Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MarekC
    Uzależniony
    • 2005
    • 647

Zamieszczone przez Diodak
    Dzwonił do mnie nasz forumowy kolega i pozwoliłem sobie pogonić drukarnię... w sumie tydzień minął, a oni nawet nie odpisali czy przyjęli zamówienie, kiedy termin realizacji (a pytałem) no i czy z projektem wszystko jest OK w kwesti technicznej. Teraz powinni odpisać - podczas wcześniejszych rozmów "ponaglenie" poskutkowało .
    Diodak, kurde to TY zaproponowałeś nam plakiety, i tylko TY jesteś odpowiedzialny za to czy drukarnia dotrzyma terminów czy nie !! A dokonać tego mozesz w jeden sposób - ciągle im o tym przypominając, nie zaś raz na jakiś czas. W ten sposób każdy wykonawca oleje Cię.
    Dla mnie zaczyna to przypominać jakąś dziecinadę..
    Pozdrawiam
    Marek

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Nie zapomnij o monopodach i statywach
      ...

Komentarz

• pn_
        Zablokowany
        • 2005
        • 857

Zamieszczone przez MarekC
        Diodak, kurde to TY zaproponowałeś nam plakiety, i tylko TY jesteś odpowiedzialny za to czy drukarnia dotrzyma terminów czy nie !! A dokonać tego mozesz w jeden sposób - ciągle im o tym przypominając, nie zaś raz na jakiś czas. W ten sposób każdy wykonawca oleje Cię.
        Dla mnie zaczyna to przypominać jakąś dziecinadę..
        Kurde, ale ty chamowe tu robisz. Co Ty sie tak na tego Diodaka rzucasz i go obrazasz?!?!?!!!!

Komentarz

• MarekC
          Uzależniony
          • 2005
          • 647

jaką chmówę ?? pokaż mi choć jedną inwektywę, czy obraźliwe słowo. Nie wiem jak ty uważasz, ale jesli czegoś się podejmuję wobec tak dużej grupy ludzi, to staję na uszach by dotrzymać słowa.
          Pozdrawiam
          Marek

Komentarz

• dfilip
            Coś już napisał
            • 2005
            • 61

MarekC - w pelni cie popieram. To co wyprawia Diodak to conajmniej mozna nazwac dziecinada. Gosc jest niepowazny i nieodpowiedzialny.

Komentarz

• Diodak
              Uzależniony
              • 2005
              • 696

Diodak, kurde to TY zaproponowałeś nam plakiety, i tylko TY jesteś odpowiedzialny za to czy drukarnia dotrzyma terminów czy nie !!
              Chyba jesteś niepoważny... ja mam być odpowiedzialny za drukarnie? Zaczyna mnie takie cos wk**** :-x.

A dokonać tego mozesz w jeden sposób - ciągle im o tym przypominając, nie zaś raz na jakiś czas. W ten sposób każdy wykonawca oleje Cię.
              Dla mnie zaczyna to przypominać jakąś dziecinadę...
              Dobrze, że jesteś taki mądry - trzeba było samemu przygotować identyfikatory, szukać drukarni i odpisywać takim jak Ty, którzy nie mają pojęcia ile jest roboty z takimi kartami... widocznie nie byłeś nigdy w drukarni. Dzieciniady nie skomentuję bo mogłoby mnie ponieść.
              EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• Diodak
                Uzależniony
                • 2005
                • 696

Zamieszczone przez dfilip
                MarekC - w pelni cie popieram. To co wyprawia Diodak to conajmniej mozna nazwac dziecinada. Gosc jest niepowazny i nieodpowiedzialny.
                no to mnie rozbawiłeś
                EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• dfilip
                  Coś już napisał
                  • 2005
                  • 61

Sluchaj kolego Diodak nieopowiadaj nam tu bajek o niby to jakichs strasznych rzeczach dziejacych sie w drukarniach. Robilem ostatnio karty rabatowe dla hotelu, projekt + wydruk +wysylka zajely 5 dni!!!! Drukarnia w Rzeszowie.

Osmieszasz sie teraz glupimi tlumaczeniami. Przypomnij sobie ile czasu cie wogole nie bylo na forum i nie zwalaj winy na drukarnie.

