X
-
-
Komentarz
-
No problemo mungo
Widze że dobrze Ci poszło ostrzenie tym wynalazkiem od Karola Zaisa
Trzecie zdjęcie wymiatacz
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
Komentarz
-
Mówiłem,*że problemu nie będzie. Ustawione prawie ciągle na nieskończoność
Gorzej z czasami było, ale jakoś dało radę. Przynajmniej problemy z gubiącym się AF nie miałem
Komentarz
-
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
Byłem i z przykrością stwierdzam, że z roku na rok piknik staje się coraz gorszy.
Nic specjalnego się nie działo.
Pozdrawiam
gKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ja też tam byłem i fotki robiłem. Nawet mnie ktoś dzięki ID wyhaczył z tłumu. Niestety pamięć już u mnie nie ta, słońce i piwo grzało, więc zapomniałem któż taki to był
Niemniej jednak pozdrawiam
Stałem prawie na wprost UH-1...
Jeśli chodzi o tegoroczny piknik, to mam wrażenie, że jednak było trochę słabiej niż w zeszłym roku.
Silny wiatr jednak dodawał emocji. Czuć niekiedy było lekką niepewność w głosie pilotów Iskier i Żelaznych. Ale poradzili sobie chłopaki!
Poniżej kilka fotek...
30D + EF 24-105 F4 IS, EF 70-200 F2.8 IS, EF 50 F1.8 Mk II, EF 1.4x II, 580EX, M42Komentarz
-
Czy ta pani była jeszcze rok temu panem?
30D + EF 24-105 F4 IS, EF 70-200 F2.8 IS, EF 50 F1.8 Mk II, EF 1.4x II, 580EX, M42Komentarz
-
Hmm pewności nie mam ale ktoś troche podobny do Ciebie na chwile pojawił się na platformie dla prasy.. ale nie wiem czy to byłeś Ty.. zmieniłeś się od czasu pleneru w zajezdni na kawenczyńskiej?
Co do skuteczności forumowego ID to w tym roku też wystarczył by dostać się na platforme dla prasy i na czas otwarcia do loży VIPów.
Roni - nie ma sprawy, w sumie mogłeś zostać a ja mogłem Ci dać i druga baterię..
Całe 5h robiłem zdjęcia na jednym komplecie baterii. Pstryknąłem koło 2300zdjęć i nie ubyło z nich nawet kreski..Komentarz
-
W niedziele juz nie bylo tak rozowo. Kazdemu sprawdzali przepustki. Nawet VIPow nie chcieli wpuszczac na platforme.Komentarz

Komentarz