X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • decha
    Bywalec
    • 2006
    • 110

Pytanie do osób, które pisały do Marie Quinn: jak długo czekaliście na odpowiedź? Minął już tydzień a na skrzynce pusto.

I pytanie do ogółu: pisałem właśnie w tej sprawie do Marie - chodzi o to, że zamówiłem 30D w Fotoset i wszystko jest ok poza pudłem. Przysłali mi aparat w pudle od zestawu z EFS 10-22. No i pytanie co z tym fantem zrobić... czy w ogóle jest sens wysyłać kody i formularz i liczyć na cashback czy można sobie sprawe darować?
    www.piotrdeska.pl
    www.piotrdeska.pl/blog

Komentarz

• JaBlam
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1304

no wlasie to jest to co mowilem.. Ze czesto sie zdarza ze rozkitowywali i rozne body w roznych pudelkach a potem nic do siebie nie pasuje . Zobacz czy numer fabryczny aparatu i czy masz naklejke n pudelku z takim samym numerem. Wyslac zawsze mozesz najwyzej bedziesz mial podziurawione pudlo.

Czy Body 30D masz w bialym pudleczy ma swoje inne?

----------------------------------------
      Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• decha
        Bywalec
        • 2006
        • 110

body jest białym pudle.. po prostu sprzedwacy wyjęli obiektyw, wrzucili na jego miejsce gripa i wysłali
        www.piotrdeska.pl
        www.piotrdeska.pl/blog

Komentarz

• kaja

ja miałem pudelko z kita mimo iż kupowałem body i nic nie przeszkodziło bym dostał zwrot (zwrot płacą i tak za sam korpus)

Komentarz

• Cluer
            Bywalec
            • 2007
            • 192

Zamieszczone przez decha
            Pytanie do osób, które pisały do Marie Quinn: jak długo czekaliście na odpowiedź?
            moment !
            mail wysłany po wieczorem - odpowiedź następnego dnia około południa.

Spróbuj jeszcze raz, tym razem z innego konta. Polskie darmowe serwery pocztowe czesto są na spam-listach i odbiorcy korporacyni zwyczajnie ich nie odbierają
            40D + BG-E2N + 16-35 + 50 + 85 + 70-200

Komentarz

• decha
              Bywalec
              • 2006
              • 110

No właśnie problem w tym, że nie mam poczty na darmowym koncie. No nic... może się gdzieś zakłopotał po drodze zresztą dzisiaj już wysyłam cały ten bałagan do Irlandii więc nie ma potrzeby ponownie pisać.
              www.piotrdeska.pl
              www.piotrdeska.pl/blog

Komentarz

• MaJak

Zamieszczone przez kaja
                to mój pierwszy post na tym forum
                więc WITAM WSZYSTKICH CANONOWCÓW
                z przykrością muszę stwierdzi że nie dostałem żadnego meila od canona
                lecz z radością dodaje że moje konto zostało zasilone kwotą 870 zł (400D + 17-85 ) kupione za 4370 czyli koszt zakupu 3500zł (chyba nieźle?)
                gdzie mozna kupic za tyle zestaw 400d+ 17-85is ? jestem zainteresowany, z gory dzieki za info
                Pozdrawiam!

Komentarz

• JaBlam
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1304

Jesli chcesz to 4350 zl u mnie w Kraku taki zestaw dostaniesz.. mozliwosc wysylki - Towar nowy, ze sklepu foto, dowod zakupu, Cashback itd. Jesli jestes zainteresowany to na priv.

Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• MaJak

Zamieszczone przez JaBlam
                    Jesli chcesz to 4350 zl u mnie w Kraku taki zestaw dostaniesz.. mozliwosc wysylki - Towar nowy, ze sklepu foto, dowod zakupu, Cashback itd. Jesli jestes zainteresowany to na priv.
                    dzieki, ale poszukam w W-wie lub 3miescie (czasami tam bywam), aby odebrac sprzet osobiscie

Komentarz

• JaBlam
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1304

Jakbys sie pojawil w Krakowie to tez mozesz osobiscie odebrac co wskazane. Zreszta to i tak nie ja sprzedaje a sklep w ktorym duzo kupuje wiec udaje sie cene troche w dol...

Komentarz

• Bonku5
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 280

Dostałem dzisiaj maila o tym że kasa będzie do 20 dni czyżby znów fala zwrotów się szykowała?

Komentarz

• MARANTZ
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 928

Ja też dostałem dzisiaj .... pięć takich e-maili
                          Troszkę im tego nawysyłałem 8)
                          Ciekawe kiedy dojdzie coś na konto.
                          FOTOINKWIZYTOR

Komentarz

• michaelx
                            Coś już napisał
                            • 2007
                            • 77

Cashback

Witam wszystkich, piszę bo jestem ciekawy czy ktoś się z czyms podobnym spotkał otóż:
                            18 kwietnia zakupiłem zestaw Canon EOS 400D kit, dwa dni później wysłałem formularz zgłoszeniowy (nie zapisałem niestety numeru ID) do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi i co gorsza zwrotu pieniędzy.
                            Wysyłałem pytanie ze strony submissionstatus podając wszelkie dane które wpisałem w formularz oprócz tego nieszczeęsnego ID i dalej nic, na stronie canona nie ma numeru telefonu pod który moge zadzwonić i generalnie dalej nic się nie dzieje.
                            Czy ktoś z forumowiczów korzystał z tej promocji? Ile czasu czekaliście na kase?
                            Pozdrawiam..
                            W życiu liczą się tylko chwile a ja wciąż uczę się je zatrzymywać

Komentarz

• BelYaal
                              Początki nałogu
                              • 2007
                              • 387

No ja jakies 2 tyg wyslalem temu i tez nic. Sluch zaginal.
                              A pechwowo tez nie spisalem numeru.

Komentarz

• michaelx
                                Coś już napisał
                                • 2007
                                • 77

Zamieszczone przez BelYaal
                                No ja jakies 2 tyg wyslalem temu i tez nic. Sluch zaginal.
                                A pechwowo tez nie spisalem numeru.
                                Dzwoniłem do Canona przed chwilą i pani westchnęła i powiedziała "trzeba czekać" w moim przypadku to juz się zaczął szósty tydzień
                                W życiu liczą się tylko chwile a ja wciąż uczę się je zatrzymywać

Komentarz

Pracuję...