X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arni3698

Zamieszczone przez Krzychu
    No bez żartów, przecież każdy wie że w Radomiu...
    lol nie zawsze ogarniam :-P eee wątpie żebym pojechał brak transportu i póki co finansów ale się jeszcze zobaczy

Komentarz

• Krzychu
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3611

Zamieszczone przez Arni3698
      lol nie zawsze ogarniam :-P eee wątpie żebym pojechał brak transportu i póki co finansów ale się jeszcze zobaczy
      Pociąg nie kosztuje dużo, wstęp też, na miejscu komunikacja będzie zorganizowana...
      Pozdrowienia,
      KZ
      KZ Aviation Photography

Komentarz

• mungo
        Uzależniony
        • 2006
        • 535

To i ja wrzucam kilka swoich. Wielkie dzięki jeszcze raz dla Estepera, który mnie poratował swoją manualną, zbędną 135 mm. Wszystkie foty tutaj zrobione tym obiektywem. Dzięki wielkie!

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• esteper
          Uzależniony
          • 2006
          • 635

No problemo mungo Widze że dobrze Ci poszło ostrzenie tym wynalazkiem od Karola Zaisa Trzecie zdjęcie wymiatacz
          5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• Arni3698

Nio fajne są 3 kozak ja może też swoje wrzuce ale nie teraz jeszcze:razz: :razz: :razz:

Komentarz

• mungo
              Uzależniony
              • 2006
              • 535

Zamieszczone przez esteper
              No problemo mungo Widze że dobrze Ci poszło ostrzenie tym wynalazkiem od Karola Zaisa Trzecie zdjęcie wymiatacz
              Mówiłem,*że problemu nie będzie. Ustawione prawie ciągle na nieskończoność Gorzej z czasami było, ale jakoś dało radę. Przynajmniej problemy z gubiącym się AF nie miałem

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• esteper
                Uzależniony
                • 2006
                • 635

No może jeszcze coś od siebie rzucę i to by było na tyle z mojej (foto) strony na temat Góraszki
                8. Nie wiem co to za panna ale cały czas obcinała mój długi... obiektyw
                9.
                10.
                11.

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• gienioo
                  Coś już napisał
                  • 2005
                  • 65

Byłem i z przykrością stwierdzam, że z roku na rok piknik staje się coraz gorszy.
                  Nic specjalnego się nie działo.
                  Pozdrawiam
                  g

Komentarz

• yaro78
                    Coś już napisał
                    • 2006
                    • 79

Zamieszczone przez esteper
                    Nie wiem co to za panna ale cały czas obcinała mój długi... obiektyw
                    Stary no to błąd Ja tam by się dowiedział:-D zwłaszcza że chodziło jej o długi obiektyw
                    bez sensu

Komentarz

• esteper
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 635

Zamieszczone przez yaro78
                      Stary no to błąd Ja tam by się dowiedział:-D zwłaszcza że chodziło jej o długi obiektyw
                      Mogłem, ale wiesz mam do kogo wracac I tak już były pytania, kto to jest, czemu samoloty w tle nie są ostre tylko jakaś dziewczyna

Komentarz

• Kaszek
                        Dopiero zaczyna
                        • 2005
                        • 31

Ja też tam byłem i fotki robiłem. Nawet mnie ktoś dzięki ID wyhaczył z tłumu. Niestety pamięć już u mnie nie ta, słońce i piwo grzało, więc zapomniałem któż taki to był Niemniej jednak pozdrawiam Stałem prawie na wprost UH-1...
                        Jeśli chodzi o tegoroczny piknik, to mam wrażenie, że jednak było trochę słabiej niż w zeszłym roku.
                        Silny wiatr jednak dodawał emocji. Czuć niekiedy było lekką niepewność w głosie pilotów Iskier i Żelaznych. Ale poradzili sobie chłopaki!
                        Poniżej kilka fotek...

30D + EF 24-105 F4 IS, EF 70-200 F2.8 IS, EF 50 F1.8 Mk II, EF 1.4x II, 580EX, M42

Komentarz

• Delt4
                          Dopiero zaczyna
                          • 2006
                          • 40

Hmm moze dobrze że nie byłem, dzięki temu wpadłem przez przypadek na imprezę STR8 w Wawie przy Promenadzie
                          1.

2.
                          Cannon 350D 50F1.8, EFS 18-55, 70-200F4 ,Takumar 28F3.5, Sonnar 135F3.5, Speedlight 430EX

Komentarz

• Kaszek
                            Dopiero zaczyna
                            • 2005
                            • 31

Czy ta pani była jeszcze rok temu panem?
                            30D + EF 24-105 F4 IS, EF 70-200 F2.8 IS, EF 50 F1.8 Mk II, EF 1.4x II, 580EX, M42

Komentarz

• Routlaw
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 983

Zamieszczone przez mungo
                              Kurde... Tyle ludzi było a nikogo z ID forumowym nie widziałem. Czy tylko ja je nosiłem?
                              Hmm pewności nie mam ale ktoś troche podobny do Ciebie na chwile pojawił się na platformie dla prasy.. ale nie wiem czy to byłeś Ty.. zmieniłeś się od czasu pleneru w zajezdni na kawenczyńskiej?
                              Co do skuteczności forumowego ID to w tym roku też wystarczył by dostać się na platforme dla prasy i na czas otwarcia do loży VIPów.

Roni - nie ma sprawy, w sumie mogłeś zostać a ja mogłem Ci dać i druga baterię..
                              Całe 5h robiłem zdjęcia na jednym komplecie baterii. Pstryknąłem koło 2300zdjęć i nie ubyło z nich nawet kreski..
                              14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Roni
                                Bywalec
                                • 2004
                                • 129

W niedziele juz nie bylo tak rozowo. Kazdemu sprawdzali przepustki. Nawet VIPow nie chcieli wpuszczac na platforme.

Komentarz

Pracuję...