ja w fotozoom.pl kupiłem lowepro mini trekker AW. Mieści się dosć sporo, na plecach bardzo stabilny itp. Zresztą sporo już było na ten temat napisane więc nie będę się tu rozpisywał
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Co do fotozooma - zaczynają działać w kierunku naprawienia swojego błędu, niewykluczone że niebawem będę musiał mocno przeedytować poprzedniego posta
Edit: Dnia 11.08.06 naprawili swój błąd.Ostatnio edytowany przez Wats0n; 5282.Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
-
-
Witam,
Mam pytanko. Co lepiej zabrac na podróż? Jade akurat do Chorwacji w poślubną. Nie mam ani torby ani plecaka. W sumie bylem zdecydowany na torbę FOMEI M. Ale teraz sam juz nie wiem. Boje sie braku poręczności.
Chce tam zmiescic: sigme 70-300, kita,typowe akcesoria a w przyszlosci tair'a 300 (dł. 26cm).-Komentarz
-
Również nabyłem Slingshot 200 i również w fotozoom.plZamieszczone przez Wats0nOd 10h jestem szczęśliwym posiadaczem slingshota 200[...] Z czystym sumieniem polecam. Z czystym sumieniem odradzam przy okazji sklep fotozoom.pl. Niestety, mimo oferty "przesyłka gratis" musiałem dopłacić dodatkowe 15 zl (co w tym przypadku podniosło cenę o ponad 5%). Gdybym nie był tak napalony na tę torbę, nie odebrałbym. Ogólnie - traktują klientów dość mało poważnie.
Potwierdzam poręcznośc i zadowolenie z tej plecako-torby (bardziej plecaka). Przesyłkę jednak miałem szybką i darmową, więc dla odmiany sprzedawcę polecamKomentarz
-
Ja ma 100-kę. Jak poprzestawiam przegródki to z mojej stopki wskoczy tam body+grip+Tokina 28-80+Tokina 12-24+Canon 70-210+pierdółki. Niemniej jednak noszenie tego na jednym ramieniu na dłuższą metę nie jest wygodne. Nie wyobrażam sobie abym z uśmiechem na ustach korzystał z większej pojemności 200-ki i dokładał do tego zestawy flesz+jakiś jeszcze lens. Natomiast na body z 1 czy 2 szkłami plecaczek jest super.Zamieszczone przez TofficRównież nabyłem Slingshot 200 i również w fotozoom.pl
Potwierdzam poręcznośc i zadowolenie z tej plecako-torby (bardziej plecaka).
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
-
Zamieszczone przez muflonA do łażenia w góry toploader z mocowaniem na piersi
Nie da się. Przy tej ilości sprzętu jesteś raczej skazany co najmniej na większe Tamrace, nie pamiętam, żeby ktoś coś wspominał o tańszych torbach/plecakach tej wielkości. Tak na oko od modelu Expedition 4-5 wzwyż. Na Allegro okolice 400-500PLN.
Mam do sprzedania Tamrac Expedition 7 ..... wersje I - czarny bez zbednych bajerów ....Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
Zamieszczone przez FlowenolJeśli chodzi o plecaki+foto+szara codzienność+notebooki, też go bardzo (tzn. Computrekera AW - dalej CT AW) polecam. Praktycznie od jego zakupu (luty 2006) nie rozstaję się z nim. Co prawda wszyscy w pracy żartują, że na Mount Everest się wybieram, ale wolę plecak niż torbę nawet gdy nie mam aparatu, a notebooka i inne szpargały muszę nosić codziennie.
Ja chyba bardziej polecam CompuRover AW .... naprawde super...Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
A ja tylko potwierdze bo im wiecej go uzywam tym bardziej mi sie podoba 8) . Na krotkie - weekendowe wypady, czy calodzienne lazenie gdzies - swietny.Zamieszczone przez tdfJa chyba bardziej polecam CompuRover AW .... naprawde super...Komentarz
-
przyszedł juz do mnie plecak FOMEI PVR-3 SPORT; REWELACJA! posiada wszystko czego oczekuję. oczywiscie brakuje mu bajerkow tak jak w tamracu na przyklad, ale dla mnie bomba za takie pieniadze. solidnie wykonany, duzo przegródek.-Komentarz
-
Komentarz
-
Torby i plecaki KATA są REWELACYJNE! Kilka dni temu w Gliwicach podziwiałem te wyroby. Cóż, ceny nieco wysokie, ale warto! Ponoć torba wytrzymuje upadek z wysokości ~2m. I co ważniejsze bez uszczerbku dla zawartości! Sam robię przymiarkę do HB-207.Komentarz
-
Dzięki za odpowiedźZamieszczone przez JSKTorby i plecaki KATA są REWELACYJNE! Kilka dni temu w Gliwicach podziwiałem te wyroby. Cóż, ceny nieco wysokie, ale warto! Ponoć torba wytrzymuje upadek z wysokości ~2m. I co ważniejsze bez uszczerbku dla zawartości! Sam robię przymiarkę do HB-207.
Do Gliwic mam za daleko by samemu jechać i pomacać . Plecaczek HB-207 fajny i duży ( cena też fajna )
ale ja za plecakami nie przepadam i dlatego chcę porządną torbę
Komentarz
Komentarz