X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thorin
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1990

i wlasnie tak poszedlem na wyczucie, Tv, tyle ze u mnie jak juz pisalem czasy musialy byc takiego rzedu stad tez odpowiednia czulosc a zdjecia spokens, moje tez troche nieostre, ale dwa powinny sie spodobac, pozwolicie ze wrzuce je nawet dzis tylko troszke czasu mi to zajmie

Komentarz

• dfilip
      Coś już napisał
      • 2005
      • 61

chetnie zobacze jak ci to wyszlo

Komentarz

• bebop
        Uzależniony
        • 2005
        • 755

Zamieszczone przez thorin
        Monika Styczynska - Varius Manx, przesliczna dziewczyna, jesli zdjecie gdzie usmiechnela mi sie prosto do obiektywu wyjdzie to powiesze sobie nad lozkiem nie bylo latwo czasy dluzsze jak 1/80 nie wchodzily w gre
        ISO800, f/2.8? celowanie na oczy/twarz/głowę ;-) lepiej się by już bez flasha nie dało;-) ew. flash + kompensacja. ale zewnętrzna lampa to podstawa... (+dyfuzor).
        gra i buczy bebop

Komentarz

• thorin
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1990

hmm oto przyklad numer jeden narazie bez odszumiania bo mi spieszno do lozka, wiec na zywca tylko zmniejszone i naprawde dennej jakosci, jak mi ktos powie jak tu wrzucic fote dobrej jakosci i jak sie z nia obchodzic bo jestem zielony to swoj blad naprawie poki co na zachete prosze panstwa Monika Kuszyńska

Komentarz

• Tomasz Golinski
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 8623

Kurcze, dynamiki pelno, ale balagan w kadrze. Calkowicie centralnie (w pionie glowa). Chyba bym urąbał tą rękę u góry i zostawił tylko dół.
            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• thorin
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1990

mam jeszcze jedno, moje ulubione, ladnie usmiechnela mi sie prosto w obiektyw

Komentarz

• thorin
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1990

Tomku jak juz pisalem pora pozna a ja mam dzis 12 h pracy, wiec na shopa nie moge sobie pozwolic, jutro to jakos wszystko ogarne dodam tylko ze pierwszy kadr pionowy, ale Monika siedziala na stolku i tak sie wygiale w tyl a nie nachylila w przod, oczywiscie rade spamietam, jutro moze wykadruje, wyostrze, odszumie i bedzie gites ok, ide spac, licze na dalsza konstruktywna krytyke, jutro wrzuce wieczorem cos jeszcze... pozdro
                Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• bebop
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 755

mam jeszcze jedno, moje ulubione, ladnie usmiechnela mi sie prosto w obiektyw
                  ja bym uciekł (nogi własne) w lewo, wtedy ten spotrefrektorek waliłby jej w tył głowy, być może fajnie zarysował kontur głowy etc. póki co masakra kompresji jpg, wstaw coś większego, żeby móc obejrzeć ;-)
                  gra i buczy bebop

Komentarz

• thorin
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1990

nie dalo sie uciec, za szybko sie ruszala, polowalem przez reszta koncertu chociaz na usmiech z boku, jest cholernie szybka, nie dalo rady a takich z konturami zrobionymi przez reflektorki mam jeszcze pare, wlasnie, jak wstawic cos wiekzego niz 39kb ? stad ta masakra dla samego zarysu pracy... pomyslimy jutro

Komentarz

• bebop
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 755

wlasnie, jak wstawic cos wiekzego niz 39kb ? stad ta masakra dla samego zarysu pracy... pomyslimy jutro
                      wstaw gdzieś*na serwer www i wstaw tutaj przez IMG
                      gra i buczy bebop

Komentarz

• bebop
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 755

nie dalo sie uciec, za szybko sie ruszala, polowalem przez reszta koncertu chociaz na usmiech z boku, jest cholernie szybka, nie dalo rady a takich z konturami zrobionymi przez reflektorki mam jeszcze pare, wlasnie, jak wstawic cos wiekzego niz 39kb ? stad ta masakra dla samego zarysu pracy... pomyslimy jutro
                        ile zdjęć zrobiłeś?
                        gra i buczy bebop

Komentarz

• thorin
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1990

cos kolo 80 sztuk, jasne ugadam sie z bratem i jutro dam jakies wieksze sample

Komentarz

• Polaco
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1135

Gratulacje, przezyles Zdjecia: w pierwszym jest IMHO za ciasny kadr, drugie jest ok. Czekam na kolejne.
                            Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
                            Troche moich knotow

Komentarz

• thorin
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1990

Napocilem sie ciagnac za soba statyw ktory notabene i tak nie byl potrzebny, ale wiadomo ze najbardziej przydatny jest ten sprze ktorego nie mamy przy sobie dzis wieczorem postaram sie cos jeszcze wstawic

Komentarz

• dfilip
                                Coś już napisał
                                • 2005
                                • 61

jesli chodzi o jakosc to tragedia jakas :-(

Komentarz

Pracuję...