X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PatriX
    Bywalec
    • 2005
    • 150

Uczeń/student Stoję przed wielkim wyborem życiowym :] W tym roku matura a ja nadal nie wiem co po niej :P Napewno Kraków Ale kierunku studiów jeszcze nie wiem :P Chciałbym studiować coś, co jest związane z fotografią, grafiką ... Myślałem równiez o architekturze (ale już sam nie wiem :P ) ... Może mi coś podpowiecie A ogólnie to moją pasją jest FOTOGRAFIA i MOTOCROSS ... Uwielbiam śmigać na dwóch kółkach po bezdrożach I bardzo kocham moje słoneczko, które jest w moim serduszku każdego dnia

www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Komentarz

• thorin
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1990

Zamieszczone przez PatriX
      Uczeń/student Stoję przed wielkim wyborem życiowym :] W tym roku matura a ja nadal nie wiem co po niej :P Napewno Kraków Ale kierunku studiów jeszcze nie wiem :P Chciałbym studiować coś, co jest związane z fotografią, grafiką ... Myślałem równiez o architekturze (ale już sam nie wiem :P ) ... Może mi coś podpowiecie A ogólnie to moją pasją jest FOTOGRAFIA i MOTOCROSS ... Uwielbiam śmigać na dwóch kółkach po bezdrożach I bardzo kocham moje słoneczko, które jest w moim serduszku każdego dnia

jak bardzo jestes zaznajomiony z fotografia ? ciemnia ? powiekszalnik ?
      bo w sumie bez tego ani rusz... na studia foto trzeba miec wiedze i dobre zdjecia... inaczej pozostaje Ci studium jak coponiektorym...
      o ile naprawde masz do tego ped i checi...
      Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• PatriX
        Bywalec
        • 2005
        • 150

Zamieszczone przez thorin
        jak bardzo jestes zaznajomiony z fotografia ? ciemnia ? powiekszalnik ?
        bo w sumie bez tego ani rusz... na studia foto trzeba miec wiedze i dobre zdjecia... inaczej pozostaje Ci studium jak coponiektorym...
        o ile naprawde masz do tego ped i checi...

Z fotografią przygode zacząłem w szóstej klasie szkoły podstawowej ... W klasie pierwszej gimnazjum zapisałem sie na koło fotograficzne na które chodziłem kilka lat... Wywoływałem sam filmy i zdjęcia ... Bardzo mi sie to podoba Teraz już od dwóch lat prawie nie byłem na kółku bo mam dużo nauki ale bardzo mnie do tego ciagnie. W zeszłe wakacje pracowałem w sklepie fotograficzny. Wpuścili mnie nawet za fotolab i zrobiłem troche klisz... Całkiem nieźle mi wyszły Później robiłem cyfrowe fotki na LAFOCIE5 Świetna praca na wakacje to była ... Ostatnio zdobyłem wyróżnienie i nagrode starosty w konkursie fotograficznym :] Podaje link:

(tylko na tej stronce troche jakość spierniczyli) Moje fotki to Patryk Sierakowski... Ogólnie uwielbiam robić zdjątka Teraz zastanawiam sie nad zakupem EF 70-200 f/2.8 USM L ... Mam body Canon 33 i zoom 28-105 ale on ciemny jest troszku ... No to by była po krótce moja przygoda z FOTO.
        Ostatnio edytowany przez PatriX; 2667.

www.SIERAQ.digart.pl

Komentarz

• thorin
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1990

Zamieszczone przez PatriX
          Z fotografią przygode zacząłem w szóstej klasie szkoły podstawowej ... W klasie pierwszej gimnazjum zapisałem sie na koło fotograficzne na które chodziłem kilka lat... Wywoływałem sam filmy i zdjęcia ... Bardzo mi sie to podoba Teraz już od dwóch lat prawie nie byłem na kółku bo mam dużo nauki ale bardzo mnie do tego ciagnie. W zeszłe wakacje pracowałem w sklepie fotograficzny. Wpuścili mnie nawet za fotolab i zrobiłem troche klisz... Całkiem nieźle mi wyszły Później robiłem cyfrowe fotki na LAFOCIE5 Świetna praca na wakacje to była ... Ostatnio zdobyłem wyróżnienie i nagrode starosty w konkursie fotograficznym :] Podaje link:

(tylko na tej stronce troche jakość spierniczyli) Moje fotki to Patryk Sierakowski... Ogólnie uwielbiam robić zdjątka Teraz zastanawiam sie nad zakupem EF 70-200 f/2.8 USM L ... Mam body Canon 33 i zoom 28-105 ale on ciemny jest troszku ... No to by była po krótce moja przygoda z FOTO.

mam w budzie ludzi ktorzy nie dostali sie na studia foto w poznaniu, pomimo ze mieli bardzo ciekawe reportaze, i dziewczyne ktora robi niesamowite portrety, startuj i zycze oczywiscie powodzenia bo widac ze zielony nie jestes, ale jesli nie masz dobrej teczki to **** zbita, wiec lepiej miec cos w zapasie pozdrawiam
          autora watku przepraszam za OT

