To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Fatman_1
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 28

Witam i pozdrawiam.
    Czytam Was od jakiegoś czasu ale zacząłem "canonować" dopiero w ostatni piątek kupując 450D. Na razie uczę sie aparatu
    5DmkII, 50D, C17-40 f/4L, C24-105L, C70-300 f/4-5,6 IS USM, C10-22, C100 f/2,8 Macro

Komentarz

• Piotr Eckhardt
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 23

No to teraz ja.
      Piotrek jestem, mam 18 lat i usiłuję robić zdjęcia
      Sprzęt:
      Najpierw HP Photosmart 735, teraz Canon EOS 400D + kit + 50mm f/1.8 + statyw.

Komentarz

• Darczan
        • 2008
        • 4

Witam wszystkich, kanonierem stałem się w ostatnią niedzielę Kupiłem Canona A720IS. Na razie mi wystarczy
        My stuff: Canon PowerShot A720 + 5 x Sandisk SD (=10 GB) + BC-700 + 8x Sanyo Eneloop + tulejka, filtr polaryzacyjny i dekielek

Komentarz

• Twonk
          • 2007
          • 4

Witam, jestem Wojtek. Na razie sobie czytam forum - opcja szukaj naszym przyjacielem jest

Komentarz

• Skibas
            • 2006
            • 1

Przywitanie

Witam pięknie wszystkich forumowiczów po długich zmaganiach finansowo- umysłowych w koncu zdecydowałem sie na moje 1- sze lustro.
            Właśnie siedzę i rozpakowuje pudełko z 40D+ 17 85 kit. Chyba znacie to uczucie łał.
            Dobra to tyle ,chciałem sie przywitać pozdrawiam wszystkich.
            Canon 40D +17-85 ostry kit

Komentarz

• Fiba
              Dopiero zaczyna
              • 2008
              • 27

Również pragne się przywitać, nie dawno zakupiłem pierwsze lustro oczywiście Canona no i w dopiero w fotografie bawić się zaczynam.
              Na forum na pewno zdobęde cenne informacje i porady, które pozwolą robić mi coraz to lepsze fotki, oraz pomogą przy wyborze osprzętu.

Pozdrawiam!
              Fiba
              450D C28-135 IS USM, C50 1.8, Nissin Di622

Komentarz

• plywak

Witam wszystkich serdecznie.
                Kupując lustro, po długiej fotograficznej wędrówce wróciłem do Canona
                Mam nadzieję, że uda mi się tu odnaleźć.
                Pozdrawiam

Komentarz

• Hubeeert
                  • 2008
                  • 8

Witam wszystkich.
                  Minęły lata odkąd miałem w rękach mojego EM Olympic. Minęły lata gdy wydawało mi się, że KM G600 to jest to bo mieści się w kieszeni i ma metalową obudowę ;-).
                  Po długim zastanawianiu się (wybór był tylko między dwoma Canonami) padło na 40D. Będę miał sporo pytań - między innymi o tak nielubianego EF 28-300 L no ale nie tu.

Pozdrawiam serdecznie.

Komentarz

• aniwoj

Witam
                    Wprawdzie to mój pierwszy post, ale CB czytam od kilku lat
                    Postanowiłam się zarejestrować, bo... widzę, że jest tu całkiem sporo osób z mojej okolicy ;D.

Fotografią zajmuję się od 2001 roku, głównie zarobkowo. Fotografuję imprezy okolicznościowe, od niedawna pomaga mi w tym kolega.

Mam nadzieję, że od teraz, kiedy mogę się na Forum 'odezwać', jeszcze więcej się od Was nauczę .

Pozdrawiam wszystkich,
                    Ania.

Komentarz

• Meggy

To i ja witam, mimo stałego "podglądactwa"

Od 2 lat w posiadaniu Canon 20D, Tamron 28-75 oraz popularna canonowska 50-tka.W planach(bliskich) 24-105L oraz 70-200.Od wczoraj (dzięki jednemu forumowiczowi) właścicielka EOS-a 5D.

Komentarz

• sluzalekmichal
                        Bywalec
                        • 2008
                        • 115

Witam Wszystkich.

Komentarz

• pszczola23
                          • 2008
                          • 5

Witam również i z góy dziękuje za tysiące porad, czytam czytam i skończyć nie moge ;-) pozdrawiam

Komentarz

• zworka

serdecznie sie z wszystkimi witam.
                            Nazywam sie Zofia i czytam to forum sporadycznie od okolo 10 miesiecy. postanowilam sie zarejestrowac i przywitac. milo mi

Komentarz

• maciejaszek
                              • 2008
                              • 4

Witamj, witam
                              Mam na imię Maciek. Już od dłuższego czasu zaglądam na to forum, jednak z technicznych powodów niebytu fotum CF, rejestruje się tutaj Fotografuje obecnie Eosem 30d, a moje zdjęcia mozna oglądać na www.okiem-cyklopa.lua.pl

Pozdrawiam!!

Komentarz

• robgr85
                                Pełne uzależnienie
                                • 2007
                                • 1719

Zamieszczone przez maciejaszek
                                Witamj, witam
                                Mam na imię Maciek. Już od dłuższego czasu zaglądam na to forum, jednak z technicznych powodów niebytu fotum CF, rejestruje się tutaj Fotografuje obecnie Eosem 30d, a moje zdjęcia mozna oglądać na www.okiem-cyklopa.lua.pl

Pozdrawiam!!
                                po rejestracjach aut z Twojej galerii wnioskuję że kolejna osoba z pomorskiego na CB
                                Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

Pracuję...