X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mawk

W wolnych chwilach między nadzorowaniem Juniora, sprzątaniem po Juniorze, usypianiem, budowaniem z klocków garaży, myjni, dróg, warsztatów, itp. i ogólnie przekazywaniem wszystkich życiowych mądrości świata MOŻNA czasem pofocić (głównie Juniora);
    aha, jeszcze skoczyć do pracy i zająć się mniej ważnymi sprawami, tak jak na przykład ostatnio zabezpieczaniem Corhydronu, rozważaniami czy Goździkowa miała, czy nie miała racji oraz z której strony powinno się zapodać tabletkę dojelitową...Takie tam.

Komentarz

• Loram
      Początki nałogu
      • 2005
      • 325

etatowo pracuję w państwówce - MPEC S.A. w Krakowie, po państwówce pomagam kumplowi w firmie (profesjonalna chemia), a oprócz tego zostałem okrzyknięty wiceprezesem i skarbnkiem Krakowskiego Stowarzyszenia Fotograficznego FOTOGALICJA co się łączy z cykaniem fot i realizacją moich pasji. Sporadycznie znajduję czas na sen ;-)
      MichalRamza.pl / FOTOGALICJA.PL

O mnie...

Komentarz

• jac+
        Uzależniony
        • 2006
        • 842

Ubezpieczenia - tam zarabiam na życie. A czym żyję? Fotografia, zabytkowe aparaty. militaria. No i oczywiście moimi dwoma domowymi babielami (żonka & córa company), z których pierwsza gdyby wiedziała ile wydaję na sprzęt już dawno by zrobiła ze mnie "rozwodnika":-D
        Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Komentarz

• AGO
          Początki nałogu
          • 2005
          • 351

Zamieszczone przez jac+
          ... No i oczywiście moimi dwoma domowymi babielami (żonka & córa company), z których pierwsza gdyby wiedziała ile wydaję na sprzęt już dawno by zrobiła ze mnie "rozwodnika":-D
          Jac twoj post mnie niezle ubawil ... moja 2-ga polowa jak uslyszala to pobiegla sprawdzic plecak ze sprzetem

pozdrawiam

Komentarz

• maksymiuk
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 27

heh, moja wie ile to kosztuje, ale nie protestuje tylko się uśmiecha jak widzi jak mi oczy błyszczą na widok czegoś nowego, przynajmniej na razie...
            zawodowo: planista w logistyce Sonoco/Gillette
            amatorsko: student jeszcze

Komentarz

• marekb
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2273

ja po AGH troche lat temu i ciastka robię moja piękna panią przed każdym zakupem nastawiam kilka tygodni a potem sama mówi: "no kup sobie kochanie, kup..."

Komentarz

• AGO
                Początki nałogu
                • 2005
                • 351

u mnie to byl zarcik taki ale coz panie zasluguja na to by strugac je przez jakis czas ... az ceny pomatek i innych dopiekczaczy po kilku miesiacach osiagna cene dobrej L-ki ... tak wtedy jestesmy kwita

Komentarz

• fotomaniak1

Zamieszczone przez akustyk
                  doktoracik. ale nie z fizyki jak to tutaj popularne, tylko z informatyki teoretycznej :-)
                  Widzę, że kolega mnie rozumie... Właśnie robię doktoracik na PŁ. A dodatkowo pracuję na uczelni konkurencyjnej (prywatnej) jako pełnomocnik dziekana... Dobre co? Na uczelniach państwowych z pensji się nie wyżyje...

Komentarz

• Woodland
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 106

Z wykształecenia inżynier chemii (Politechnika Szczecińska i potem Łódzka).

Robiłem juz różne rzeczy w zyciu: pracowałem w stoczni w Szczecinie, robiłem jako kelner. Obecnie od 11 lat coś kupuję (kupiec w sieciach) lub sprzedaję (KAM w różnych koncernach). Aktualnie sprzedaję chipsy :razz: ale nigdy nic nie wiadomo.

Jeżeli chodzi o hobby to nie będę oryginalny: podróże (głównie Azja płd-wsch.) i przy okazji trochę zdjęć przywoże z tych wyjazdów.
                    Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.

Komentarz

• mjastrzebski
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 450

Zamieszczone przez marekb
                      moja piękna panią przed każdym zakupem nastawiam kilka tygodni a potem sama mówi: "no kup sobie kochanie, kup..."
                      Moja tylko wzdycha i mowi, ze nigdy nie przestajemy byc chlopcami, tylko nam zabawki drozeja
                      Po za tym sama znalazla sobie wymagajce hobby - nurkowanie :-) A ze to hobby drozsza od szydelkowania to mam kontrargument ;-)

Marcin
                      Ostatnio edytowany przez mjastrzebski; 1817.
                      Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Komentarz

• yaro78
                        Coś już napisał
                        • 2006
                        • 79

hej,

Zawodowo pracuję jako kierownik markowego sklepu z ubraniami. A w wolnych chwilach jeśli tylko jest jakaś kasa jeżdże w Tatry. To chyba właśnie przez Tatry rozpoczeła się moja przygoga z fotografią Jesli nie mam kasy na dłuższe wyjazdy chodzę na ryby( w mojej okolicy jest kilka fajnych miejsc).
                        Generalnie lubię każdą aktywność jaka pozwala mi na kontakt z przyrodą.
                        bez sensu

Komentarz

• adam1004a
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 270

mgr farmacji (od 2 dni) zawodowo sprzedawca lekow z fotografia od 13 lat, od zenita ttl po 350d

fanatyk akwarystyki - glownie holendry, foto ciut kompy
                          Ostatnio edytowany przez adam1004a; 7883.
                          5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568

Komentarz

• SebaWolf
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 324

wykształ. średnie: elektronik
                            wyższe nie ukończone: robienie maszynek do zabijania ludzi
                            z zamiłowania fotograf, grafik
                            zawodowo pracujący w firmie budowlanej

widać i tak można

Komentarz

• jac+
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 842

Mój poprzedni post w części dotyczącej rozbijania najmniejszej komórki społecznej to też niewinny żarcik . Hie hie hie. Pozdrowienia 4 everyone ! Dla AGO w szczególności .
                              Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Komentarz

• ynse
                                Coś już napisał
                                • 2006
                                • 76

Kończę doktorat u zachodnich sąsiadów z bioinformatyki. Od paru lat robię kiepskie zdjęcia. Od parunastu śpiewam w zespole wokalnym (estrada, jazz, ostatnio gospel). Z nauki jest satysfakcja, ze śpiewania radocha, a zdjęcia robię dla przyjemności .
                                Nocna fotografia

Komentarz

Pracuję...