Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nastier
    Uzależniony
    • 2005
    • 686

Zamieszczone przez Vitez
    A szkoda... bo znam lepsze (wiekszy, wykonanie, uniwersalnosc) a tansze (w promocji): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81470130 .
    Ale na spacery moze byc odrobine za duzy...
    Vitez, chyba o innych spacerach mowa... z malym dzieckiem nie idziesz na caly dzien, od switu do zmierzchu.
    poza tym faktycznie za duzy - po kiego miejsce na laptopa ? przesadziles chyba troszke

fotoblog

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez nastier
      Vitez, chyba o innych spacerach mowa... z malym dzieckiem nie idziesz na caly dzien, od switu do zmierzchu.

Nie wiem i przez pare najblizszych lat nie chcialbym sie dowiedziec

Jedyne co zauwazylem to ze Reno moze troche przeplacic - plecaczek sporo mniejszy i wg mnie gorszej firmy a 200zl prawie drozszy... za co?

Komentarz

• Reno
        Początki nałogu
        • 2004
        • 271

Zamieszczone przez Vitez
        Jedyne co zauwazylem to ze Reno moze troche przeplacic - plecaczek sporo mniejszy i wg mnie gorszej firmy a 200zl prawie drozszy... za co?
        Do tego lowerpro w zasadzie mogłabym zapakować dziecko i męża oprócz aparatu.

Ja nie zamierzam wydać na plecak więcej niż 200 zł, oglądałam już Oriona Trekkera II ale wydaje mi się, że Samsonite są solidniejsze (tego z linka nie widziałam ale miałam kiedyś ich torbę). Nie doczytałeś, że mogę kupić go okazyjnie (wyprzedaż) za 190 zł. Zamówiłam, w poniedziałek się dowiem czy kupię a jak nie - Trekker II.

Komentarz

• Reno
          Początki nałogu
          • 2004
          • 271

Zamieszczone przez nastier
          poza tym faktycznie za duzy - po kiego miejsce na laptopa ? przesadziles chyba troszke
          Do kieszeni na laptopa kilka pampków się pewnie zmieści .

Komentarz

• nastier
            Uzależniony
            • 2005
            • 686

Zamieszczone przez Vitez
            Nie wiem i przez pare najblizszych lat nie chcialbym sie dowiedziec
            oj wtedy to dopiero byloby marudzenie, ze miejsca nawet w ciezarowce malo

fotoblog

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Zamieszczone przez Reno
              Nie doczytałeś, że mogę kupić go okazyjnie (wyprzedaż) za 190 zł.

A bo to w innej wypowiedzi niz link bylo... za 190zl to pewnie ze warto 8)

Komentarz

• Reno
                Początki nałogu
                • 2004
                • 271

Plecak Samsonite Trekking "Allround" dotarł i dzielę się wrażeniami: bardzo starannie wykonany, praktyczny, ładny, wygodny. Jest naprawdę wielki, to i plus i minus - mąż się ze mnie śmieje, że wyglądam jakbym się wybierała na biegun . Jest też dość ciężki bo pusty waży ponad 1,5 kilo.

Komentarz

• Il fuoco
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1025

Zamieszczone przez Reno
                  Plecak Samsonite Trekking "Allround" dotarł i dzielę się wrażeniami: bardzo starannie wykonany, praktyczny, ładny, wygodny. Jest naprawdę wielki, to i plus i minus - mąż się ze mnie śmieje, że wyglądam jakbym się wybierała na biegun . Jest też dość ciężki bo pusty waży ponad 1,5 kilo.

OMG respect dla tej Pani
                  naprawdę. jeśli zamierzasz to nosić na codzień - chylę czoła.
                  | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• Il fuoco
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1025

ale na pocieszenie:

Tamrac Expedition 7 do którego chyba wejdzie mniej więcej tyle samo sprzętu waży - 2984 g....

Komentarz

• Nemeo
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1757

Tamrac Expedition 7 do którego chyba wejdzie mniej więcej tyle samo sprzętu waży - 2984 g....
                      To chyba mój Tamrac bije wszystkich na głowę.

Komentarz

• Il fuoco
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1025

chyba tak Nemeo

Komentarz

• dan_sto
                          Dopiero zaczyna
                          • 2005
                          • 41

LowePro Nature

Ja zmienilem z Computrekera na Nature Trekker i jestem zadowolony jest troche wiekszy inny rodzaj zamkow i wygodniejszy bo jesli chodzi o noszenie laptopa w Computrekkerze to chyba pomylka.Nie wygodnie jest po prostu..
                          Miesci sie w nim w zasadzie wszystko .. co prawda jak sie go zapakuje to troche wazy .. ale to juz kwestia co sie chce w nim nosic
                          1d Mark II | anon 24-70 f.2.8 | Cnon 70-200 f.2.8 IS | Caon 50mm f.1.4 | TCx2 | Lampka 580 EX | Stfen |LowePro Nature Trekker II | Lowepro Magnum AW i brak umiejetosci..

Komentarz

• bebop
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 755

Zamieszczone przez dan_sto
                            bo jesli chodzi o noszenie laptopa w Computrekkerze to chyba pomylka.Nie wygodnie jest po prostu..
                            masz grubego laptopa czy co? ja co prawda noszę pb12" w crumplerze i to dopiero do computrekkera plusa, ale chyba przesiadając się na większy też nie będę miał problemu, bo Apple płaskie laptopy robi...
                            gra i buczy bebop

Komentarz

• mmsza
                              Zablokowany
                              • 2005
                              • 514

Zamieszczone przez dan_sto
                              jesli chodzi o noszenie laptopa w Computrekkerze to chyba pomylka.Nie wygodnie jest po prostu..
                              Ja wziąłem Computrekkera tylko ze względu na podróże samolotami. Dotychczas targałem do samolotu dwie torby jako bagaż podręczny (foto i laptop) teraz mam to załatwione jednym plecaczkiem - Super.

Komentarz

• dan_sto
                                Dopiero zaczyna
                                • 2005
                                • 41

Fujitsu-Siemens Amilo Pro.. Nie jest gruby ale po prostu stwierdzam ze Nature to duzo lepszy plecak.. Mam 1D a computrekker nie byl odpowiednio gleboki i troche mi to tez kolidowalo..
                                1d Mark II | anon 24-70 f.2.8 | Cnon 70-200 f.2.8 IS | Caon 50mm f.1.4 | TCx2 | Lampka 580 EX | Stfen |LowePro Nature Trekker II | Lowepro Magnum AW i brak umiejetosci..

Komentarz

Pracuję...