X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • liquidsound
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1956

Napewno to nie jest miejsce na szukanie przyszlej zony (to jest moje zdanie).
    Jako swietny znawca branzy potwierdzam:wink:
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• snow
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1145

Zajmujesz się szukaniem żon?

Komentarz

• liquidsound
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1956

cos w tym stylu:wink: a tak na powaznie to pracuje w branzy od dluzszego czasu
        1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
        Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• Myszoor
          Bywalec
          • 2006
          • 149

Zamieszczone przez Pawlo
          ciach/
          Robilem juz zdjecia na koncertach, ale nigdy w klubie. Tamron okazal sie za "waski", nie wspominając o 50tce. Zostal mi tylko KIT
          podepnę się ze swoją "produkcją" w tych klimatach http://1970.piotrkaleta.com/index.ph...ask=view&id=69
          Ostatnio edytowany przez Myszoor; 5077.
          (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
          => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Komentarz

• ripek
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1486

SWEEEET
            Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• borkomar
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1083

Po prostu jak patrzę na te fotki lasek i kolesi w dresiku tudzież krótkich spodenkach i bucikach sportowych (tak to na halę sportową można iść) to nie chce mi się gadać ... 8).
              Kiedyś mnie wyciągnięto na taką pseudo dyskotekę - to spęd bydła na poziomie często niższym od 0.Mam nadzieję , że nie jest to wynik starzenia się a poprostu inne punktu widzenia takiej imprezki.
              Czołem
              5D +

Komentarz

• ripek
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1486

Ja też się starzeje

Ale czasami fajnie isc i sie "pobujać" bez konsekwencji - no chyba ze sie zarobi od ochrony za przesadę

Komentarz

• Sibil
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 183

Zamieszczone przez ripek
                  SWEEEET
                  to też niczego sobie

Yessphoto, obiektywnie

Komentarz

• borkomar
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1083

Zamieszczone przez ripek
                    Ja też się starzeje
                    Hehe to mów za siebie - ja tam się nie starzeje;-) .

Zamieszczone przez ripek
                    Ale czasami fajnie isc i sie "pobujać" bez konsekwencji - no chyba ze sie zarobi od ochrony za przesadę
                    Właśnie dlatego też nie lubię takich imprez(wiejskich) - żeby zaraz nie było to sam jestem z małego miasteczka;-) i nie mam nic do wsi ;-) ale nie lubię "OCHRONA" "MYŚLI" - może powiem uważa bo nie sądzę by myślała, że im wszystko wolno i się panoszą jakby u siebie byli.
                    Lubię fajne imprezy z różnymi bajerami ale na jakimś tam poziomie.
                    fajni są kolesie w tych białych rękawiczka i czasem z odpustowymi trabkami - masakra
                    5D +

Komentarz

• ripek
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1486

Zamieszczone przez Sibil
                      to też niczego sobie

Do pooglądania tak - ale czy do czegoś wiecej?

Nie wiem czemu wiekszość z tych dziewczyn nie widzi nic poza dyskoteką?

Na pytanie czym sie interesujesz odpowiadają "modellingiem" Nie obrażając modelek - to trochę "pusta" odpowiedź.

Inna odpowiedź - jeśli ktoś nie widział :

Komentarz

• Sibil
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 183

Zamieszczone przez ripek
                        Do pooglądania tak - ale czy do czegoś wiecej?
                        [/url]
                        No nic innego nie miałem na myśli.. zdarzało mi się kilka razy być na takich imprezach i podzielam niestety Twoje zdanie. Nie jest to reguła ale zdarza sie b. często.

Yessphoto, obiektywnie

Komentarz

• Qbexus
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 562

Jeszcze parę rzeczy się znajdzie, które można by z taką panną porobić. Jak mam ochotę na konwersację to idę do teatru na wystawę czy do biblioteki. A jak chce …. to ide na dziką impre z pustołebcami i zresztą w tedy inni mogą to samo powiedzieć o mnie hehe.

Komentarz

• borkomar
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1083

Zamieszczone przez Qbexus
                            Jeszcze parę rzeczy się znajdzie, które można by z taką panną porobić. Jak mam ochotę na konwersację to idę do teatru na wystawę czy do biblioteki. A jak chce …. to ide na dziką impre z pustołebcami i zresztą w tedy inni mogą to samo powiedzieć o mnie hehe.
                            Aż takim desperatem nie jestem
                            5D +

Komentarz

• kula
                              Coś już napisał
                              • 2006
                              • 63

hehe ja lubie kluby lecz te na poziomie gdzie można sie pobawić bez żadnych dresów czy bialych rekawiczek
                              ja jak bede mial aparat to chce sie dogadać z menadżerem "harlemu" czy nie chcieli by odświeżyć swojej galerii fotek
                              pozdrawiam

Komentarz

• borkomar
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1083

Zamieszczone przez kula
                                hehe ja lubie kluby lecz te na poziomie gdzie można sie pobawić bez żadnych dresów czy bialych rekawiczek
                                Polać temu Panu - dobrze prawi :wink:
                                5D +

Komentarz

Pracuję...