Ja sie pojawiam w sobote od rana.
X
-
-
i ja w sobote bede...40D, 70-200 /f4; 17-40 /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!Komentarz
-
Ja bede wlasnie w tych okolicach od rana ale raczej sie nie odkleje od barierki na dluzej niz pare minut (dziewczyna zajmie wtedy miejsce) by miejscowki nie tracic.
Naleze do tej grupy odwiedzajacych Goraszke co ida pofotografowac (szczegolnie cos z tlem, starty, ladowania, niskie przeloty, helikoptery itp panoramowanie) a nie pozwiedzac/popiknikowac sie.Komentarz
-
W sumie to ja też tylko po to tam jadę
ale nie wiem czy uda mi się zająć miejsce przy barierce bo zanim dojadę z Kielc to trochę potrwa
i przy barierce może już miejsca nie być.
Komentarz
-
witam
jutro pewnie tez wybiore sie na goraszke, wyjade autobusem o 03.15 i powinienen byc kolo 7 juz w wawie a co dalej? wiecie moze jakie autobusy beda jechaly do goraszki? a moze mialby ktos miejsce w samochodze i podjechalby na przystanek pks po mnie?
pozdrawiamCanon? moze niedlugo!Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Ja w sumie też powinienem byc od rana, tylko nie wiem dokładnie od której godziny.
mungo - jak potrzebujesz dalej szkiełko (sonnar 135) to trzeba by się jakoś ustawic konkretniej.5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
To ja ostatecznie potwierdzam ze tez sobota od rana, miedzy 9:30 a 10 postaram sie dotrzec i bede sie kleil do barierki w okolicach kas na loty widokowe. Biala koszulka forumowa, zielona czapeczka, wzrost 196cm, ID na szyi, 20D ze 100-400 w łapie 8) .Komentarz
-
widze ze forumowe ID to podstawowe wyposazenie kazdego usera CB
ale w sumie na ta plakietke mozna w wiele miejsc wejsc .....sprawdzalismy z uzytkownikiem bonaczarem wiele razy i zawsze ladnie nas przepraszala ochrona ze wogole sprawdzaja i nas grzecznie wpuszczali
6D 30D 35 85 70-200 430EX
PozdrawiamKomentarz
-
Potwierdzam słowa 777
ID bardzo się przydaje
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EXKomentarz
Komentarz