Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
Komentarz
-
__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."Komentarz
-
Chyba faktycznie, jak sugerował kolega GrzegorzS, jakiś dziwny jestem
Dziś dostałem maila z potwierdzeniem otrzymania dokumentów wysłanych w piątek (wysłane były priorytetem). Czekam na przelew
PKKomentarz
-
Cześć chciałbym po kupnie 24-105 L 4f dostać zwrot od canona ale nie wiem jak sie do tego zabrać (strona ma błąd),proszę o podpowiedzi
PozdrawiamKomentarz
-
-
No i stało się, dziś dostałem zwrot za tele
Wysłane priorytetem 12.10.
22.10 dostałem maila,że kody doszły 18 i za 20 dni oddadzą.
Dziś przyszedł przelew, 20 PLN BPH pobrał.Komentarz
-
mbank nie pobiera za przelewy zagraniczne tak jakby kogos interesowalo5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
-
Niby forumowy mądrala, a zamiast Polski wpisuje Portugalię.
Pozdrówkam_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
gratuluje szczesciarzu :-)
w poprzedniej promocji mialem "jaja" i widze ze tym razem bedzie podobnie :] swoje zgloszenie wyslalem cos kolo 04.10 i do dzisiaj zadnego infa na mail nie dostalem :-( czy moze jakas dobra duszyczka jeszcze raz podac email na ktory posle zapytanie co sie dzieje?Komentarz
-
gratuluje szczesciarzu :-)
w poprzedniej promocji mialem "jaja" i widze ze tym razem bedzie podobnie :] swoje zgloszenie wyslalem cos kolo 04.10 i do dzisiaj zadnego infa na mail nie dostalem :-( czy moze jakas dobra duszyczka jeszcze raz podac email na ktory posle zapytanie co sie dzieje?
Jeśli firma Canon nie dotrzymuje warunków umowy, to chyba najlepiej pisać prosto do Japonii.
Często centrala nie wie, jaki jest bajzel w oddziałach krajowych, a polski oddział podobno należy do najgorszych: totalnie olewa klientów.
Pozdrówkam_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
Komentarz
-
No ja wysłałem 3.10 i ani widu ani słychu :/gratuluje szczesciarzu :-)
w poprzedniej promocji mialem "jaja" i widze ze tym razem bedzie podobnie :] swoje zgloszenie wyslalem cos kolo 04.10 i do dzisiaj zadnego infa na mail nie dostalem :-( czy moze jakas dobra duszyczka jeszcze raz podac email na ktory posle zapytanie co sie dzieje?Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Komentarz
Komentarz