Dzieki za tescik. Zaczynam zbierac kase. Tylko sie jeszcze zastanawiam nad Canonem 70-200mm f/4 IS
X
-
-
Fret hehe ty mnie śledzisz widzę
Owszem wybrałem L ale nie dla "L" czy paska czerwonego,a dla gabarytów,AF.Z puszki korzysta również moja żonka - i jak pozwala zakupić to również jej zdanie się liczy
. Jednakże w dalszym ciągu uważam Tamiego za bardzo dobry obiektyw za tą cenę. To tak jak z wyborem puszki C czy N...są plusy i - obydwu jednak trzeba coś wybrać. Kto wie czy za jakiś czas nie zmienię szkła na inne...narazie nie mam zamiaru
PozdrawiamKomentarz
-
-
-
Niektórzy już obniżają ceny
Może ktoś się odważy.. :PKomentarz
-
Oni na pewno nie mają z naszej dystrybucji z 2 letnią gwarancją PL. Cena raczej się nie zmieni, chyba, że dystrybutor zarządzi obniżkę, ale to jeszcze nie teraz..Niektórzy już obniżają ceny
Może ktoś się odważy.. :POstatnio edytowany przez Cichy; 343.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
A ja też mam nadal mimo, że już mi dubluje zakres w innych szkłach 8)."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Mordo Ty moja !Komentarz
-
Komentarz
-
No to powiem szczerze, ze nie rozumiem...
Jesli 70-200 zamieniles na 135, to pewnie ze wzgledu na jakosc i swiatlo - a teraz piszesz, ze chetnie wymienisz 135L na Tamrona 70-200...
To co Cie sklonilo do wymiany (chyba) najlepszego szkla Canona na Zooma ze stajni Tamrona a w dodatku z gorszym swiatlem?
Bo gdybys zostawil 135L i wymienil 70-200 Canona na Tamrona, to rozumiem, ale tego ruchu - NIE
Komentarz
-
Ale ja mam obydwa te szkła, wcześniej nie miałem 85 L, a teraz mam i po 135 sięgam rzadko, właściwie odkąd kupiłem, to wcale.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Czyli rozumiem, ze 135L zastapilo 85L a 70-200 IS Canona chcesz zamienic na 70-200 Tamrona? To mam takie pytanie - dlaczego? Szklo z IS-em nawet mniej ostre ale z IS-em jest w tym zakresie o wiele bardziej uzyteczne.Komentarz
-

Komentarz