłącze ze swoja szkółka muzyczną I stopnia ... ale gdzie mi tam do Was. To było dawno i nie prawda. Skończyło się na kierunku studiów (według mediów ostatnio) najbardziej generującego bezrobocie -> Informatyka i Zarządznie, Zarządzanie i Marketing. Mam nadzieję, że sie nie skończy tak u mnie. Teraz co by nie było banalnie bank!

Pozdrawiam,
                      z pozdrowieniami

Komentarz

• szwayko
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2076

Teraz ja.

Wyksztalcenie czysto techniczne, technik teletransmisji i inż. elektotechniki.
                        Obecnie pracuje w służbie cywilnej przy prawie i kompatybilności elektromagnetycznej. Wcześniej spawałem światłowody.

Rodzina:
                        Z żoną morduję sie już 4 lata ;-), ale 2,5 roczny mały łagodzi tę męczarnię.
                        Ciągła walka o czas dla siebie, dla fotografii. Żona nie doświadczyła uczucia jakiejś pasji. Walka o każde wyjście. Frustracje łagodzę cichymi zakupami zabawek na allegro czy ebay. Nigdy nie wie ile i jakie szkła mam a które to "pożyczone" :-). Muszę jakoś sobie słodzić aby przetrwać.

Nie ma szans pogodzić życia rodzinnego-pracy i fotografii. Chcesz być dobry musisz mieć czas jeździć i robić zdjęcia. Młodzi niech się zastanowią bo nie można mieć jednego i drugiego, to po prostu fikcja. Mam nadzieję że mój czas na podróże i foto nastąpi po 60-tce jak bedę na emeryturze - o ile dotrwam w dobrej kondycji fizycznej i materialnej.

Tegoroczny sukces. Urlop w górach 6 pełnych dni z tego jeden dzień miałem dla siebie (wszedłem na Rysy i zrobiłem 3 rolki slajdu Velvi, straciłem 2 paznokcie przez buty- myślałem że są dobre :-(, wiedziałem ze tak bedzię, ale opłaciło się) - jeszcze się pochwalę fotkami jak będę miał czas poskanować. Teraz mam trochę ślubów na głowie.

Pozdrowienia.
                        frickr FB
                        www.szwajkowski.pl

Komentarz

• lukep
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 387

W!

A ja zawododowo sie zajmuje serwisem ogolnie pojetym, poprzez sprzet foto do kopiarek oraz urzadzen fiskalnych a nawet nowoczesnych wag ;-)

Pasje -> Muzyka (z ogromna kolekcja plyt vinylowych i CD - oryginalnych!), film (rozniez ogromna i zbierana po calym swiecie kolekcja DVD, niekoniecznie tych o ktorych wiele osob slyszlo ) oraz literatura - szczegolnie angielskojezyczna.
                          A studia to specjalizacja genetyka na UG, ale to bylo dawno i juz nie pamietam
                          Tak to sie roznie uklada.
                          Fotografia tak przy okazji i dosc swobodna pasja w porownaniu z innymi zainteresowaniami.

Zdrowko

Komentarz

• Pawel Woo
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 177

Dobra, możecie się wyżywać. Pracuję w Microsoft.
                            Pawel Woo

Komentarz

• mmsza
                              Zablokowany
                              • 2005
                              • 514

Zamieszczone przez Pawel Woo
                              "Trudno, co robić?"

Komentarz

• DoMiNiQuE
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 3548

Zamieszczone przez Pawel Woo
                                Masz odwage zeby sie przyznac ...szacunek

Komentarz

Pracuję...