Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sibil
    Bywalec
    • 2006
    • 183

ja w fotozoom.pl kupiłem lowepro mini trekker AW. Mieści się dosć sporo, na plecach bardzo stabilny itp. Zresztą sporo już było na ten temat napisane więc nie będę się tu rozpisywał

Yessphoto, obiektywnie

Komentarz

• Wats0n
      Uzależniony
      • 2006
      • 996

Co do fotozooma - zaczynają działać w kierunku naprawienia swojego błędu, niewykluczone że niebawem będę musiał mocno przeedytować poprzedniego posta

Edit: Dnia 11.08.06 naprawili swój błąd.
      Ostatnio edytowany przez Wats0n; 5282.
      Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• scooter
        Uzależniony
        • 2005
        • 856

Jaki pokrowiec typu kolt polecili byście ...

do noszenia 30d + grip + T28-75 ??

Komentarz

• Jac
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 4813

Top Loader Zoom 1 spokojnie to zmiesci, ale bez gripa ;-)
          Instagram

Komentarz

• Yogi
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 37

Witam,

Mam pytanko. Co lepiej zabrac na podróż? Jade akurat do Chorwacji w poślubną. Nie mam ani torby ani plecaka. W sumie bylem zdecydowany na torbę FOMEI M. Ale teraz sam juz nie wiem. Boje sie braku poręczności.
            Chce tam zmiescic: sigme 70-300, kita,typowe akcesoria a w przyszlosci tair'a 300 (dł. 26cm).
            -

Komentarz

• Toffic
              Bywalec
              • 2005
              • 235

Zamieszczone przez Wats0n
              Od 10h jestem szczęśliwym posiadaczem slingshota 200[...] Z czystym sumieniem polecam. Z czystym sumieniem odradzam przy okazji sklep fotozoom.pl. Niestety, mimo oferty "przesyłka gratis" musiałem dopłacić dodatkowe 15 zl (co w tym przypadku podniosło cenę o ponad 5%). Gdybym nie był tak napalony na tę torbę, nie odebrałbym. Ogólnie - traktują klientów dość mało poważnie.
              Również nabyłem Slingshot 200 i również w fotozoom.pl
              Potwierdzam poręcznośc i zadowolenie z tej plecako-torby (bardziej plecaka). Przesyłkę jednak miałem szybką i darmową, więc dla odmiany sprzedawcę polecam
              Fotografia

-

Komentarz

• piast9
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 3267

Zamieszczone przez Toffic
                Również nabyłem Slingshot 200 i również w fotozoom.pl
                Potwierdzam poręcznośc i zadowolenie z tej plecako-torby (bardziej plecaka).
                Ja ma 100-kę. Jak poprzestawiam przegródki to z mojej stopki wskoczy tam body+grip+Tokina 28-80+Tokina 12-24+Canon 70-210+pierdółki. Niemniej jednak noszenie tego na jednym ramieniu na dłuższą metę nie jest wygodne. Nie wyobrażam sobie abym z uśmiechem na ustach korzystał z większej pojemności 200-ki i dokładał do tego zestawy flesz+jakiś jeszcze lens. Natomiast na body z 1 czy 2 szkłami plecaczek jest super.
                650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• mmsza
                  Zablokowany
                  • 2005
                  • 514

Witam,
                  czy do plecaczka TAMRAC 5746 - VELOCITY 6 wlezie 20D/5D z podpiętym 24-105L ?

Komentarz

• tdfoto
                    Początki nałogu
                    • 2006
                    • 292

Zamieszczone przez muflon
                    A do łażenia w góry toploader z mocowaniem na piersi Nie da się. Przy tej ilości sprzętu jesteś raczej skazany co najmniej na większe Tamrace, nie pamiętam, żeby ktoś coś wspominał o tańszych torbach/plecakach tej wielkości. Tak na oko od modelu Expedition 4-5 wzwyż. Na Allegro okolice 400-500PLN.

Mam do sprzedania Tamrac Expedition 7 ..... wersje I - czarny bez zbednych bajerów ....
                    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
                    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Komentarz

• tdfoto
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 292

Zamieszczone przez Flowenol
                      Jeśli chodzi o plecaki+foto+szara codzienność+notebooki, też go bardzo (tzn. Computrekera AW - dalej CT AW) polecam. Praktycznie od jego zakupu (luty 2006) nie rozstaję się z nim. Co prawda wszyscy w pracy żartują, że na Mount Everest się wybieram, ale wolę plecak niż torbę nawet gdy nie mam aparatu, a notebooka i inne szpargały muszę nosić codziennie.

Ja chyba bardziej polecam CompuRover AW .... naprawde super...
                      Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
                      Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

Zamieszczone przez tdf
                        Ja chyba bardziej polecam CompuRover AW .... naprawde super...
                        A ja tylko potwierdze bo im wiecej go uzywam tym bardziej mi sie podoba 8) . Na krotkie - weekendowe wypady, czy calodzienne lazenie gdzies - swietny.

Komentarz

• Yogi
                          Dopiero zaczyna
                          • 2005
                          • 37

przyszedł juz do mnie plecak FOMEI PVR-3 SPORT; REWELACJA! posiada wszystko czego oczekuję. oczywiscie brakuje mu bajerkow tak jak w tamracu na przyklad, ale dla mnie bomba za takie pieniadze. solidnie wykonany, duzo przegródek.
                          -

Komentarz

• Tomasz1972
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 3042

Torby Kata

Zastanwaiam się nad nową torbą . Sprzętu przybywa i przestaje mi się już mieścić w dotychczasowej .
                            Co sądzicie o torbach KATA ? Czy warte są swojej ceny ? Myślę o zakupie modelu SB-907.

Komentarz

• JSK
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 318

Torby i plecaki KATA są REWELACYJNE! Kilka dni temu w Gliwicach podziwiałem te wyroby. Cóż, ceny nieco wysokie, ale warto! Ponoć torba wytrzymuje upadek z wysokości ~2m. I co ważniejsze bez uszczerbku dla zawartości! Sam robię przymiarkę do HB-207.

Komentarz

• Tomasz1972
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 3042

Zamieszczone przez JSK
                                Torby i plecaki KATA są REWELACYJNE! Kilka dni temu w Gliwicach podziwiałem te wyroby. Cóż, ceny nieco wysokie, ale warto! Ponoć torba wytrzymuje upadek z wysokości ~2m. I co ważniejsze bez uszczerbku dla zawartości! Sam robię przymiarkę do HB-207.
                                Dzięki za odpowiedź Do Gliwic mam za daleko by samemu jechać i pomacać . Plecaczek HB-207 fajny i duży ( cena też fajna ) ale ja za plecakami nie przepadam i dlatego chcę porządną torbę

Komentarz

Pracuję...