X
-
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
-
Moje pewnie beda za tydzien jakos... nie spieszy mi sie. Wrazenia wizualno-artystyczne - Iskry, Mustang i B-25, te najlepiej zapamietalem 8)Komentarz
-
-
-
Ja sie dzis zmylem po 2h. Tak pechowego dnia, to chyba nigdy jeszcze nie mialem. Wroce tam jutro... moze bedzie lepiej.
Dzieki Routlaw za pomoc :-)Komentarz
-
-
No ja nie wiem, przemykał gdzieś pewnie lasem
Wcale nie stałem w jednym miejscu
Przebierałem nogami a później się przeniosłem w okolice kasy lotów widokowych
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
Komentarz
-
to dlatego byłes taki padnięty :P a i w dodatku nieźle się tam usmażyłes :P:P widze że mnie troszke omineło bo przyjechałem dopiero koło 14 ale troszke fotek się cykło
Komentarz
-
Komentarz
-
Góraszka co rok to słabsza, czekam na Air Show.
Z innej beczki - ew przekierujcie... 70-200 winetuje ???galeria na stronie EPWA.plhttps://www.epwa.pl/index.php?option...ek%20KowalczykKomentarz
-
Tam gdzie pisalem - w okolicach kas lotow a dokladniej na prawo od kas a na lewo od zoltych skandynawskich Pitts Pythona i Grummana. Od 10 do 16 praktycznie sie stamtad nie ruszalem (nie liczac krotkich wypadow do toalety czy po zapiekanke), najlatwiej mnie bylo po wzroscie i koszulce forumowej rozpoznac. Znalazl mnie tylko bebesky bo mial moj nr tel. Rozgladalem sie dosc czesto i nikogo z ID na szyi nie widzialem. Nikoniarze tez sie kolo mnie krecili pare razy i zazdraszczali szkielka
Co do poziomu w tym roku... i tak sie niezle wyrobili jak im ponad 1/3 atrakcji sie odmowila na 2-3 dni przed impreza (mialy byc migi29, mi-24, szybowiec FOX, Vampyre, ostatniej chwili B-25 zmienil A-26, choc wolalbym by to byl B-24 8) ). Nieprzewidziane okolicznosci no ale coz... to temat na dluzsza rozmowe i to z osobami lepiej zorientowanymi niz ja, ja tylko katem ucha slyszalem.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz