X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kartel
    Bywalec
    • 2005
    • 165

dobra to i ja się dorzuce... Studuje finanse międzynarodowe ( 4 rok), pracuje w Raiffeisen Bank w departamencie skarbu. Fotografia od 5 lat stanowi moje główne hobby...

Komentarz

• Atamanka

Witajcie

Jestem po WSP w Kielcach kierunek pedagogika wczesnoszkolna, czyli jestem... belfrem
      Ucze male dzieci czytania i pisania. Na drugim etacie pisuje i pstrykam zdjecia w lokalnym tygodniku a czasami w prasie ogolnopolskiej, jak jakis goracy temat.
      Hobby: podroze do cieplych krajow, makro, spanie- kiedy zlapie chwile i kawalek poduszki
      Wychowuje (sama, tak wyszlo w zyciu) 16 letniego syna.

Komentarz

• Picia
        Początki nałogu
        • 2006
        • 337

no ja jak narazie jestem na etapie edukowania się.

fotografią już się trochę interesuję .. ale pewnie jak większości z was brakuje mi $ czy to na jakiś obiektyw, lampę, body .. ale i tak, foce, foce i jeszcze raz FOCE

Komentarz

• janmar
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 3468

Pracuje w elektrociepłowni pierwsze kilkanascie lat na zmiany jako dyz,inż.ruchu,ostatnie 25 lat na 1 zmiane Kier.wydz.produkcji.Teraz jak dobrze pójdzie za rok emerytura i to jest myslę wreszcie ten czas na......
          z innych rzeczy stałych :ksiazki, zeglarstwo,muzyka,podroże psy, koty i wieczny zachwyt nad światem.

Komentarz

• Wats0n
            Uzależniony
            • 2006
            • 996

Dorzucę coś od siebie.
            Niedawno zakończyłem karierę bezrobotnego obiboka i zabrałem się za żerowanie na ludzkim nieszczęściu. Pracuję jako diagnosta molekularny w klinice hematologii.
            Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• M_Kuron
              Coś już napisał
              • 2006
              • 54

Współpracuję z Polską Agencją Prasową i Gazetą Wyborczą w Częstochowie oraz łapię różne fuchy reklamowe i weselne. Niedługo pora pomyśleć o etacie albo firmie i tego się boję najbardziej.
              Interesuję się rajdami samochodowymi i fotografią prasową.

www.maciejkuron.pl

Komentarz

• yogur
                Coś już napisał
                • 2006
                • 57

Skończyłem Akademię Ekonomiczną w Poznaniu – specjalność bankowość.
                Pracuje w Departamencie Zagrożonych Należności Gospodarczych Banku Millennium S.A. i zajmuję cię restrukturyzacją i windykacją dużych przedsiębiorstw.
                Fotografia czysto hobbystycznie, niemniej jednak lubię jakość, nawet jeśli na siebie nie zarabia.
                www.maciejjellonek-art.com www.photo-petitart.com
                www.plfoto.com/157245/autor.html

Komentarz

• marie21mk

Z wykształcenia: mgr inż. informatyk
                  Z zawodu: programistka z 3-letnim doświadczeniem

Komentarz

• iREM
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 951

Freelance. Czyli praca od 6 rano do 18tej wieczorem a czasem i w nocy. Zamiast jednego szefa - dzisiątki szefów czyli klienci. Projekty graficzne, przygotowanie do druku. Gazety. I generalnie zero urlopu bo w urlop się nie zarabia ;-) Ale nie narzekam. Jest ok. Czasem do tego trzeba pofocić, żeby był komplet. :-)
                    A ostatnio z uwielbieniem zajmuję się patrzeniem jak rośnie taka jedna śliczna laseczka (ma już 8 tygodni).
                    Wszystko można zrobić lepiej.
                    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Komentarz

• CoNic
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 185

Dobra, to może i ja coś o sobie napiszę :-)
                      Z wykształcenia inżynier informatyk ze specjalizacją bazy danych.
                      Zawodowo od 2,5 roku pracuję jako konsultant zajmujący się wdrożeniami, oraz outsourcingiem aplikacji Oracle klasy ERP oraz BI (OeBS, OFA, Discoverer) w obszarze finansowo-księgowym.
                      W wolnych chwilach robię magisterkę z zarządzania strategicznego, oglądam czeskie komedie i czasami zrobię jakiegoś foto-gniota
                      Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Komentarz

• Rafał32
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 129

To i ja krótko o sobie-jestem przedstawicielem handlowym w hurtowni fotograficznej ,zaopatruję wszystkie duże fotolaboratoria w Poznaniu w chemię do labów,papier foto itp.
                        Fotografuję od 12lat-z przerwami wiekszymi lub mniejszymi
                        Aparat Foto

Komentarz

• 777
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 536

no to ja na szczescie lub nie (niech kazdy przeczyta jak woli) sie ucze
                          kierunek mat-fiz
                          w wolnym czasie oprocz oczywiscie focenia , jazda na rowerze , narty, tenis ziemny ...
                          Ostatnio edytowany przez 777; 8661.
                          6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Komentarz

• mungo
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 535

A ja jestem szczęśliwym raczkującym humanistą we Fryczu w Warszawie Jak uda mi się wygospodarować trochę wolnego czasu, to zajmuję się: chodzeniem na Pragę, zgłebianiem nieskończonych warszawskich ścieżek rowerowych, obstawianiem demonstracji i graniem w nogę. Visca el Barca!

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• dave.djd

Witam wszystkich,
                              ja jestem uczniem w jednego z LO w Bielsku-Białej na profilu matma-informatyka... Wolny czas, którego ciągle mi brakuje, poświęcam na pobyt z moją drugą połówką a resztę wolnego czasu na moją "trzecią połówkę;-) " czyli fotografię.
                              Pozdrawiam :smile:

Komentarz

• radzio
                                Coś już napisał
                                • 2007
                                • 58

Tegoroczny maturzysta na profilu matematyczno informatycznym. Czasu wolnego teoretycznie nie posiadam. Zajmuję się programowaniem, webmasterką. No i wiadomo - fotografią :-)
                                Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
                                Moje zdjęcia
                                Radzio Jogger - mój blog
                                Redlog.pl - blog piłkarski

Komentarz

Pracuję...