X
-
5D + BG-E4 / 70D + BG-E14 / 40D + BG-E2N / 24 L TS-E / 24-105 L / 100-400 L / 50 1.8 / 10-18STM / Benro C-269M8 +B1 / YN600EX-RT + YN-E3-RT -
Komentarz
-
Moze zmienic fote.. bo widac dobijajaco pozowke i nic z repo...
ciekawe jak dlugo fotografujacy kazal trzymac te lusterko zeby fota wyszla
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.plKomentarz
-
Odczepcie się jakiegoś kopiowania czyjegoś pomysłu do obróbki, to że ma super skórę na zdjęciach i w ogóle och ach - wydaje Wam się na pierwszy rzut oka, że to tylko jakiś plugin czy jakiś trick, a tak na prawdę to spoooory czas pracy nad własną obróbką, bez kserowania czyjegoś pomysłu.
Macie wizję? To siadać i robić, a nie czekać na to że ktoś może Wam podpowie jak to zrobił i potem będzie elegancko. Właśnie w tym rzecz, że obróbka powinna być swoja i osiągnięta przez nas samych tak samo jak kadry / zdjęcia - to jest równie ważne i nie zapominajcie o tym.Komentarz
-
A czy ktoś miał taką sytuację że nawzijmy to "różowawo-naturalny" odcień skóry nie podobał się Pannie Młodej która kupe czasu przesiedziała w solarium? Dla mnie taka ciemna karnacja nie wygląda dobrze w kontraście do bieli suknii ślubnej i przeważnie delikatnie rozjaśniam skórę takiej fanki solarki.Komentarz
-
A ja ostatnio spotkałem się z opinią, że ten odcień skóry po obróbce wedle powyższych trendów jest niefajny. Panu młodemu podobały się kolory naturalne, wg prawidłowego balansu bieli. Jest naprawdę bardzo dużo takich ludzi, więc jak ktoś ma zamiar sprzedać zdjęcia z taka bajerancką obróbką, niech najpierw skonsultuję to z klientem.EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.plKomentarz
-
-
-
Obejrzałem wszystkie, większość zbyt różowa, zwłaszcza ostatnie.
Swoją drogą ten wątek robi niezłe pranie... oczu. Dajcie już jakąś inną fotkę ;-)Komentarz
-
-
-
-
-
-
Komentarz

Komentarz