Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Diodak
    Uzależniony
    • 2005
    • 696

Brakuje mi adresów pocztowych (nie e-mailowych tylko takich zwykłych) do osób:

jarecki
    Mario32

Napiszcie prywatną wiadomość ze swoim adresem do wysyłki.

Uwaga !!!
    Każdy nowy chetny na identyfikator niech od razu przysyła prywatną wiadomość razem z danymi do identyfikatora + adres do wysyłki to będzie szybciej.
    Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• TomekS
      Początki nałogu
      • 2005
      • 274

To i ja poproszę 2 sztuki
      2589
      TomekS
      Tomasz Smolarek
      Nie jestem w stanie przebrnąć przez ponad 30 stron, powiedzcie czy oprócz kaski coś gdzieś jeszcze muszę podać....?
      5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
      Zdjęcia -> http://smolarek.info

Komentarz

• Diodak
        Uzależniony
        • 2005
        • 696

Dane, kaskę na konto i adres do wysyłki na PW a potem czekać cierpliwie .

Komentarz

• tomsong
          Bywalec
          • 2004
          • 143

troche mnie nie bylo, ale mam nadzieje ze jeszcze sie zalapie..kase wplace zaraz

1. Forumowe ID: 1010
          2. pseudo: tomsong
          3. Imię i nazwisko: Tomasz Gulla

ps. bede zamial dwa ID z lancuszkiem
          ---
          www.thomasgulla.com

Komentarz

• kami74
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1492

To i ja oczywiście:
            1. Forumowe ID: 2315
            2. nick: kami74
            3. Imię i nazwisko: Kamil Łopatko

sztuk: 1 z lańcuszkiem , kaske wysle wieczorem
            pozdrawiam
            5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
            MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• ags
              Bywalec
              • 2005
              • 185

$ wysłane.

Update:
              Przepraszam, nie dość że pomyliłem wątki, to jeszcze napisałem dwa razy to samo - wybaczcie, siedzę nad mikroekonomią [bycie 100dentem zobowiązuje...] i jestem już trochę z tego powodu nieprzytomny :> Mea culpa.
              Ostatnio edytowany przez ags; 2793.
              puszka, szkieko i błyskotka

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez ags
                $ wysłane.
                To w watku obok sie nabija posty ...eeee... to znaczy chwali wplata

Komentarz

• wues
                  Dopiero zaczyna
                  • 2005
                  • 19

Dla mnie również jeden:
                  1. ID: 2949
                  2. nick: wues
                  3. Imię i nazwisko: Witold Szal

1 sztuka z lańcuszkiem, kasę zaraz przelewam

Pozdrawiam

Komentarz

• Robson01
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1574

Nie wiem czy nie jest za późno. Na wszelki wypadek podaję:
                    1. ID:1916
                    2. nick: Robson01
                    3. Imię i nazwisko: Robert Pękowski
                    Wezmę 2 szt. z łańcuchami :-)
                    Canon
                    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Hoody
                      Zablokowany
                      • 2005
                      • 205

Ja w sprawie ID z

Nie chcę być posądzony o jakąs krytykę sam bardzo cenię sobie takie sprawy.
                      Nie wiem ile docelowo jest chętnych ale chciałbym dorzucić parę groszy do tego,
                      Mianowicie fajnie byłoby gdyby smycze były z nadrukami np czarne z czerwonym canon albo białe z czerwonym i na tym bym się skupił.
                      Co do samych ID to uważam że pare rzeczy też mogło by być zmienionych
                      projekt sam w sobie jest ładny i przejrzysty ale UAC ? może coś sensowniejszego ? Nie wiem ale wolał bym mieć tam napis PRESS lub cokolwiek, poza tym to ten kod paskowy nie znjdzie chyba żadnego zastosoania może by własny odęczny podpis ? zeskanowany ? ja mam swój na tablecie wacoma sobie czasem cos porobię i wygląda to całkiem oryginalnie, ale jakaś mała fotka to uważam za niezbędne identyfikator bez fotografii ??

CO do ilości taką małą poligrafie to zawsze sobie robie i robiłęm sam w domu tak więć problemem nie jest papier a smycz którą w domowych warunkach trudno zrobić..... natomiast co do wydruku to mam 6kolorowego epsona na którym robie fotki 10x15 bo po to go kupiłem 255g/m2 to można zalaminować laminarkę mam folie to taniocha bo z 20gr sztuka max , a cena 10x15 z tuszem i wydrukiem wychodzi mi 85 gr czy coś kóło tego na oryginalnym highglossy epsona. a wejdą na niego 2 ID jeśli zamawiał bym to chyba na plastikowych kartach grubości kredytówek, kiedyś handlowałem takimi drukarkami i można to też zamówić i będzie bardziej trwałe,
                      To tyle jak by co jestem chętny do dalszej dyskusji bo nie chodzi mi o cene ale o zbieranie i czas i czekanie....

Komentarz

• Zielony
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2928

Sprawa napisu PRESS, zdjęcia, podpisu ręcznego, no i projektu ma być załatwiona oddzielnie jako legitka.
                        Sprawa ID to coś innego...
                        Ale o tym już było...
                        Jak każdy dostanie swoje upragnione ID to, ktoś z czasem zajmię się legitkami, może pociągnie dalej sprawę smyczy, współpracy z labem itd itd.
                        Ale to już jest zagadka...
                        sigpic

Komentarz

• Diodak
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 696

Nareszcie! Wróciłem na forum i to z tarczą w ręku (czyli sesja do przodu i to z niezłymi wynikami - a co... mogę się pochwalić nie? ). Z tego co wiem do Madroz dzwonił do mnie do domu mama przekazała . Wszystkich przepraszam za opóźnienie, ale muszę się też usprawiedliwić, że jak ogłosiłem mobilizację aby wpłacać kasę to liczyłem, że nie potrwa to dłużej niż tydzień... no powiedzmy dwa. Do tego czasu byłem jeszcze przed sesją, a że niektórzy gapowicze nie zdążyli to realizacja identyfikatorków zazębiła się z moją sesją i to nie taką gdzie jest jedno czy dwa zaliczenia... musiałem zdobyć ich az 16 :P. Zresztą nevermind, właśnie kończę poprawiać listę brakujących osób które zamówiły ID później i jeszcze dzisiaj w nocy wysyłam projekt + dane do nadruku do drukarni. Spróbuję zamiast UAC wpisać tam PRESS i zobaczyć jak to wygląda . Mam nadzieję, że nikomu nie puściły nerwy i nie wysłał już jakiejś mafii do mnie .

Komentarz

• borkomar
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1083

Spokojnie byleby w tym roku wypalilo
                            5D +

Komentarz

• Diodak
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 696

Przy takiej ilości sztuk deklarują się w tydzień wyrobić, chyba, ze tym razem im coś wypadnie :P.

Komentarz

• Mixer
                                Dopiero zaczyna
                                • 2005
                                • 30

Witam i gratuluję !

Rozumiem że projekt już się nie zmieni i zostaje to co było "klepnięte" tu ??

Komentarz

Pracuję...