Komentarz

• PatriX
            Bywalec
            • 2005
            • 150

Zamieszczone przez thorin
            mam w budzie ludzi ktorzy nie dostali sie na studia foto w poznaniu, pomimo ze mieli bardzo ciekawe reportaze, i dziewczyne ktora robi niesamowite portrety, startuj i zycze oczywiscie powodzenia bo widac ze zielony nie jestes, ale jesli nie masz dobrej teczki to **** zbita, wiec lepiej miec cos w zapasie pozdrawiam
            autora watku przepraszam za OT
            Ja nie chcę koniecznie dostać się na studia FOTO tylko związane z foto I napewno w KRAKOWIE do innego miasta nie pojade ! PoZdrO ;-)

www.SIERAQ.digart.pl

Komentarz

• Il fuoco
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1025

życzę powodzenia. pamiętaj że to wybór na całe życie. a później jak to ktoś ujął "przebranżawiać się" jest niezbyt ciekawie. dlatego jeśli nie wiesz że dla fotografii mógłbyś wyjechać i zostawić Szanowne Słoneczko które masz tak głęboko w sercu to też głęboko ale się zastanów nad studiami związanymi z fotografią. później będzie za późno - teraz mamy panie kolego takie fajne once in a lifetime...
              | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• mruczek
                Bywalec
                • 2005
                • 240

A ja wybrałem politologię zamiast fotografii. To drugie bardziej mnie interesuje, ale z czegoś trzeba żyć i utrzymać rodzinę...I tak w dzisiejszych czasach zmienię pewnie ze trzy razy pracę. Na fotografi troszkę się znam. Mam ciemnię.Efekty?
                Tylko raz startowałem w konkursie fotograficznym w Zabrzu pod patronatem Prezesa Pady Ministrów i dostałem wyróźnienie... Kiedy to było...kopa lat...

Komentarz

• PatriX
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 150

Zamieszczone przez Il fuoco
                  dlatego jeśli nie wiesz że dla fotografii mógłbyś wyjechać i zostawić Szanowne Słoneczko które masz tak głęboko w sercu to też głęboko ale się zastanów nad studiami związanymi z fotografią. później będzie za późno - teraz mamy panie kolego takie fajne once in a lifetime...
                  Ja nie napisałem że chcębyć fotoreporterem czy coś :> Chcę robić coś z fotografią ale bez wyjazdów Może fotografia reklamowa albo costego typu Więc nikogo nie będę musiał zostawiać PoZdrO

www.SIERAQ.digart.pl

Komentarz

• Il fuoco
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1025

obyś miał rację
                    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• marlon
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 165

Marek, LO, human z rozszerzonym WOKiem, histą i polakiem + PSM II stopnia w klasie organów, a hobby oprócz fotografii? muzyka (od klasyki przez Metallice do Dream Theater ) motoryzacja, komputery, od czasu do czasu gitara :P, a mieszkam w Barcinie (okolice Bydgoszczy/Inowrocławia) i uczę się 30km od domciu, właśnie w Inowrocławiu
                      CANON rulezz!!

Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

Zamieszczone przez marlon
                        human z rozszerzonym WOKiem, histą i polakiem + PSM II stopnia w klasie organów
                        Niby da sie zrozumiec ale... moglbys sprobowac to jednak na jez. polski przetlumaczyc?

Komentarz

• Mikołaj
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 173

WOK - Wiedza o Kulturze. PSM - Państwowa Szkoła Muzyczna, II - jak mniemam oznacza drugi stopień.
                          DSLRs & lenses

Komentarz

• Reno
                            Początki nałogu
                            • 2004
                            • 271

Zamieszczone przez Vitez
                            Niby da sie zrozumiec ale... moglbys sprobowac to jednak na jez. polski przetlumaczyc?
                            Vitez, ja też nie zrozumiałam ... starzejemy się - wiesz, do czego ta aluzja .

Komentarz

• AGO
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 351

O ludzie chyba 80% to IT stuff
                              Nie odbiegam os standartu: project leader for software solution w Berlinie

A hobby jak jest czas to foto (no 1) ... gospodarka, polityka.

Pozdrawiam IT tymy slowami: do galery chlopaki KLIENT CZEKA a dead line juz wkrotce

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez Mikołaj
                                WOK - Wiedza o Kulturze. PSM - Państwowa Szkoła Muzyczna, II - jak mniemam oznacza drugi stopień.
                                Chodzilo mi o to ze kulturalniej i troszke powazniej by wygladalo i lepiej czlowiek bylby odebrany w jakims tam, blizej mu nieznanym a calkiem sporym gronie - gdyby napisal "klasa humanistyczna" , "historia" i "jęz. polski" + pelne nazwy a nie skroty pozostalych elementow wypowiedzi.

(I znowu mnie zjada ze neguje najpierw gwary a teraz slang szkolny )

Komentarz

Pracuję...