BTW MarekC: warto się tak irytowac w urodziny??
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
-
Zamieszczone przez mxdanishBTW MarekC: warto się tak irytowac w urodziny??
Od tej chwili tylko :grin: :-)
Pozdrawiam
MarekKomentarz
-
Lepiej
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Przygadal kociol garnkowi.Zamieszczone przez MarekCbyś pozwalał sobie na takie sformułowania...
Rzeczywiscie, zdaje sie, ze wskoczylem na Twoj poziom. :-(Zamieszczone przez MarekCzupełnie jakbyś o śmieciach, nie o ludziach pisałKomentarz
-
pn_ gratuluję postępów. Od tej pory jestem kolejną osobą na tym forum, która przestaje reagować na twe trollerskie zaczepki. Chcesz, to baw się dalej w swej piskownicy, tylko uważaj byś nie upaprał sobie rączek we własnej kupie...Pozdrawiam
MarekKomentarz
-
Przeciez to Ty, Szanowny Kolego, rzucasz sie agresywnie i po chamsku do Kolegi Diodaka, a nie ja.Zamieszczone przez MarekCpn_ gratuluję postępów. Od tej pory jestem kolejną osobą na tym forum, która przestaje reagować na twe trollerskie zaczepki. Chcesz, to baw się dalej w swej piskownicy, tylko uważaj byś nie upaprał sobie rączek we własnej kupie...Komentarz
-
Ale za to ty nie potrafisz wyczuc momentu w ktorym trzeba po prostu darowac sobie kolejne, bezsensowne posty niepotrzebnie tylko podsycajace dyskusje - byle tylko miec swoje na wierzchuZamieszczone przez pn_Przeciez to Ty, Szanowny Kolego, rzucasz sie agresywnie i po chamsku do Kolegi Diodaka, a nie ja.
.
Zrobze w koncu EOT.
TAK! Na mojego posta tez lepiej nie odpowiadaj bo nic nowego tym nie wniesiesz tylko znowu zatrollujesz.Komentarz
-
Panowie, skończcie proszę tę dziecinadę.
MarekC - wszystkiego najlepszego
Z tego co znalazłem na forum, to ostatni przelew dotarł do Diodaka 02.10.05, czyli 26 dni temu. Chyba wszyscy przyznają, że wszystko to jest mocno spóźnione
Diodak, dołączam się do konkretnego i pozbawionego emocji pytania
: kiedy będziemy mieli te identyfikatory?
Komentarz
-
-
Chciałem jakoś załagodzić ale nie poszło
więc się dokładam do prośby
Wyszkoczyłem tylko na kilka godzinek do szkoły a WY mnie katujecie 4 stronami czytania tzw zbędnych bzdur
Diodak niech najlepiej odpowie teraz KIEDY BĘDĄ??? a jak się jednak dzisiaj nie dowiedział to niech uczyni to jutro z rańca i napisze, a poźniej proponuję zamknąć wątek do momentu aż pierwszy dostanie ID to wtedy będzie można otworzyć nowy topic z durnymi komentarzami na temat a czemu ta literka jest szara itp...
Bo zapewne tak też się stanie. AMEN.
Dodam tylko że ja swoje ID już mam! Druknąłem sobie na kartoniku tego jotpega z pierwszej strony wątku
Dobranoc bandziory
Komentarz
-
Łukasz vel diodak vel Dvdmaster vel Astronom vel Pressjatechnical...jak nie zrobisz tych plakietek do Wszystkich Świętych do rozdam wszystkim Twoj numer telefonu i bedziesz miał przegwizdane
Słowo niemieckiego oficera....
Mam aparat....Komentarz
-
Z tym zamykaniem to może lekka przesada ale z tymi komentarzami nic nie wnoszącymi można by było przystopować
BTW Moderatorzy chyba niechętni są do wykasowania tej kilkustronicowej "grzecznej" wymiany poglądów...5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
Komentarz