X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wushu

Opłaty zależą od banku i konta. Jeśli ma się np. w PKOBP i konto walutowe, prowzja za przelew z Irlandii wynosi 2E. Osobiście sam czekam teraz na jakąkolwiek odpowiedź od Canona. Też wysłałem jakiś tydzień temu list z kodem, itp. w sprawie promocji. Mam nadzieję, że doszedł i wkrótce dostanę kaske.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I jeszcze jedna rzecz Te wszystkie listy idą do Irlandii, czyli prawdopodobnie w wiekszości pilnują tego wszystkiego Irish'e. A co by tu wiele nie mówić "take your time" to ich motto życiowe. Czyli generalnie są totalnie leniwi, powolni itp. Więc nie dziwi mnie fakt, że jest niezły bajzel, że ludzie nie dostają e-maili, kasy, a jeśli dostają to często z opóźnieniem. Żyjąc na zielonej wyspie już się do tego przyzwyczaiłem także jedyne co możemu to być cierpliwi i dobrej myśli pozdro
    Ostatnio edytowany przez Gość; 10701. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• mathom
      Początki nałogu
      • 2007
      • 428

Ja właśnie dostałem maila. Po półtora miesiąca ...
      FF + L
      Moje stocki
      Wyszukiwarka publikacji zdjęć wg autora

Komentarz

• sztygar
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 18

Zamieszczone przez JaBlam
        Nie ufam poczcie polskiej.
        też im nie ufam, dlatego pytam jak Wy wysłaliście swoje zgłoszenia. ciekawi mnie to tym bardziej, że adres jest zdaje się na skrzynkę pocztową więc jeśli wysłałbym poleconym - to kto pokwituje odbiór?
        350D + grip, kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG MACRO, 17-40 f4, 70-200 f2.8, 430 EX, Computrekker AW

Komentarz

• Bonku5
          Początki nałogu
          • 2006
          • 280

Ja wysłałem Poleconym i ktoś musiał pokwitować :P bo maila dostałem hehe

Komentarz

• michalab
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1580

Zamieszczone przez sztygar
            też im nie ufam, dlatego pytam jak Wy wysłaliście swoje zgłoszenia. ciekawi mnie to tym bardziej, że adres jest zdaje się na skrzynkę pocztową więc jeśli wysłałbym poleconym - to kto pokwituje odbiór?
            Dostarczenie do skrzynki jest równoważne pokwitowaniu, tak przynajmniej jest w Polsce.
            Zapraszam

Komentarz

• sztygar
              Dopiero zaczyna
              • 2007
              • 18

Zamieszczone przez michalab
              Dostarczenie do skrzynki jest równoważne pokwitowaniu, tak przynajmniej jest w Polsce.
              zatem kody od elki polecą w przyszłym tygodniu poleconym priorytetem
              dzięki!
              350D + grip, kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG MACRO, 17-40 f4, 70-200 f2.8, 430 EX, Computrekker AW

Komentarz

• decha
                Bywalec
                • 2006
                • 110

a ja właśnie dostałem mejla, że najpóźniej za 20 dni przyjdą pieniądze. czyli mimo zamoty z kodami i złym pudłem nie ma problemu żeby otrzymać cashback
                www.piotrdeska.pl
                www.piotrdeska.pl/blog

Komentarz

• David
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 169

Ja też dostałem e-maila, że w ciągu 20 dni przyślą kasę. Jutro mija termin i wszedłem na wskazaną w e-mailu stronę i wpisałem swój e-mail i nr id i nie ma mnie na liście. Martwi mnie tylko to, że wpisałem tam numeru SWIFT. Poczekam do jutra
                  Ostatnio edytowany przez David; 2105.

Komentarz

• Sardon

Ja wysłałem zwykły + priorytet 25 maja.. Do dzisiaj nie dostalem zadnej odpowiedzi.. No ale to dopiero 2 tygodnie Jesli możecie, piszcie w jakim czasie dostaliście od nich odpowiedz i jak dlugo czekaliście na kaske. Pozdrawiam

Komentarz

• Premislaus
                      Coś już napisał
                      • 2006
                      • 94

Ja tez dostałem kaskę, tyle że mniej o 20 PLN. Po prostu bank zabrał za przelew
                      Być albo nie być, o jest pytanie :-D

Komentarz

• Ciosna
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 162

Zamieszczone przez Sardon
                        Ja wysłałem zwykły + priorytet 25 maja.. Do dzisiaj nie dostalem zadnej odpowiedzi.. No ale to dopiero 2 tygodnie Jesli możecie, piszcie w jakim czasie dostaliście od nich odpowiedz i jak dlugo czekaliście na kaske. Pozdrawiam
                        2 maja wysłałem list priorytetowy (bez poleconego). Mail'a od Canona dostałem 16 maja, pisało w nim że jeśli upłynie 20 dni i nie dostane kasy to mam się zalogować na podanej stronie wpisując ID i mail'a. Upłynęło 20 dni, pieniędzy nie ma, no to próbuje sie zalogować, ale wyskakuje komunikat, że nie ma takiego mail'a. Pojawiła się mała konsternacja, ale nie potrzebnie bo 8 czerwca pieniążki wpłyneły na konto - całe 290 zł za 400D
                        Blog rowerowo-wyprawowy :wink:

Komentarz

• Wiewior

Cześć, pisze po raz pierwszy, WITAM WSZYSTKICH 

chciałem się zapytać, już prawie wszystkie 37 stron wątku przeczytałem i wyszło ze wysyłam to na niebiesko,
                          a to na czerwono musze odmoczyć szmatka na mokro i wysłać to co pod spodem…???

( Pierwszy raz mam doczynienia z oznakowaniami i ta promocja canona…)

PS : z tego co wyczytałem nie robią problemów ze ma pudle jest kit z Niemiec, a ja chce zwrot za body w PL..

Komentarz

• Bonku5
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 280

Wytnij obydwa i wyslij a nie baw sie odmaczanie szmatką
                            Ja tak zrobiłem, jak naklejają jakieś naklejki to niech sobie sami teraz ściągają.

Komentarz

• JaBlam
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 1304

Wytnij wszystkie kody.. przez ten bajzel w Canonie dla swietego spokoju . WIem ze se pudelko zniszczyc ale, ja wkleilem sobie tekture i jest ok. Swoja droga mogli przy dokumentach do aparatow dawac naklejki a nie jakies tam pudla ciac. W gwarancji Canona jest takie miejsce na gorze gdzie powinno sie wlasnie nakleic naklejke z numerami seryjnymi a nie wpisywac recznie. No ale widac trudno bylo to technicznie rozwiazac. Jak kupowalem w US to nie dosc ze wlasnie tak bylo jak opisuje to jeszcze imienna gwarancja ktorej czesc potwierdzajaca zostaje w sklepie (zawsze mozna udowodnic ze TAKA osoba zakupila sprzet.) Ja tam w koncu wszystko wycialem.

----------------------------------------
                              Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• grzbiet
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 180

Michał.S. Ja też dzisiaj wysłałem priorytetem o zwrot za lampe EX 430. I też podałem ING. A jeśli zabiorą 2 dychy i to i tak 4 dychy zostają. Minus 3 złote za priorytet. Pozdrawiam. No i zawsze mogłem kupić jakąs puszke i szkło, byłoby więcej. Ha ha ha.

Komentarz

Pracuję...