Zamieszczone przez Silent Planet
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
za fotki rzecz jasna?Zamieszczone przez muflonOd 1k. Dolarów. Na miesiąc
| http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |
Komentarz
-
Rzecz jasnaZamieszczone przez joshuaza fotki rzecz jasna?
Komentarz
-
-
To ja jestem super profesjonalistą z moim MTO i drewnianym statywem z metalową, masywną głowicą prod DDRZamieszczone przez Silent PlanetŁe... ale ma ciężko...
Mój sprzęt waży tylko 5.5kg.
Od ilu kilo kończy się amator, a zaczyna profi? :wink:

Komentarz
-
dla mojego zestawu :
plecak to tamrack expedition 7
torba mala miejska tamrack PRO 5
torba duze zlecenie tamrack PRO 12
wycieczka luzna pokrowiec na filmy TAMRAC (kieszen 1 body 300d) (kieszen 2 jakis obiektyw typu Tamron lub prime canona 5o lub 85 lub 35Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
Moj w miare ustalony zestaw, plecak sie jeszcze dociera - oby to byl ten finalny 8) :
Torba duza (reporterka, na dwa body, dluzsze choc bardziej stacjonarne wyjscia) : LowePro Stealth Reporter 650 AW
Torba podreczna (spacer, wystawa kotow, kotlety) : LowePro Orion AW (nie mylic z plecakiem Orion Trekker ! ) - dwa w jednym , torba ramienno-biodrowa + mozliwosc podlaczenia malego, zgrabnego plecaka (tylko na bagaz, nie ma w nim przegrodek ani wzmocnien by foto nosic). Mozna nosic na pasie, na ramieniu lub jako plecak.
Plecak: LowePro Compu Rover - przedzial na notebooka mi niepotrzebny ale od swojego kolegi - Rover Plus, jest zauwazalnie wiekszy i bardziej dopracowany.Komentarz
-
Czy ktoś ma taki plecak: Samsonite Trekking "Allround"? Mam okazję kupić za 1/3 ceny ale muszę się szybko zdecydować. Help!Komentarz
-
Bożesz, po co Ci taki wielki plecak???Zamieszczone przez RenoCzy ktoś ma taki plecak: Samsonite Trekking "Allround"? Mam okazję kupić za 1/3 ceny ale muszę się szybko zdecydować. Help!
Kup sobie taki. Tylko nie na Allegro!! ale w FOTOJOKER za 39,99zł
Twój cały zestaw wejdzie do niego idealnie - wiem, bo mam podobny zestaw i ten właśnie plecak.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Tu masz jeszcze wątek o tych plecakach:
W Fotojokerze są dwa rozmiary:
- mniejszy za 39,99zł
- większy za 79,99żł
Na Twoje sprzęta spokojnie wystarczy ten mniejszy.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Reno, masz dziecko , wiec jak wychodzisz na spacery zabierasz także inne szpargały niż sprzęt foto.
Moim zdaniem lepszym wyborem jest plecak dwukomorowy:jenda komora na sprzęt foto, druga na pozostałe rzeczy.
Ja mam Lowerpo Oriona, ale wydaje mi się że inne firmy też produkują
taki typ plecaków.canon | tylko zdjęcia pamiątkoweKomentarz
-
Hihihi, właśnie taki teraz mam (Cobra), mój zestaw wchodzi do niego na styk a problem polega na tym, że:Zamieszczone przez gwozdztBożesz, po co Ci taki wielki plecak???
Kup sobie taki. Tylko nie na Allegro!! ale w FOTOJOKER za 39,99zł
Twój cały zestaw wejdzie do niego idealnie - wiem, bo mam podobny zestaw i ten właśnie plecak.
Teraz chodzę na spacery z dwoma plecakami a to naprawdę niewygodneZamieszczone przez jacamReno, masz dziecko , wiec jak wychodzisz na spacery zabierasz także inne szpargały niż sprzęt foto.
.
Jacam, pewnie, że chcę dwukomorowy! On jest dwukomorowy.Zamieszczone przez jacamMoim zdaniem lepszym wyborem jest plecak dwukomorowy:jenda komora na sprzęt foto, druga na pozostałe rzeczy.
Ja mam Lowerpo Oriona, ale wydaje mi się że inne firmy też produkują
taki typ plecaków.
Kupić czy nie za 190 zł?
PS. Chyba powinnam sobie dopisać do zestawu w stopce: Nadia, 910 mm
Ostatnio edytowany przez Reno; 728.Komentarz
-
Sorki zobaczyłem tylko drugiego linka.
Plecak wydaje się spory, masz możliwość go przymierzyć ?
Jak okaże się za duży to zawsze możesz użyć męża jako tragarza.
Ja bym chyba kupił, zawsze można odsprzedać z zyskiem
Ostatnio edytowany przez jacam; 1073.canon | tylko zdjęcia pamiątkoweKomentarz
-
Już zamówiłamZamieszczone przez jacamSorki zobaczyłem tylko drugiego linka.
Plecak wydaje się spory, masz możliwość go przymierzyć ?
Jak okaże się za duży to zawsze możesz użyć męża jako tragarza.
Ja bym chyba kupił, zawsze można odsprzedać z zyskiem
.
Komentarz
-
Zamieszczone przez RenoJuż zamówiłam
.
A szkoda... bo znam lepsze (wiekszy, wykonanie, uniwersalnosc)
a tansze (w promocji): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81470130 .
Ale na spacery moze byc odrobine za duzy...Komentarz
Komentarz