canonikonolta
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
-
-
-
jeszcze Oly też ma fajne dSlR`yZamieszczone przez NemeoDobry pomysł, wtedy każdy będzie zadowolony.
Komentarz
-
Zamieszczone przez KubamanDiodak, czy to znaczy że zmieniłeś na PRESS? Jeśli tak to mi się nie podoba takie podejście
Zostało UACZamieszczone przez pn_Znaczy, rozumiem, ze poszlo UAC, tak jak bylo umowione i zaplacone, a nie PRESS?
tak jak się umawailiśmy przy zbieraniu pieniążków czyli chyba w porządku:-o .
BTW nie dostałem przelewu od Il fuoco (mimo iż ponoć 30.09 został wykonany) dlatego lista z zamówieniem poszła bez tego jednego ID.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Słusznie
O nim jakoś tak ostatnio słuch zaginął
@Zielony zajefajny
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
tak jak się umawailiśmy przy zbieraniu pieniążków czyli chyba w porządku:-o .
BTW nie dostałem przelewu od Il fuoco (mimo iż ponoć 30.09 został wykonany) dlatego lista z zamówieniem poszła bez tego jednego ID.
Fajnie ze juz wrociłeś do nas i na kiedy jest przewidziany termin realizacji ???Komentarz
-
1. ID: 2601
2. login: Mr_Black
3. Imię i Nazwisko: Adam Krasieńko
Czyżbym się spóźnił? Będzie jeszcze jakaś "dostawa"? Bo chyba pierwsza setka już poszła. Komu adresik na priv? Dużo pytań, wiem ... Ale nie głupi ten identyfikator
Ja go musieć posiadać!
Komentarz
-
-
lolZamieszczone przez Mr_BlackCzyżbym się spóźnił?
.
Będzie druga tura, ale za jakiś czas, aż uzbiera się większa liczba chętnych. Jak się wydrukują te ID to pomyślimy o następnych... zaglądaj co jakiś czas i szukaj tematu "identyfikatory" to może tym razem się nie spóźnisz
.
Co do terminu... nic nie wiem bo weekend i drukarnia też ma wolne... lenie 8).EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
-
-
Zamieszczone przez Diodaklol
.
...zaglądaj co jakiś czas i szukaj tematu "identyfikatory" to może tym razem się nie spóźnisz
.
Czytam forum co dzień (jeśli tylko czas pozwala), ale kurcze zawsze omijałem ten wątek
Myślałem sobie "a po cholerę mi jakiś tam identyfikator" a tu masz, zobaczyłem i pierwsza myśl "muszę go mieć".
~ mode on
Czuwanie włączone.Komentarz
Komentarz