Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • giltoniel
    Coś już napisał
    • 2008
    • 97

Zamieszczone przez CrazyEyesDogg
    Co proponujecie do 200zł z dużych plecaków?? Któryś z poniższych linków jest godny uwagi?
    zanim kupiłem całkiem niedawno plecak, obejrzałem sporo niemarkowych. I muszę przyznać, że warto dopłacić do Tamrac'a, Lowepro czy Katy. Owszem są o wiele droższe, ale gdy zobaczyłem jak wykonany jest mój Tamrac Adventure 7 zaraz po tym, gdy przyszedł wiedziałem, że warto było dopłacić.

Komentarz

• axk
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2027

Żaden. Proponuję dołożyć 80-90 zł np. do Lowepro Computrekker'a AW lub Minitrekker'a AW i mieć spokój na dłuższy czas. Plecak z ostatniego linku wygląda właśnie jak niezbyt udana podróbka Minitrekker'a czyli takiego Computrekker'a bez kieszeni na notebooka.
      Ostatnio edytowany przez axk; 16601.
      EOS + Speedlite

Komentarz

• sebcio80
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2655

ja computekkera bym nie polecal, chyba ze cos zmienili w produkcji, znajomy ma wersje plus i sa w niej badziewne male zamki blyskawiczne, ktore szybko sie psuja, przykladowo w moim mini trekkerze zamki sa ze dwa razy wieksze, masywne

a jak wiadomo, gwarancja dozywotnia nie obejmuje zamkow, zamkniec, zatrzaskow, zuzycia materialow, zuzycia rzep... czyli wlasciwie nie ma zadnej gwarancji
        Moje wątki na forum: sport | fashion
        | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• axk
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2027

Zamieszczone przez sebcio80
          ja computekkera bym nie polecal, chyba ze cos zmienili w produkcji, znajomy ma wersje plus i sa w niej badziewne male zamki blyskawiczne, ktore szybko sie psuja...
          W wersji "nie plus" są dobre zamki z dużymi i wygodnymi suwakami. To że w egzemplarzu "Twojego znajomego" zamki uległy uszkodzeniu, wcale nie oznacza iż wszystkie egzemplarze tego modelu obarczone są tą wadą.
          Ostatnio edytowany przez axk; 16601.
          EOS + Speedlite

Komentarz

• Jeremiasz
            • 2008
            • 1

a co powiecie o tym plecaku Olympus E-System BACK PACK PRO

Komentarz

• slawpl
              Dopiero zaczyna
              • 2008
              • 28

Zamieszczone przez rooooobi
              slawpl napisz mi czy da się tam włożyć body z założonym 70-200 plus jedno szkło .... chodzi o to, czy po przełożeniu tych ścianek będzie to możliwe
              Jesli mam zalozone 70-200 to miesci sie na dlugosc w torbie. Jest tez miejsce na lampe i 17-40. I mysle, ze jeszcze jedno szklo by sie zmiescilo.

Wieczorem moge zrobic zdjecie co i jak

Komentarz

• blackpearl
                Dopiero zaczyna
                • 2009
                • 22

Witam.Mam eos 40d+canon 70-300 is usm i chcialbym kupić pokrowiec do tego zestawu.Mam dwa typy tylko powiedzcie czy zmiesci się tam ten zestaw.
                lowepro topload zoom 2 oraz lowepro topload 70/75 AW.Czy ktos ma taki pokrowiec i moze cokolwiek o nim napisać?Dzieki i pozdrawiam.

Komentarz

• enter
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1201

blackpearl
                  zmieści się popatrz tutaj

Komentarz

• blackpearl
                    Dopiero zaczyna
                    • 2009
                    • 22

enter dzięki,oglądalem wczesniej ten twoj post ale chcialem miec 100% pewnosci.Dzięki serdecznie.
                    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                    enter jeszcze jedno.jak się sprawuje ten pokrowiec noszony na pasie biodrowym.
                    Ostatnio edytowany przez blackpearl; 26587. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• sebcio80
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 2655

Zamieszczone przez blackpearl
                      bardzo kiepsko - jesli masz na mysli oryginalne mocowanie wymyslone przez Lowepro, srodek ciezkosci powoduje ze pokrowiec brzydko wisi

mozna pokombinowac i cos samemu wymyslec ale najlepiej nosic go po prostu na plecach, jak plecak
                      | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• blackpearl
                        Dopiero zaczyna
                        • 2009
                        • 22

no to niedobre zjawisko.ja wlasnie potrzebuje taki pokrowiec który idealnie ma przylegac do pasa/biodra.macie jakies inne propozycje?

Komentarz

• enter
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1201

Zamieszczone przez blackpearl
                          enter dzięki,oglądalem wczesniej ten twoj post ale chcialem miec 100% pewnosci.Dzięki serdecznie.
                          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                          mam do niego Belt & Buckle
                          na samym passie nosi się średnio bo pas mocowany jest bardzo nisko, ale w połączeniu z pasem naramiennym nosi się bardzo dobrze i jestem zadowolony z tej konfiguracji
                          do tego toploadera w komplecei są jeszcze oprócz pasa naramiennego szelki do noszenia go na piersiach też bardzo fajne rozwiązanie na wycieczkach, sperzęt masz przed sobą i jest bezpieczny na nartach/snb/rowerze

Zamieszczone przez sebcio80
                          bardzo kiepsko - jesli masz na mysli oryginalne mocowanie wymyslone przez Lowepro, srodek ciezkosci powoduje ze pokrowiec brzydko wisi

mozna pokombinowac i cos samemu wymyslec ale najlepiej nosic go po prostu na plecach, jak plecak
                          mocowanie jest wymyślone bardzo dobrze do pasa b&B deluxe i szelek

Komentarz

• sebcio80
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2655

Zamieszczone przez enter

mocowanie jest wymyślone bardzo dobrze do pasa b&B deluxe i szelek
                            owy pas mam, szelki? jak sie mocuje toploadera do szelek?

Komentarz

• slawpl
                              Dopiero zaczyna
                              • 2008
                              • 28

Zamieszczone przez rooooobi
                              slawpl napisz mi czy da się tam włożyć body z założonym 70-200 plus jedno szkło .... chodzi o to, czy po przełożeniu tych ścianek będzie to możliwe

Nad tymi fomei to też się muszę dobrze zastanowić bo cena do mnie przemawia

obok lampy pod tele miesci sie np 17-40. W srodkowej przegrodzie tez cos wejdzie i pod puszka tez mozna cos wetknac (chyba, ze jest grip zamontowany do puszki to juz nic tam nie wejdzie).

Komentarz

• rooooobi
                                Coś już napisał
                                • 2009
                                • 77

fajnie .... dzieki wielkie za fotkę!

Komentarz

Pracuję...