dobra to i ja się dorzuce... Studuje finanse międzynarodowe ( 4 rok), pracuje w Raiffeisen Bank w departamencie skarbu. Fotografia od 5 lat stanowi moje główne hobby...
X
-
-
Witajcie
Jestem po WSP w Kielcach kierunek pedagogika wczesnoszkolna, czyli jestem... belfrem
Ucze male dzieci czytania i pisania. Na drugim etacie pisuje i pstrykam zdjecia w lokalnym tygodniku a czasami w prasie ogolnopolskiej, jak jakis goracy temat.
Hobby: podroze do cieplych krajow, makro, spanie- kiedy zlapie chwile i kawalek poduszki
Wychowuje (sama, tak wyszlo w zyciu) 16 letniego syna.Komentarz
-
no ja jak narazie jestem na etapie edukowania się.
fotografią już się trochę interesuję .. ale pewnie jak większości z was brakuje mi $ czy to na jakiś obiektyw, lampę, body .. ale i tak, foce, foce i jeszcze raz FOCE
Komentarz
-
Pracuje w elektrociepłowni pierwsze kilkanascie lat na zmiany jako dyz,inż.ruchu,ostatnie 25 lat na 1 zmiane Kier.wydz.produkcji.Teraz jak dobrze pójdzie za rok emerytura i to jest myslę wreszcie ten czas na......
z innych rzeczy stałych :ksiazki, zeglarstwo,muzyka,podroże psy, koty i wieczny zachwyt nad światem.Komentarz
-
Dorzucę coś od siebie.
Niedawno zakończyłem karierę bezrobotnego obiboka i zabrałem się za żerowanie na ludzkim nieszczęściu. Pracuję jako diagnosta molekularny w klinice hematologii.Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
Współpracuję z Polską Agencją Prasową i Gazetą Wyborczą w Częstochowie oraz łapię różne fuchy reklamowe i weselne. Niedługo pora pomyśleć o etacie albo firmie i tego się boję najbardziej.
Interesuję się rajdami samochodowymi i fotografią prasową.Komentarz
-
Skończyłem Akademię Ekonomiczną w Poznaniu – specjalność bankowość.
Pracuje w Departamencie Zagrożonych Należności Gospodarczych Banku Millennium S.A. i zajmuję cię restrukturyzacją i windykacją dużych przedsiębiorstw.
Fotografia czysto hobbystycznie, niemniej jednak lubię jakość, nawet jeśli na siebie nie zarabia.Komentarz
-
Komentarz
-
Freelance. Czyli praca od 6 rano do 18tej wieczorem a czasem i w nocy. Zamiast jednego szefa - dzisiątki szefów czyli klienci. Projekty graficzne, przygotowanie do druku. Gazety. I generalnie zero urlopu bo w urlop się nie zarabia ;-) Ale nie narzekam. Jest ok. Czasem do tego trzeba pofocić, żeby był komplet. :-)
A ostatnio z uwielbieniem zajmuję się patrzeniem jak rośnie taka jedna śliczna laseczka (ma już 8 tygodni).Wszystko można zrobić lepiej.
www.irem.pl | 500px | foty.irem.plKomentarz
-
Dobra, to może i ja coś o sobie napiszę :-)
Z wykształcenia inżynier informatyk ze specjalizacją bazy danych.
Zawodowo od 2,5 roku pracuję jako konsultant zajmujący się wdrożeniami, oraz outsourcingiem aplikacji Oracle klasy ERP oraz BI (OeBS, OFA, Discoverer) w obszarze finansowo-księgowym.
W wolnych chwilach robię magisterkę z zarządzania strategicznego, oglądam czeskie komedie i czasami zrobię jakiegoś foto-gniota
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł
Komentarz
-
To i ja krótko o sobie-jestem przedstawicielem handlowym w hurtowni fotograficznej ,zaopatruję wszystkie duże fotolaboratoria w Poznaniu w chemię do labów,papier foto itp.
Fotografuję od 12lat-z przerwami wiekszymi lub mniejszymi
Aparat Foto
Komentarz
-
-
A ja jestem szczęśliwym raczkującym humanistą we Fryczu w Warszawie
Jak uda mi się wygospodarować trochę wolnego czasu, to zajmuję się: chodzeniem na Pragę, zgłebianiem nieskończonych warszawskich ścieżek rowerowych, obstawianiem demonstracji i graniem w nogę. Visca el Barca!
Komentarz
-
Witam wszystkich,
ja jestem uczniem w jednego z LO w Bielsku-Białej na profilu matma-informatyka... Wolny czas, którego ciągle mi brakuje, poświęcam na pobyt z moją drugą połówką
a resztę wolnego czasu na moją "trzecią połówkę;-) " czyli fotografię.
Pozdrawiam :smile:Komentarz
-
Tegoroczny maturzysta na profilu matematyczno informatycznym. Czasu wolnego teoretycznie nie posiadam. Zajmuję się programowaniem, webmasterką. No i wiadomo - fotografią :-)Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarskiKomentarz
Komentarz