X
-
-
-
-
Komentarz
-
-
-
-
Moim skromnym zdaniem twarz pani PO obróbce wygląda baaardzo nienaturalnie.Zamieszczone przez calamus
Czy naprawdę nie potraficie obrabiać portretów tak, żeby były NATURALNE? Masakra...
10 minut zabawy, specjalnie się nie przykładałem więc tu i ówdzie można jeszcze powyrównywać tony na twarzy:
Ale to tylko moje zdanie
PozdrawiamKomentarz
-
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Nie oglądam na laptopie i nie o kolorystykę mi chodzi.Zamieszczone przez calamusAle spoko... domyślam się, że dla co poniektórych pracujących na laptopach moja kolorystyka może być nieco egzotyczna, bo u nich zielone twarze wyglądają naturalnie
Źle się domyślasz, na moim laptopie jest akurat niebiesko. Nawet zielony jest niebieski i do zielonego mu daleko. Dlatego nie oglądam na laptopie.
I te zniekształcenia (Clarity na za bardzo minus i blur) na policzkach Ci się podobają? Bo jeśli Ci sie podobają i uważasz, że tak powinno być, to niech zacytuję ... hmm ... "klasyka"Zamieszczone przez calamusTyle, że to już nie moje zmartwienie - ja jestem swoich kolorów pewny jak wyniku 2+2, a reszta mnie nie interesuje
: "Czy naprawdę nie potrafisz obrabiać portretów tak, żeby były NATURALNE? Masakra..."
Zaraz pewnie padnie tekst pt.: "To pokaż, jak Ty potrafisz to obrobić". I uprzedzając fakty odpowiem: nie pokażę, bo nie mam potrzeby współzawodnictwa.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
A ja myślę, że ona nie jest "niedojedzona" - to jest po prostu Matka Żywicielka jakiegoś tasiemca
sorki za OT, jakoś tak mi przyszło do głowy :rolleyes:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
spokojnie P. "calamus", każdy ma prawo komentować prace każdego nawet Twoje
Trochę luzu
p.s.
No to ile jest 2+2?Fiu fiu
Komentarz
-
Witam wszystkich.
Zastanawiam się, czy prócz kalibracji monitorów problem w odbiorze kolorów nie wynika czasem z tego jak my je postrzegamy? Jest podobno takie zjawisko, że poszczególni ludzie widzą nieco odmiennie kolory. Oczywiście to tylko delikatne różnice, ale jednak.Komentarz

Komentarz