Komentarz

• MarekC
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 647

Nie szukając niczego między wierszami Twej wypowiedzi:

Dzwonił do mnie nasz forumowy kolega i pozwoliłem sobie pogonić drukarnię... w sumie tydzień minął, a oni nawet nie odpisali czy przyjęli zamówienie, kiedy termin realizacji (a pytałem) no i czy z projektem wszystko jest OK w kwesti technicznej. Teraz powinni odpisać - podczas wcześniejszych rozmów "ponaglenie" poskutkowało .
                    - zadzwoniłeś, bo ktoś Cię pogonił
                    - przez tydzień nie zainteresowałeś się tą sprawą, choć nie dostałeś od drukarni żadnego potwierdzenia

I czy to nie są Twoje zaniedbania ?? Tak już jest z wykonawcami, że robotę wykonują w kolejności kasy jaką zarobią za zamówienie lub te, których realizacji się pilnuje. C'est la vie
                    Ostatnio edytowany przez MarekC; 2175.
                    Pozdrawiam
                    Marek

Komentarz

• MarekC
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 647

Dobrze, że jesteś taki mądry - trzeba było samemu przygotować identyfikatory, szukać drukarni i odpisywać takim jak Ty, którzy nie mają pojęcia ile jest roboty z takimi kartami... widocznie nie byłeś nigdy w drukarni. Dzieciniady nie skomentuję bo mogłoby mnie ponieść.
                      ZONK !!

Tak się składa, że pracuję w dziale rozwoju produktu jednego z małych operatorów telekomunikacyjnych. I oprócz mych głównych obowiązków w postaci zrobienia projektów, biznes planów nowych usług, muszę dla celów prezentacji tych pomysłów przez Zarządem - współpracować przy tworzeniu kampanii reklamowych, a więc wiem ile czasu potrzeba drukarni na przygotowanie np. 1000 plakatów reklamowych. NIGDY nie zdarzyło się, by proces: projekt, jego zatwierdzenie i ew. korekty, druk, rozlepianie trwało dłużej niż 2..3 tygodnie. Ci ludzie też pracują w warunkach ostrej konkurencji, dla pieniędzy nie zaś przyjemności
                      Pozdrawiam
                      Marek

Komentarz

• pn_
                        Zablokowany
                        • 2005
                        • 857

jaką chmówę ?? pokaż mi choć jedną inwektywę, czy obraźliwe słowo. Nie wiem jak ty uważasz, ale jesli czegoś się podejmuję wobec tak dużej grupy ludzi, to staję na uszach by dotrzymać słowa.
                        Z definicji bylo zalozone, ze to potrwa, poniewaz to nie sklep, tylko taka nasza inicjatywa, wplaty szly tygodniami, teraz musi sie zrobic. Znalazl sie ktos, komu sie chce za tym ganiac, super, brawo dla Diodaka, a Kolega MarekC jakies pieniactwo tutaj odprawia.

Komentarz

• pn_
                          Zablokowany
                          • 2005
                          • 857

A Wy jestescie takie socjalistyczne marudy, pewnie glosowaliscie na kaczynskich lub innego leppera.

Komentarz

• Silent Planet
                            Uzależniony
                            • 2004
                            • 832

Czy koledzy dfilip i MarekC mogliby sobie odpuścić?
                            Takie pieprzenie nic nie pomoże.
                            Ja wstawiam się za Diodakiem - trzeba było samemu zorganizować wszystko, a nie mądrować się teraz "co to nie ja"... a mnie to nie obchodzi "co to nie Ty".
                            Trzeba było wyskakiwać przed szerego jak było można - teraz siedź w szeregu i nie siej defetyzmu ( cokolwiek to znaczy, bo nie wiem )
                            is SILENCE
                            "Enjoy the silence."
                            ---
                            Wróciłem...!
                            analog & digital / black & white / calm & easy...

Komentarz

• pn_
                              Zablokowany
                              • 2005
                              • 857

Chyba jesteś niepoważny... ja mam być odpowiedzialny za drukarnie? Zaczyna mnie takie cos wk**** :-x..
                              Nie przejmuj sie Diodak. Zawsze znajdzie sie kilku kaczynsko-leppero-giertycho-podobnych...

Dzieciniady nie skomentuję bo mogłoby mnie ponieść.
                              Chamstwo. Zwykle chamstwo ze strony MarkaC.

Komentarz

• pn_
                                Zablokowany
                                • 2005
                                • 857

Sluchaj kolego Diodak nieopowiadaj nam tu bajek o niby to jakichs strasznych rzeczach dziejacych sie w drukarniach. Robilem ostatnio karty rabatowe dla hotelu, projekt + wydruk +wysylka zajely 5 dni!!!! Drukarnia w Rzeszowie.

Osmieszasz sie teraz glupimi tlumaczeniami. Przypomnij sobie ile czasu cie wogole nie bylo na forum i nie zwalaj winy na drukarnie.
                                Ty, dfilip, wzialbys raczej gleboki oddech, wylaczyl kompa, poszedl na spacer. To pomaga.

Komentarz

Pracuję...