i wlasnie tak poszedlem na wyczucie, Tv, tyle ze u mnie jak juz pisalem czasy musialy byc takiego rzedu stad tez odpowiednia czulosc a zdjecia spokens, moje tez troche nieostre, ale dwa powinny sie spodobac, pozwolicie ze wrzuce je nawet dzis tylko troszke czasu mi to zajmie
X
-
-
-
ISO800, f/2.8? celowanie na oczy/twarz/głowę ;-) lepiej się by już bez flasha nie dało;-) ew. flash + kompensacja. ale zewnętrzna lampa to podstawa... (+dyfuzor).Zamieszczone przez thorinMonika Styczynska - Varius Manx, przesliczna dziewczyna, jesli zdjecie gdzie usmiechnela mi sie prosto do obiektywu wyjdzie to powiesze sobie nad lozkiem
nie bylo latwo czasy dluzsze jak 1/80 nie wchodzily w gregra i buczy bebopKomentarz
-
hmm oto przyklad numer jeden narazie bez odszumiania bo mi spieszno do lozka, wiec na zywca tylko zmniejszone i naprawde dennej jakosci, jak mi ktos powie jak tu wrzucic fote dobrej jakosci i jak sie z nia obchodzic bo jestem zielony to swoj blad naprawie
poki co na zachete prosze panstwa Monika Kuszyńska
Komentarz
-
-
-
Tomku jak juz pisalem pora pozna a ja mam dzis 12 h pracy, wiec na shopa nie moge sobie pozwolic, jutro to jakos wszystko ogarne dodam tylko ze pierwszy kadr pionowy, ale Monika siedziala na stolku i tak sie wygiale w tyl a nie nachylila w przod, oczywiscie rade spamietam, jutro moze wykadruje, wyostrze, odszumie i bedzie gites
ok, ide spac, licze na dalsza konstruktywna krytyke, jutro wrzuce wieczorem cos jeszcze... pozdro
Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.
Komentarz
-
ja bym uciekł (nogi własne) w lewo, wtedy ten spotrefrektorek waliłby jej w tył głowy, być może fajnie zarysował kontur głowy etc. póki co masakra kompresji jpg, wstaw coś większego, żeby móc obejrzeć ;-)Zamieszczone przez thorinmam jeszcze jedno, moje ulubione, ladnie usmiechnela mi sie prosto w obiektyw
gra i buczy bebopKomentarz
-
nie dalo sie uciec, za szybko sie ruszala, polowalem przez reszta koncertu chociaz na usmiech z boku, jest cholernie szybka, nie dalo rady
a takich z konturami zrobionymi przez reflektorki mam jeszcze pare, wlasnie, jak wstawic cos wiekzego niz 39kb ?
stad ta masakra dla samego zarysu pracy... pomyslimy jutro
Komentarz
-
wstaw gdzieś*na serwer www i wstaw tutaj przez IMGZamieszczone przez thorinwlasnie, jak wstawic cos wiekzego niz 39kb ?
stad ta masakra dla samego zarysu pracy... pomyslimy jutrogra i buczy bebopKomentarz
-
ile zdjęć zrobiłeś?Zamieszczone przez thorinnie dalo sie uciec, za szybko sie ruszala, polowalem przez reszta koncertu chociaz na usmiech z boku, jest cholernie szybka, nie dalo rady
a takich z konturami zrobionymi przez reflektorki mam jeszcze pare, wlasnie, jak wstawic cos wiekzego niz 39kb ?
stad ta masakra dla samego zarysu pracy... pomyslimy jutrogra i buczy bebopKomentarz
-
-
-
Napocilem sie ciagnac za soba statyw ktory notabene i tak nie byl potrzebny, ale wiadomo ze najbardziej przydatny jest ten sprze ktorego nie mamy przy sobie
dzis wieczorem postaram sie cos jeszcze wstawic
Komentarz
-
Komentarz