Z pewnego źródła - zwykły ochroniarz nigdy nie zabroni Wam wejścia do sklepu tylko dlatego że odmawiacie zostawienia torby/plecaka czy reklamówki, będą Was tylko pilniej obserwować kamery - tak podobno większość firm ma to rozwiązane w regulaminie.
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Zapytam przedstawiciela czy załatwi mi Defendera 220 za damke, torba wygląda fajnieGG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
Komentarz
-
Pytasz o podstawę prawną, potem grozisz wezwaniem Policji i kontroli UOKiK by sprawdzili poprawność podanej podstawy prawnej, i wpuszczą. Im więcej ludzi będzie świadomych swoich praw tym szybciej skończy się bezprawna wszechwładza pseudoochroniarzy
.
Komentarz
-
Niestety, problem własnego sprzętu w hipermarketach jest permanentny od lat, o czym i gazety piszą również:
Sam miałem kiedyś analogiczną sytuację, chciałem w Saturnie sprawdzić obiektyw sklepowy na swoim body. Wpuścili wprawdzie, ale spisali wcześniej numer seryjny aparatu - w sumie kilkanaście minut biurokracji...Komentarz
-
-
Że istnieje od lat to się zgodzę. Ale że jest permanentny to się nie zgodzę. Konkretnie chodzi mi o znaczenie słowa "permanentny" . Wystarczy ten stan zmienić a już nie będzie permanentny. A zmienić jest bardzo łatwo - znajomość przepisów + asertywność.Komentarz
-
zgodze sie
mnie raz "ochroniarz zapytal sie co mam w "torbie foto"
po odpowiedzi ze "w torbie foto nosze akcesoria foto"
usmiechnal sie i odwrocil...
to jedyny przypadek kiedy ktos sie interesowal co wnosze "na sklep"
a co do torby....na to zgripowane 5d z zestawem nie malych sloikow
to defendery hamy beda ok, 200 czy 220 ..bo 180tka moze byc ciasnaZapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.htmlKomentarz
-
A ja dostałem wczoraj w prezencie FOMEI PROFI POINT L:-D
Torba jest solidnie wykonana i myślę, że warta swej ceny. Jest naprawdę DUŻA. Powrzucałem swoje graty i chyba jednak jak na moje potrzeby jest zbyt duża
??: (coś mi się wydaje, że sprzedam ją na dniach). Tak czy inaczej polecam tą markę.
zbyrakKomentarz
-
-
Dzięki Panowie za wszystkie rady.
W MM niestety nic z gripem nie mają, a co do wniesienia sprzętu - w przyszłym tygodniu będę miał więcej czasu to spróbuje ich zaatakować raz jeszcze.Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Komentarz
-
Ja mam następujący problem.
Obecnie mam Lowepro FastPack 250.
Wszystko w nim jest OK. Bardzo mi się podoba.
Sprawdza się w mieście i na krótsze wypady.
Niestety na dalsze wyprawy jest dla mnie za mały.
Cześć fotograficzna jest ok i taka mogłaby pozostać.
Problem mam z druga częścią, gdzie chciał bym włożyć więcej rzeczy.
Podsumowując szukam takiego FaskPack 250 , ale z większą komorą niefotograficzną.
Nie musi być części na laptop. Nawet lepiej jakby części na laptop nie było.
Macie jakieś propozycje ?Marcin Kasiński
http://itzone.plKomentarz
-
-
Zapomnialem dodac, ze zalezy mi na tak samo latwym dostepie do aparatu bez calkowitego zdejmowania plecakaJa mam następujący problem.
Obecnie mam Lowepro FastPack 250.
Wszystko w nim jest OK. Bardzo mi się podoba.
Sprawdza się w mieście i na krótsze wypady.
Niestety na dalsze wyprawy jest dla mnie za mały.
Cześć fotograficzna jest ok i taka mogłaby pozostać.
Problem mam z druga częścią, gdzie chciał bym włożyć więcej rzeczy.
Podsumowując szukam takiego FaskPack 250 , ale z większą komorą niefotograficzną.
Nie musi być części na laptop. Nawet lepiej jakby części na laptop nie było.
Macie jakieś propozycje ?Marcin Kasiński
http://itzone.plKomentarz
-
Saturn, pod tym względem jest najgorszy. Miałem kiedyś u nich kupić 40D z 10-20 od Sigmy i w sumie to bym to zrobił, ale że pani miła na moją prośbę o przymierzenie tego, co chcę za chwilę kupić odbąknęła "spadaj" i spojrzała jak na złodzieja, to sorry - więcej do nich nie pójdę nigdyNiestety, problem własnego sprzętu w hipermarketach jest permanentny od lat, o czym i gazety piszą również:
Sam miałem kiedyś analogiczną sytuację, chciałem w Saturnie sprawdzić obiektyw sklepowy na swoim body. Wpuścili wprawdzie, ale spisali wcześniej numer seryjny aparatu - w sumie kilkanaście minut biurokracji...
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrottoKomentarz

Komentarz