Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aptur
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3837

Zamieszczone przez MateuszZ.
    No już mam !
    Dzięki muflon!!
    Oczywiście wszystko wspaniale się mieści :grin:

p.s. to po lewej to nie jest golarka tylko lampa błyskowa

-------------------
    Wielkie dzięki za zdjęcie. Ostatecznie mnie ono przekonało do zakupu tego plecaka. Napisz tylko czy z gripem się aparat mieści bez problemu?

pozdrowienia

Komentarz

• Tomasz Golinski
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 8623

Zamieszczone przez MateuszZ.
      p.s. to po lewej to nie jest golarka tylko lampa błyskowa
      A to po prawej na dole?
      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
      Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• MateuszZ.
        Początki nałogu
        • 2005
        • 276

Zamieszczone przez aptur
        Wielkie dzięki za zdjęcie. Ostatecznie mnie ono przekonało do zakupu tego plecaka. Napisz tylko czy z gripem się aparat mieści bez problemu?

pozdrowienia
        Z gripem oczywiście :-P

Plecak jest naprawdę super!
        Na zdjęciu tego nie widać ale ma pełno kieszeni, chowany pokrowiec p.deszczowy, wygodne szelki, pas biodrowy, piersiowy, chowany uchwyt na statyw.

a to po prawej w rogu??
        To płyn do czyszczenia ga... eee optyki

Komentarz

• Il fuoco
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1025

hmm. plecaczek fajny ale jednak ciut mały. czy ktoś przerabiał torby Domke? już kiedyś o to pytałem ale konkretnych odpowiedzi nie było. więc jak to jest z tymi torbami? czy stosunek jakości do ceny jest przynajmniej normalny? osobiście najbardziej w nich podoba mi się to, że wygladają bardziej niż niepozornie.
          | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• Pszczola
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1760

Od dluzszego czasu mysle o zamienia mojej mikrej lowepro na jakis wiekszy model. Co prawda zachecaja mnie Wasze wypowiedzi do zakupu plecaka. Bede musial jednak udac sie w tym celu albo do jakiegos sklepu analogowego (celem przymiarki plecaka), albo dogadac sie ze sprzedawca internetowym, za jak plecak bedzie za maly do go zwroce. Problemem nie jest ilosc sprzetu, ale wielkosc plecow u potencjalnego wlasciciela. Wiekszoac plecakow turystycznych zle mi lezy na plecach. Buty w rozmiarze 50 idzie kupic juz bez wiekszych problemow, ale z plecakami ciagle mam problemy ;-)
            EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• muflon
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 6763

Pszczola, nawet się nie zastanawiaj ;-) Ja miałem podobny wybór - założyłem MicroTrekkera i... ogarnął mnie pusty śmiech, bo skojarzyło mi się z "różowymi panienkami" noszącymi "różowe plecaczki" wielkości pięści Mini Trekker jest pod tym względem zupełnie OK na moje 190+ cm wzrostu (szerokości pleców nie mierzyłem, ale raczej proporcjonalne ;-) )
              zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• CYNIG
                Uzależniony
                • 2005
                • 694

Eeee, dla duzersow to trzeba Pro Trakker AW
                https://500px.com/tkasiak/galleries

Komentarz

• Pszczola
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 1760

Poprosilem Najwspanialsza z Zon o pomiar. Sprawy wygladaja tak: plecki (szerokosc) na poziomie barkow 58 cm. Klatka 140 cm. Bede sie musial nauczyc jak to sobie zgrabnie przeliczyc na rozmiry plecakow.
                  EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

No i ja mam Mini Trekkera. Jeszcze sprzetu do srodka nie pakowalem ani nigdzie go nie nosilem ale po dluzszym macaniu - jest super i tyle 8) .

Komentarz

• Harnash
                      Coś już napisał
                      • 2005
                      • 94

Ciekawy link

Przeglądając dpreview wpadłem na taki link
                      Cambags
                      Pod tym adresem znajduje się pokaźne kompendium toreb/plecaków itp. wszelakiej maści posegregowanych pod względem body jakie mamy zamiar w nie wepchnąć. Często ilustrowane realnymi przykładami :-)

Życzę miłej lektury :-)

Komentarz

• nastier
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 686

Zamieszczone przez Harnash
                        Przeglądając dpreview wpadłem na taki link
                        Cambags
                        Pod tym adresem znajduje się pokaźne kompendium toreb/plecaków itp. wszelakiej maści posegregowanych pod względem body jakie mamy zamiar w nie wepchnąć. Często ilustrowane realnymi przykładami :-)

Życzę miłej lektury :-)
                        fajne, tylko szkoda,ze nie ma orion trekkera, bo wlasnie ten sprzecik mnie interesuje :/

fotoblog

Komentarz

• Polaco
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1135

Zamieszczone przez nastier
                          fajne, tylko szkoda,ze nie ma orion trekkera, bo wlasnie ten sprzecik mnie interesuje :/
                          Nie mozna miec wszystkiego
                          Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
                          Troche moich knotow

Komentarz

• McKane
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 2015

Zamieszczone przez nastier
                            Zdjecie orion trekkera wrzucilem kilkadziesiat stron wczesniej.
                            http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• nastier
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 686

Zamieszczone przez McKane
                              Zdjecie orion trekkera wrzucilem kilkadziesiat stron wczesniej.

znalazlem. dzieki
                              a mam jeszcze takie pytanko - jakby to bylo gdyby do tego co tam bylo dorzucic jeszcze podpietego gripa? wejdzie bez problemow?

fotoblog

Komentarz

• McKane
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 2015

Nie powiedzialbym ze bez problemow ale da sie tak ustawic przegrodki ze wejdzie 300D+Grip+Kit, Sigma70-300, i 50/1.8. W takim ukladzie miejsca na lampe juz nie ma chyba ze sie zalozy od razu ze nie bedzie sie chowalo aparatu z podpieta Sigma. Wtedy i lampa wejdzie.
                                http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

Pracuję...