Skoda Fabia kombi 1.4 16V
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI) -
-
Ja turlam się C5 2,0 HDI, robię miesięcznie 5-6 kkm, przelatuje mi przez rure wydechową rocznie około 4500 litrów ON, gdybym miał silnik benzynowy to na paliwo wydałbym więcej np o (5D+C17-40).Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8Komentarz
-
No to ja tez Wam powiem czym woze moj tylek i caly sprzecior... Moim nierozlacznym kompanem przy wszelakich wyprawach jest Audi A4 1,8T... sporadycznie rowniez dosiadam roweru...Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.plKomentarz
-
-
No dobra. Też powiem czym jeżdżę na co dzień. Spalanie ma toto trochę duże bo ok. 16500 litrów na 100km. (To nie błąd szesnaścietysięcypięcśet litrów/100km). Silnik o mocy 44640 kM cylindrów 8 czyli ponad 5000 HP "z gara". Szybkość maksymalna ok. 33 km/h - to naprawdę rakieta w tej klasie ciężarówek
W "wolnych chwilach" Honda CR-V, Toyota Yaris, rower no name. Preferowany sposób przemieszczania: napęd wiatrowy czyli po angielsku "WAFI" (za rozszyfrowanie skrótu stawiam flaszkę
)
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
-
Trzeba się gdzieś umówić na lini Krosno-Kraków-Szczecin 8)
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...Komentarz
-
-
Hmmm...a ta ciężarówka czasami nie porusza się po wodzie? ;-)1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
Komentarz
-
Honda Accord Sedan 2005 2.4L V-tec, granatowa (wersja hamerykańska)
Komentarz
-
Patrz kurde... nie sądziłem, że i takie rzeczy można wygooglać
- trudno flaszka się należy
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
A ta "Ciężarówka" jaki ma tonażNo dobra. Też powiem czym jeżdżę na co dzień. Spalanie ma toto trochę duże bo ok. 16500 litrów na 100km. (To nie błąd szesnaścietysięcypięcśet litrów/100km). Silnik o mocy 44640 kM cylindrów 8 czyli ponad 5000 HP "z gara". Szybkość maksymalna ok. 33 km/h - to naprawdę rakieta w tej klasie ciężarówek
W "wolnych chwilach" Honda CR-V, Toyota Yaris, rower no name. Preferowany sposób przemieszczania: napęd wiatrowy czyli po angielsku "WAFI" (za rozszyfrowanie skrótu stawiam flaszkę
)
? I co nią wozicie
?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz

Komentarz