zanim kupiłem całkiem niedawno plecak, obejrzałem sporo niemarkowych. I muszę przyznać, że warto dopłacić do Tamrac'a, Lowepro czy Katy. Owszem są o wiele droższe, ale gdy zobaczyłem jak wykonany jest mój Tamrac Adventure 7 zaraz po tym, gdy przyszedł wiedziałem, że warto było dopłacić.
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Żaden. Proponuję dołożyć 80-90 zł np. do Lowepro Computrekker'a AW lub Minitrekker'a AW i mieć spokój na dłuższy czas. Plecak z ostatniego linku wygląda właśnie jak niezbyt udana podróbka Minitrekker'a czyli takiego Computrekker'a bez kieszeni na notebooka.Któryś z poniższych linków jest godny uwagi?
Ostatnio edytowany przez axk; 16601.EOS + SpeedliteKomentarz
-
ja computekkera bym nie polecal, chyba ze cos zmienili w produkcji, znajomy ma wersje plus i sa w niej badziewne male zamki blyskawiczne, ktore szybko sie psuja, przykladowo w moim mini trekkerze zamki sa ze dwa razy wieksze, masywne
a jak wiadomo, gwarancja dozywotnia nie obejmuje zamkow, zamkniec, zatrzaskow, zuzycia materialow, zuzycia rzep... czyli wlasciwie nie ma zadnej gwarancji
Komentarz
-
W wersji "nie plus" są dobre zamki z dużymi i wygodnymi suwakami. To że w egzemplarzu "Twojego znajomego" zamki uległy uszkodzeniu, wcale nie oznacza iż wszystkie egzemplarze tego modelu obarczone są tą wadą.Ostatnio edytowany przez axk; 16601.EOS + SpeedliteKomentarz
-
-
Jesli mam zalozone 70-200 to miesci sie na dlugosc w torbie. Jest tez miejsce na lampe i 17-40. I mysle, ze jeszcze jedno szklo by sie zmiescilo.
Wieczorem moge zrobic zdjecie co i jak
Komentarz
-
Witam.Mam eos 40d+canon 70-300 is usm i chcialbym kupić pokrowiec do tego zestawu.Mam dwa typy tylko powiedzcie czy zmiesci się tam ten zestaw.
lowepro topload zoom 2 oraz lowepro topload 70/75 AW.Czy ktos ma taki pokrowiec i moze cokolwiek o nim napisać?Dzieki i pozdrawiam.Komentarz
-
blackpearl
zmieści się popatrz tutaj
Komentarz
-
enter dzięki,oglądalem wczesniej ten twoj post ale chcialem miec 100% pewnosci.Dzięki serdecznie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
enter jeszcze jedno.jak się sprawuje ten pokrowiec noszony na pasie biodrowym.Komentarz
-
bardzo kiepsko - jesli masz na mysli oryginalne mocowanie wymyslone przez Lowepro, srodek ciezkosci powoduje ze pokrowiec brzydko wisi
mozna pokombinowac i cos samemu wymyslec ale najlepiej nosic go po prostu na plecach, jak plecakKomentarz
-
no to niedobre zjawisko.ja wlasnie potrzebuje taki pokrowiec który idealnie ma przylegac do pasa/biodra.macie jakies inne propozycje?Komentarz
-
mam do niego Belt & Buckle
na samym passie nosi się średnio bo pas mocowany jest bardzo nisko, ale w połączeniu z pasem naramiennym nosi się bardzo dobrze i jestem zadowolony z tej konfiguracji
do tego toploadera w komplecei są jeszcze oprócz pasa naramiennego szelki do noszenia go na piersiach też bardzo fajne rozwiązanie na wycieczkach, sperzęt masz przed sobą i jest bezpieczny na nartach/snb/rowerze
mocowanie jest wymyślone bardzo dobrze do pasa b&B deluxe i szelekKomentarz
-
-
obok lampy pod tele miesci sie np 17-40. W srodkowej przegrodzie tez cos wejdzie i pod puszka tez mozna cos wetknac (chyba, ze jest grip zamontowany do puszki to juz nic tam nie wejdzie).Komentarz
-

Komentarz