Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JARCOS

cashback a zakup na fakturę

Czy macie doświadczenie, jak to jest czy przy zakupie na firmę i wzięciu fakturki VAT przysługuje cashback ? Napisałem do Canona, ale ... zapomnieli pewnie odpowiedzieć.
    Świt mi jeszcze takie rozwiązanie, że kupuję na paragon, paragon kseruję a w ciągu 7 dni na podstawie paragonu wystawian jest FV.
    Ale może są inne możliwości ...

Pozdrawiam

Komentarz

• Cyborg
      Początki nałogu
      • 2006
      • 416

Aby dostać cashback TRZEBA mieć fakturę albo paragon.

Komentarz

• gkocur
        Coś już napisał
        • 2006
        • 77

Podobno po wysłaniu papierów dostaje się maila z potwierdzeniem. Ile to trwa mniej więcej? Ja wysłałem tydzień temu i cisza... Ma ktoś może jakies doświadczenie w tej dziedzinie?
        40D + Kit + EF-S 10-22 + 24-105 + Tamron 28-75 + Sigma 70-300 + 430ex

Komentarz

• paczka
          Coś już napisał
          • 2006
          • 51

ja aparat kupilem w kwietniu, zaraz wyslalem wszystko do irlandii. Po 3 tygodniach przyszedł maj, ze niedlugo bedę mial kasę. czekalem na nią 7 miesięcy. czekawe czy jestem rekordzistą.... Zniecirpliwony pisalem do Firmy Canon, co jest grane. odpowiedz Pani z Canon Polska brzmiała w skrócie: Ja nie wiem, jak się zbierze więcej osób wyślę majla z zapytaniem do Irlandii, ale prosze się uzbroić w cierpliwość, oni odposują najszybciej po miesiącu. ŻENADA

Komentarz

• Mac
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2063

Ja dostałem kasę w cztery tygodnie, nie wiem dlaczego niektórzy z Was musieli tyle czekać.
            EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• JaBlam
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1304

Zamieszczone przez paczka
              ja aparat kupilem w kwietniu, zaraz wyslalem wszystko do irlandii. Po 3 tygodniach przyszedł maj, ze niedlugo bedę mial kasę. czekalem na nią 7 miesięcy. czekawe czy jestem rekordzistą.... Zniecirpliwony pisalem do Firmy Canon, co jest grane. odpowiedz Pani z Canon Polska brzmiała w skrócie: Ja nie wiem, jak się zbierze więcej osób wyślę majla z zapytaniem do Irlandii, ale prosze się uzbroić w cierpliwość, oni odposują najszybciej po miesiącu. ŻENADA
              Pani z Canona to powinna isc na solidny kurs przygotowawczy bo w takim wypadku odpowiedz NIE WIEM jest karygodna. Po to ona tam jest ze MA wiedziec. Jak ja dzwonilem kiedys odnosnie kodow to mi powiedziala ze ona sie nie orientuje ale na stronie jest napisane. (to co bylo na stronie Canona nie bardzo pasowalo do tego co mialem na pudelkach) To ma byc pomoc od Canona? Adekwatna do pracy serwisu na Zytniej. Skoro ona NIE WIE to skad wie kiedy najszybciej odpisuja? Szkoda slow.

Wiecej osob to sie moze na wodke do knajpy albo na spotkanie CB zebrac, ale nie byc warunkiem tego czy baba zdecyduje sie wyslac maila zeby Ci na pytanie odpowiedziec. To to pewnie sam mozesz zrobic!

Ja dostalem cashback w przeciagu miesiaca , a na drugi obiektyw chyba kolo 6 tygodni.
              Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940.

----------------------------------------
              Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Mac
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 2063

No niestety tzw. customer care zostawia w Polsce bardzo wiele do życzenia.
                EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• tomek1906
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 217

w poprzedniej promocji czekałem prawie 3 mies. na kaskę.
                  potwierdzenie otrzymania kwitów w tej promocji dostałem do tygodniu, bardzo szybko, w poprzedniej akcji nie pamiętam dokładnie ale na pewno z miesiąc to trwało.
                  najprawdopodobniej chodzi o czas rozpoczęcia akcji, pierwsi którzy wysłali dostali szybko zwroty, potem się deczko skumulowało i czas się wydłużył.

Komentarz

• Yoshitaka
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 585

Zamieszczone przez gkocur
                    Podobno po wysłaniu papierów dostaje się maila z potwierdzeniem. Ile to trwa mniej więcej? Ja wysłałem tydzień temu i cisza... Ma ktoś może jakies doświadczenie w tej dziedzinie?
                    Ja mam na razie takie, że od momentu wysłania papierów pocztą polską do otrzymania emaila z potwierdzeniem z Canona minęło 7 dni.
                    Ale kasy jak na razie nie widać :/
                    Canon 50D + dodatki

Komentarz

• tomek1906
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 217

Czyli Yoshitaka kaska powinna nam wpaść w tym samym czasie

Komentarz

• k4cper
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 142

słuchajcie .. mam takiego problema .. kupiłem ostatnio canona 400d i nie wiem co dokładnie wyciąć z tego pudełka... na stronie canona pisze: "Wytnij oryginalny kod paskowy, znajdujący się na pudełku każdego produktu objętego promocją." ale oryginalny ten 'pudełkowy' jest zaklejony naklejką z dwoma kodami kreskowymi i jeszcze nad tym są 2 inne kody.. a z resztą pokaże jak to wygląda:

wyciąć tylko tą duża naklejke? czy moze wszystko razem? no bo ja juz nie wiem :P

Komentarz

• Miit
                          • 2007
                          • 12

Zamieszczone przez k4cper
                          słuchajcie .. mam takiego problema .. kupiłem ostatnio canona 400d i nie wiem co dokładnie wyciąć z tego pudełka... na stronie canona pisze: "Wytnij oryginalny kod paskowy, znajdujący się na pudełku każdego produktu objętego promocją." ale oryginalny ten 'pudełkowy' jest zaklejony naklejką z dwoma kodami kreskowymi i jeszcze nad tym są 2 inne kody.. a z resztą pokaże jak to wygląda:

wyciąć tylko tą duża naklejke? czy moze wszystko razem? no bo ja juz nie wiem :P
                          Mam podobny problem jak kolega. Niech mi ktoś powie który numer mam wpisać jak kupiłem Canona 5D z kitem? Jeden jest numerem body, drugi jest numeren obiektywu trzeci nie wiem?
                          C 5D, Z 16/2,8, C 16-35/2,8 L, C 24-105/4 IS L, C 85-1,2 L, C 135/2 L, C50/1,4, 580EX II + małe domowe studio

Komentarz

• terminator
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 325

Z tego co słyszałem to ten kod, który prześwituje spod naklejki z kodem kita. Są tacy, którzy wycinają i wysyłają wszystkie kody, ale wtedy będziesz miał większą dziurę w pudełku..
                            __________________________________________________ ____
                            " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
                            chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• k4cper
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 142

a jest ktos kto miał taką samą sytuację? i co wyciął i czy dostał kase już ?

Komentarz

• Miit
                                • 2007
                                • 12

Chyba wytnę wszystko. rozważam jeszcze wysyłkę całego pudełka
                                C 5D, Z 16/2,8, C 16-35/2,8 L, C 24-105/4 IS L, C 85-1,2 L, C 135/2 L, C50/1,4, 580EX II + małe domowe studio

Komentarz

Pracuję...