Dajcie znać gdy będziecie na 100% wiedzieć czy ta promocja skończyła się 31.01 czy też trwa do końca lutego...
X
-
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress -
Niestety, wszędzie na oficjalnych stronach Canona jest napisane że tylko do 31.01.2007 ;(
tutaj inaczej....
Komentarz
-
Co o waszej odpowiedzi myślą ludzie sami widzicie.----------------------------------------------------------
witam serdecznie
pan ma nie po kolei w głowie na to wychodzi wystarczy przeczytać jego posty
kupił nie tylko u nas a jeszcze w europassat bogaty pan jest !!!
po pierwsze pan niby kupił my mu sprzedaliśmy i co pan sugeruje ze sprzedaliśmy bez kartonu
kod paskowy jest na kartonie wystarczy wyciąć dołożyć dowód zakupu i wysłać do canona naprawdę nie wiem z kąd sie ludzią takie rzeczy w glewie biorą są trzy wyjścia
albo pan ma 10-12 lat na to wskazuje inteligencja lub jest z naszej konkurencji
bardzo pozdrawiamy
pozdrawiam
Paweł Maszycki
bluesklep-komputer
Sprostuje tylko, nie wiem gdzie sugeruję ze kupiłem bez kartonu. Kupiłem z kartonem oczywiście a o braku cashbacku poinformowaliście mnie WY juz po zakupie aparatu. Lepiej pozno niz wcale i jestem wdzieczny ze w ostatecznosci sie o tym dowiedzialem. Na szczescie mogłem go oddać.
Wyjaśnię też bo to chyba nie zostało zrozumiane, nie kupiłem dwóch aparatów 30D, tylko jeden u was, który oddałem, a następnie zakupiłem gdzie indziej.
wiek podany jest w profilu, z resztą byłem u państwa osobiście więc chyba zauważyłby Pan gdybym miał 10 lat.
Z mojej strony nie padło ani jedno oszczerstwo,
myślę że to tyle na ten temat.
Kłócić sie nie ma o co, ja tylko powiedziałem, że nie polecam tam zakupu 30D.
W innym przypadku pozostałbym przy tym sklepie.
Pozdrawiam.Ostatnio edytowany przez zjawa; 8848.Komentarz
-
Komentarz
-
coś drgneło w cenach 30D, na Allegro przynajmniej, przykład:
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EXKomentarz
-
U pana Jacka H w Rawiczu 30D dzis czyli 08.02 - 3400zlcoś drgneło w cenach 30D, na Allegro przynajmniej, przykład:
http://allegro.pl/item164752737_cano...reki_30_d.html60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II StofenKomentarz
-
ten aparat tez pewnie z Rawicza z tego co mi wiadomo zaopatruje on spora czesc sprzedawcow z gieldy, Grosman tez od niego bral czy teraz tez nie wiem kiedys na 100% a i kilka sklepow internetowych u niego kupuje, nizszych cen nigdzie nie widzialem, sam kilka razy od niego kupilemcoś drgneło w cenach 30D, na Allegro przynajmniej, przykład:
http://allegro.pl/item164752737_cano...reki_30_d.html60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II StofenKomentarz
-
W niemczech też ceny poleciały na łeb. Mowa o 30d - ale kilka osób już o tym pisało. Skończyła się promocja (590zł) i te pieniądze które Canon w akcie łaski oddawał, teraz po prostu odjął od ceny i tyle.. Czyli , jak ktoś już wczesniej napisał - marketyngowe łby pracują - sporo ludzi rzuciło się na cashback, ale nie wszyscy którzy zakupili ten sprzęt w okresie promocyjnym, puszek sprzedało się dużo i wszyscy są szczęśliwi.
Ani sie obejrzec, jak na allegro beda po 3500.Ostatnio edytowany przez Cichy; 343.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Komentarz
-
-
No na to widoków żadnych nie ma, co w sumie realnie bardzo nie zwiastuje nadejścia nowej puszki z FF z segmentu poniżej 1D.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Jak pomyśle, że w Rawiczu kupiłem w listopadzie za 4270 to mnie lekko trzęsie
Ale tylko lekko. Aparacik już zarobił tę różnicę
Komentarz
-
-
Kieeedy to bylo
Ze znajomych wszyscy juz jada na 1DmkII/N lub 5d, takze wszystko w porzadku.
Jaki prestiz to byl posiadac 10d gdy wkolo wiekszosc na zelatynie...a dzis, pelno cyfry wkolo i nikogo ekranik na tylnej sciance nie zaskakuje
Teraz zamiast mpx niech sie Canon wezmie za ergonomie. Wizjerek, kilka dodatkowych CFow (np. zamiana kolek w trybie M do cholery!) No i dlaczego oni zlikwidowali w 20d i pozniejszych 3 przyciski na tylnej sciance! (ustawiam af gwiazdka - trace FEL...w 10d nie)Ostatnio edytowany przez Kr4nkEd; 3064.Komentarz
-
Żebyśmy mieli co robić, o czym pisać, marzyć i na kogo psioczyć
Jeżeli wszystko było by idealne takie fora byłyby zbędna, a jest jak kazdy widzi
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EXKomentarz
Komentarz