X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dgcracker
    Coś już napisał
    • 2005
    • 88

Pytanie do tych, ktorzy juz wydrukowali formularz - ile stron wydruku mieliscie?
    Wypelnilem, kliknalem w przycisk drukuj pod formularzem i dostalem wydrukowana cala strone www z wypelnionym formularzem (lacznie 5 kartek). Dane w niektorych polach sa poobcinane. Czy tak to ma wygladac???

Komentarz

• himi
      Zablokowany
      • 2006
      • 2638

u mnie obcięło dwie ostatnie cyfry numeru konta, ale olałem, dopisałem i wysłałem tak.

Komentarz

• zOOn
        Bywalec
        • 2006
        • 220

Zamieszczone przez Pawełek
        zOOn* Czy jest to info od Canon Ireland czy od kolegi z PL? Chcę potwierdzić, bo nie jest to jasne do końca.
        Tyle osób miało tam zadzwonić. Jeśli to zrobiłeś będzie to pierwszy konkret w tym wątku po za bzdurami od Canon PL.
        Zezarlo jedna literke - i zrobilo sie dwuznacznie. Mialo byc "Pytalem konkretnie o kolege z Polski, ktory kupil aparat w Niemczech."

Dzwonilem do Canon Ireland - i stamtad mam wszystkie informacje. Z pierwszej reki.
        Ostatnio edytowany przez zOOn; 4223.

Komentarz

• mkwiek
          Uzależniony
          • 2006
          • 862

Zamieszczone przez himi
          u mnie obcięło dwie ostatnie cyfry numeru konta, ale olałem, dopisałem i wysłałem tak.
          ja tak samo, dopisałem. zapewne oni w bazie danych mają dobrze, ale warto dopisać. dopisałem także SWIFT.
          wydruk zajął 5 stron.
          I am FX

Komentarz

• Keisyt

Aloha forumowicze!Ja również planuję zawalczyć o zwrot z Canona.Mam pytanie odnośnie numeru seryjnego ,który trzeba podać w formularzu.Na moim pudełku są aż 4 nalepki z kodami! a co najlepsze żaden z nich nie wygląda tak jak na stronie canona.(planuję więc wysłać wszystkie- niech sobie wybiorą...). I nie mam pojęcia który z numerów jest tym seryjnym, jaką ma formę.Podaję więc głównych podejrzenych, i proszę o poradę:
            *1234BO22
            *(91)1234BO22(92)AA- Ten jest na nalepce, gdzie uwzględniony jest też obiektyw (bo mam kit-a;-)
            *1234B010[AA]- ten(wraz z dwoma innymi ) jest na nalepce w prawym górnym rogu, gdzie jest miejsce na Body No.
            *We-Nr.:6095630- a tak jest na jeszcze innej- tak wygląda od niemieckiego dystrybutora,...chyba
            Jak myślicie który to TEN? Help plizzzzzz.....;-)

Komentarz

• himi
              Zablokowany
              • 2006
              • 2638

numer seryjny jest na body z dołu
              co do kodów, wysyłaj wszystkie. BTW ja nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem przyjęcia mojego listu. Sam nie wiem...

Komentarz

• marcusp
                Bywalec
                • 2006
                • 149

Ja wysłałem ze 2 tygodnie temu, dzwoniłem do Irlandii i powiedzieli że jeszcze nie mają zarejestrowanego mojego listu, ale z niektórych krajów przesyłki idą dłużej...

Komentarz

• slawek c1
                  Dopiero zaczyna
                  • 2005
                  • 34

a mieliscie też na pudełkach info o promocji przy zakupie 30d karta 512 gratis?
                  Ja miałem i wysłałem tydzień temu emaila i dzis SanDisk 512 zagoscił w mych ramionach
                  ...trzydzieścide...

Komentarz

• butters

Zamieszczone przez slawek c1
                    Ja miałem i wysłałem tydzień temu emaila i dzis SanDisk 512 zagoscił w mych ramionach
                    Ja dostałem w piątek. Karta padła w sobotę.

Komentarz

• slawek c1
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 34

Zamieszczone przez butters
                      Ja dostałem w piątek. Karta padła w sobotę.

dobra,to testuje swoją i spróbuje Cie pobic :-D
                      ...trzydzieścide...

Komentarz

• amper
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 123

Zamieszczone przez slawek c1
                        na moim niestety nie ma:-( no nic. Jutro wyśle papiery po "zapomoge" do canonka i 590 zł ukoi brak karty
                        30D + 300 + słoiki
                        www.tereba.net

Komentarz

• himi
                          Zablokowany
                          • 2006
                          • 2638

Mój też jest w pormocji obejmującej kartę 512. Zorientowałem się dopiero teraz. Co trzeba wysłać i gdzie żeby dostać kartę? Kody niestety już poszły z poleconym do Irlandii....Poradźcie.

Komentarz

• himi
                            Zablokowany
                            • 2006
                            • 2638

Zdaje się, że sprawa wymaga użycia płyt CD dołączonych do aparatu, problem w tym, że ja moje...zgubiłem Prawdopodobnie zaaferowany zakupem zostawiłem w sklepie.
                            Oczywiście już ich tam nie ma
                            Można dokonać rejestracji korzystając z czyjejś płyty, podając numery seryjne mojego aparatu?Mam pytanko, czy ktoś z forumowiczów mógłby to zrobić za mnie? Oczywiście podam wszystkie dane: numer seryjny, maila itp. Będę zobowiązany jeśli można to tak rozwiązać.
                            Ostatnio edytowany przez himi; 5321.

Komentarz

• zOOn
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 220

Nie trzeba CD.

Wejdz na http://www.cig.canon-europe.com

Zaloz sobie konto i zarejestruj aparat - bedziesz mogl wypelnic formularz promocyjny online. Bez CD.

Komentarz

• himi
                                Zablokowany
                                • 2006
                                • 2638

Dzięki za pomoc, już działam

Komentarz

Pracuję...