X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mungo
    Uzależniony
    • 2006
    • 535

Zamieszczone przez Routlaw
    Hmm pewności nie mam ale ktoś troche podobny do Ciebie na chwile pojawił się na platformie dla prasy.. ale nie wiem czy to byłeś Ty.. zmieniłeś się od czasu pleneru w zajezdni na kawenczyńskiej?
    Co do skuteczności forumowego ID to w tym roku też wystarczył by dostać się na platforme dla prasy i na czas otwarcia do loży VIPów.
    Na platformie mnie nie było aczkolwiek od jakiej 10 do 15 siedziałem w strefie VIP. Czy od czasu plenerku na kawęczyńskiej dużo się zmieniłem? Nie mam już tej obciachowej grzywki co miałem wtedy[głupia wizyta u fryzjera tuż przed plenerkiem...;/] no i trochę włosy mi urosły Ale dużo to się nie zmienilem

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• Routlaw
      Uzależniony
      • 2005
      • 983

Zamieszczone przez mungo
      Na platformie mnie nie było aczkolwiek[...]Ale dużo to się nie zmienilem
      Mignął mi młody człowiek z forumowym ID, ale zanim się zorientowałem już go nie było.. Podejżewam że w Twoim wieku zmieniasz się szybciej niż Ci się wydaje
      Pozdr
      14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• mungo
        Uzależniony
        • 2006
        • 535

Zamieszczone przez Routlaw
        Mignął mi młody człowiek z forumowym ID, ale zanim się zorientowałem już go nie było.. Podejżewam że w Twoim wieku zmieniasz się szybciej niż Ci się wydaje
        Pozdr
        Jak z długimi włosami, krótkich spodenkach, zielonej koszulce z bykiem i torbie przez ramię to ja Jeśli w krótkich włosach, to nie ja

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• Arni3698

Zamieszczone przez mungo
          Jak z długimi włosami, krótkich spodenkach, zielonej koszulce z bykiem i torbie przez ramię to ja Jeśli w krótkich włosach, to nie ja
          hehe no to ja pana poznałem :P:P

Komentarz

Pracuję...