X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dj_drops
    Coś już napisał
    • 2009
    • 84

może i głupi pomysł, ale poprostu wybierz się do klubu i spróbuj, zobaczysz co będziesz mógł wykrzesać
    P.S.
    Zaznaczam że ja naprawde się nie znam
    Reklama (z łac. reclamo, reclamare) to informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub idei (np. promowanie marki).
    http://noop.pl <-homesite

Komentarz

• Opa_Apo
      Bywalec
      • 2008
      • 226

Zamieszczone przez MM-architekci
      Zapomnij zeby z kitem robilc foty na takie imprezie. AF jak w cos trafi w co ty bys chcial bedzie cud , poza tym to i tak za ciemne szklo. Lampa , jesli to nie klub w gigantycznej hali da rade. Robota jak dla mnie taka sobie , czasem dziadoska , kluby sa rozne , jesli to lubisz pol biedy , ja nie przepadam za podpitymi dresami i rzucajacymi miesem blacharami jak im cos sie nie spodoba.
      wiadomo, że może być nie przyjemnie, ale inaczej nie widzę możliwości aby sobie dorobić. Mam prace na wakacje ale przydało by się jeszcze coś bardziej dochodowego, a przecież nie rzucę się od razu z takim marnym ekwipunkiem i doświadczeniem na śluby, fotki produktów albo coś innego. Mam też zamiar stocków spróbować ale nie pokładam w nich wielkiej nadzieji. Masz może jakiś inny pomysł?

Komentarz

• maciej76
        Coś już napisał
        • 2008
        • 84

robilem jeden raz takie cos, kitem i wbudowana lampa, kit sobie rodzil odziwo nawet bez wspomagania fleszem potrafil zlapac ostrosc, przesadzacie z ta jasnoscia obiektywu, bez lampy i tak nic nie wyjdzie
        450d/ bg e5/ 50 1,8/ kitIS

Komentarz

• Opa_Apo
          Bywalec
          • 2008
          • 226

Zamieszczone przez dj_drops
          może i głupi pomysł, ale poprostu wybierz się do klubu i spróbuj, zobaczysz co będziesz mógł wykrzesać
          P.S.
          Zaznaczam że ja naprawde się nie znam
          niegłupi pomysł. dzięki czemu ja nie potrafię na tak proste pomysły wpaść?
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          Zamieszczone przez maciej76
          robilem jeden raz takie cos, kitem i wbudowana lampa, kit sobie rodzil odziwo nawet bez wspomagania fleszem potrafil zlapac ostrosc, przesadzacie z ta jasnoscia obiektywu, bez lampy i tak nic nie wyjdzie
          czyli kit i 430EX mają szanse?
          Ostatnio edytowany przez Opa_Apo; 16019. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• MM-architekci
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2227

Jeden raz , panie... mam napiac ze miales farta ?

Jesli znasz lokal , i mialbys cyklicznie robic ta foto wybadaj teren , jesli nie , idz na jakas impreze i spr to zobaczysz ( lepiej wpierw pogadaj z wlascicielem czy mozesz ). Jak pisalem , ja wiecej sie tego nie tkne po ostatnim klubie. Jak kasa potrzebna to coz , przynajmniej sie czegos czlowiek nauczy ;] , tak czy owak uwazaj komu robisz zdjecie , jak cos ci nie pasuje , masz obawy , zwijaj sie ze sprzetem i nie ryzykuj. Z tamronem 17-50 bys juz cos zwojowal , z kitem , coz moze i tak , ale ja bym sprawe dobrze przemyslal i jak pisalem namacalnie sprawdzil - porobil zdjecia poprostu.
            no comment...

Komentarz

• Opa_Apo
              Bywalec
              • 2008
              • 226

Jeden raz , panie... mam napiac ze miales farta ?

