Ok, będe bardzo wdzięczny
Z góry dziękuje za foty
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
hejka.
Się pochwalę.. właśnie upakowałem wczoraj plecak LowePro Flipside 400AW, który nabyłem TU.
Moja opinia?... REWELACJA!! Na razie siedzi tam zestaw ze stopki, ale z czasem spokojnie dojdzie jeszcze jedno bodu + dwie stałki. Plecak wykonany bardzo dobrze, porządny materiał, ergonomiczne kieszenie, duża kieszeń na kanapkę, sok, ewentualnie jakieś akcesoria. Komora na sprzęt obszerna i zapewnia możliwość dowolnej kombinacji przegród. Otwierana od pleców chroni sprzęt przed osobami trzecimi. Plecak posiada pokrowiec przeciwdeszczowy (AW), mocowanie na statyw (i tu mały minus - moja Szerpa 600R musi pozostać w pokrowcu, bo mało stabilnie się zachowuje podpięta do plecaka). Posiada pas biodrowy, dodatkowe pasy na przypięcie, np. kurtki. Zakupiłem go z przeznaczeniem turystyczno-wypadowym, ma również zastąpić dotychczas używaną torbę Lowepro Nova 180AW. Mam zamiar wykorzystywać go jako główny środek transportu.5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...
Komentarz
-
-
Macie może jakieś przykłady walizek na sprzęt foto? z tego co widzę to na alledrogo sam marnej jakości .Chodzi mi taka walizka po głowie do której mógł bym wrzucić baterie , osłony może jakieś szkła itp.Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/galleryKomentarz
-
Komentarz
-
Właśnie dzisiaj oglądałem ten plecak w necie. jak działa- czy jest dość wygodne- przy upakowanym sprzętem plecaku wyjmowanie go?. Oczywiście chodzi o wyjmowanie bez zdejmowania plecaka z wykorzystaniem "patentu obracania"hejka.
Się pochwalę.. właśnie upakowałem wczoraj plecak LowePro Flipside 400AW, który nabyłem TU.
Moja opinia?... REWELACJA!! Na razie siedzi tam zestaw ze stopki, ale z czasem spokojnie dojdzie jeszcze jedno bodu + dwie stałki. Plecak wykonany bardzo dobrze, porządny materiał, ergonomiczne kieszenie, duża kieszeń na kanapkę, sok, ewentualnie jakieś akcesoria. Komora na sprzęt obszerna i zapewnia możliwość dowolnej kombinacji przegród. Otwierana od pleców chroni sprzęt przed osobami trzecimi. Plecak posiada pokrowiec przeciwdeszczowy (AW), mocowanie na statyw (i tu mały minus - moja Szerpa 600R musi pozostać w pokrowcu, bo mało stabilnie się zachowuje podpięta do plecaka). Posiada pas biodrowy, dodatkowe pasy na przypięcie, np. kurtki. Zakupiłem go z przeznaczeniem turystyczno-wypadowym, ma również zastąpić dotychczas używaną torbę Lowepro Nova 180AW. Mam zamiar wykorzystywać go jako główny środek transportu.Komentarz
-
-
Plecak Delta SX 2
Witam.Poszukuję ew. użytkowników takiego plecakahttp://www.europa-foto.com.pl/index....t&prod_id=1105Zależy mi na informacji jak się sprawdza w użyciu,czy np. przegrody są sztywne i sprzęt się nie przemieszcza itp.Będę wdzięczny za informację........Komentarz
-
Wbrew tym zdjęcia, jest duży. Macałem go tylko chwilę, nie wydawał się aż taki "g***iany". Na dłuższą metę jak? nie wiem.Komentarz
-
-
Mam ten plecak od kilku dni, duży, wykonanie dobre. Za tę cenę polecam.Witam.Poszukuję ew. użytkowników takiego plecakahttp://www.europa-foto.com.pl/index....t&prod_id=1105Zależy mi na informacji jak się sprawdza w użyciu,czy np. przegrody są sztywne i sprzęt się nie przemieszcza itp.Będę wdzięczny za informację........
Zamek coś tam się lekko zacina niekiedy ale to się pewnie wyrobi, bo jest już coraz lepiej :-DKomentarz
-
Naneu pro alpha
No i w końcu kurier do mnie dojechał
Miała być alpha z komorą na laptopa, ale niestety nie było a dzwoniłem do kilku sklepów. Przejdźmy do rzeczy:
Komora na aparat- dość spora i pojemna, można wkładać szkła piętrowo. Wszystko siedzi sztywno, chociaż to nie do końca plus, bo ciężko wyjąć aparat, a dwie "nośne" przegródki, które w środku mają coś w rodzaju kartonu nie pozwalają na dobranie odpowiedniego miejsca (body trzy i cztero cyfrowe nie powinny mieć problemu z ciasnotą.) Ja zmieściłem w niej body 50D z zapiętym 18-55 Is (można do tego przypiąć gripa bo komora jest naprawdę głęboka), body praktica mtl5b bez obiektywu, dwa obiektywy m42( pentacon 29/2,8 i 50-1,8) które spokojnie mieszczą się piętrowo. Jeżeli układać piętrowo to zmieściłyby sie jeszcze ze dwa obiektywy lub/i lampa(kwestia wielkości), jest jeszcze do tego miejsce na dodatkową baterie do Canona i czytnik kart pamięci "All In one".
Komora na rzeczy osobiste jest dość spora i mieści zwiniętą bluzę, z tym, ze plecak nie jest ani trochę napięty- powinno jeszcze cos wejść. Komora na drobnice jest dość duża i spokojnie pomieści najpotrzebniejsze rzeczy. W tej kieszeni brakuje mi kieszonek na karty pamięci, bo jako takich nie ma.
Z pisanie to chyba na tyle, jeżeli macie pytania to piszcie.
Teraz kilka zdjęć.
Komentarz
-
To jest zeszyt b5? nie A4? ja się zastanawiam nad K3L, o wiele większa ta komora osobista niż w alfie.Komentarz
-
Czy orientuje się ktoś może gdzie kupie walizkę Lowepro z serii Pro Roller??Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/galleryKomentarz
-

Komentarz