Jesli znasz lokal , i mialbys cyklicznie robic ta foto wybadaj teren , jesli nie , idz na jakas impreze i spr to zobaczysz ( lepiej wpierw pogadaj z wlascicielem czy mozesz ). Jak pisalem , ja wiecej sie tego nie tkne po ostatnim klubie. Jak kasa potrzebna to coz , przynajmniej sie czegos czlowiek nauczy ;] , tak czy owak uwazaj komu robisz zdjecie , jak cos ci nie pasuje , masz obawy , zwijaj sie ze sprzetem i nie ryzykuj. Z tamronem 17-50 bys juz cos zwojowal , z kitem , coz moze i tak , ale ja bym sprawe dobrze przemyslal i jak pisalem namacalnie sprawdzil - porobil zdjecia poprostu.
              dziękuję bardzo za poradę

Komentarz

• maciej76
                Coś już napisał
                • 2008
                • 84

czyli kit i 430EX mają szanse?
                wg mnie tak, troche checi i powinno wyjsc nienajgorzej

tak czy owak uwazaj komu robisz zdjecie
                warto o tym pamietac
                450d/ bg e5/ 50 1,8/ kitIS

Komentarz

• Raus
                  Bywalec
                  • 2008
                  • 120

Z tamronem 17-50 bys juz cos zwojowal....

Mimo że jest jaśniejszy od kita, to szczerze wątpie że jego AF da rade lepiej niż "kitowy"
                  Canon 5D / C50 1.8 / S17-35 2.8-4 HSM / C100-300 USM / Helios 44M-4 + Radziecki Mieszek / 430EX

Komentarz

• Opa_Apo
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 226

Zamieszczone przez maciej76
                    wg mnie tak, troche checi i powinno wyjsc nienajgorzej

warto o tym pamietac
                    również dziękuję za poradę. Jeszcze się to przemyśli. Do wakacji jeszcze trochę czasu.

Komentarz

• MM-architekci
                      Pełne uzależnienie
                      • 2008
                      • 2227

mialem oba , inaczej bym tego nie pisal
                      no comment...

Komentarz

• robgr85
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1719

może kogoś zainteresuje mój post:

nikon lightin Originally uploaded by minhhich Sieć jest olbrzymim źródłem wiedzy, niestety czasem aby coś znaleźć, musimy głęboko "pogrzebać...

Pozdrawiam,
                        Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• Opa_Apo
                          Bywalec
                          • 2008
                          • 226

Zamieszczone przez robgr85
                          może kogoś zainteresuje mój post:

nikon lightin Originally uploaded by minhhich Sieć jest olbrzymim źródłem wiedzy, niestety czasem aby coś znaleźć, musimy głęboko "pogrzebać...

Pozdrawiam,
                          to jest to! dziękuję bardzo.

Cały blog zawiera dużo przydatnych wskazówek. Szacunek dla Pana.

Komentarz

• 7osiem
                            Coś już napisał
                            • 2008
                            • 66

hmm ostatnio oglaszal sie natlife czy jakos tak..placa za fotki 60pln od 22-02 widzialem wczoraj ogloszenie..jak dlamnie to szkoda mi palnika lampy zeby za takie stawki siekac setkami fotki w klubach
                            www.s78.eu

Komentarz

• nagor
                              Uzależniony
                              • 2007
                              • 522

szalałem troche po klubach
                              miałem 300D i tokine 12-24 plus 420ex i było dobrze!!
                              wiadomo obiektyw 4.0!1 i nie ma problemu ale lampa z kubkiem i do przodu bo nie było od czego odbijac.
                              jak chcesz fajne kolorki troche mazajów to czasy ok 1/10 do 1/2 sek lub nawet dłuższe choć wtedy i ludzi rozmarzesz iso ok 800 - 1600 i luzik jest.
                              Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
                              zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Komentarz

• Hanibal
                                Dopiero zaczyna
                                • 2008
                                • 40

widzę że temat postu zbiegł ostro z tematu w związku z czym pozwolę sobie przypomnieć jego tematykę, cyt:

Witam, mam pytanie może ktoś miał już z tym do czynienia. Fotorelacje z imprez w klubach, dyskotekach, jakie ceny, jak to wycenić?

Sprawy techniczne były już wałkowane w innych postach, tego tematu który zacząłem nie znalazłem. Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...