Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pikczer
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2578

Widocznie dostales lampe nie z tym pudelkiem i tyle.

Komentarz

• Kubak82
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2348

Zamieszczone przez KMV10
      rozne eany?
      no wlasnie co innego .. na opakowaniu z 430ex jest tak samo..

sory za poruszenie itp. ale tu nie o piekna fotke chodzi ;-)

Zamieszczone przez Pikczer
      Widocznie dostales lampe nie z tym pudelkiem i tyle.
      raczej nie - pisalem wczesniej, ze sprawdzilem opakowanie od 430ex z jej nr. seryjnym i jest tak samo - to by znaczylo ze od 1,5 roku canonowi myla sie pudelka ;-)
      Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.

Komentarz

• KMV10
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2320

Zamieszczone przez Kubak82
        no wlasnie co innego .. na opakowaniu z 430ex jest tak samo..

sory za poruszenie itp. ale tu nie o piekna fotke chodzi ;-)
        Moment, jakim cudem na lampie masz numer EAN? To zwykle występuje jedynie z kodem kreskowym. Na lampie jest gdzies ten kod? Nie mam teraz jej po ręką, żeby zerknąć, ale jestem prawie pewien, że nic takiego na lampie nie ma. EAN to generalnie najczęściej na pudełkach i opakowaniach występuje.

Komentarz

• towersivy
          Uzależniony
          • 2005
          • 992

Dziwnie wyglada ta naklejka

KMV10 - nie żadnym cudem tylko po prostu na każdym opakowaniu jest kod ean.

Pzdr.

Komentarz

• KMV10
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2320

To jest jasne - inny produkt, inne opakowanie, inny ean.

Komentarz

• Kubak82
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2348

Zamieszczone przez KMV10
              Na lampie jest gdzies ten kod?
              na lampie mam tylko 6-cio cyfrowy nr. seryjny symbol "N118" (cokolwiek on oznacza) ;-) .. w przypadku body, te kody byly takie same, przy lampie juz nie..

kupowalem w rimex'ie wiec raczej u pewnego dostawcy i dlatego odrzucam podejrzenia o "wymianie pudełek" itp.. no ale dalej nie wiem co z tym fantem robic

na paragonie mialem jedynie napis "akcesoria" wiec poprosilem o fakture w ktorej powinno byc wyszczegolnione jakiego towaru dotyczy - jeden problem z glowy.. pozostaje tylko ten nieszczesny kod
              Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.

Komentarz

• k4cper
                Bywalec
                • 2007
                • 142

wysłałem w kopercie wszystko priorytetem do irlandii w czwartek popołudniu, we wtorek dostałem maila, że już w poniedziałek doszło do nich i mam czekac na kase mam nadzieje, że z przelewem pójdzie tak samo szybko jak z przesyłką i mailem..

Komentarz

• Kubak82
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2348

cos nie ma odpowiedzi dlatego jeszcze jedna prosba z mojej strony - niech jakis zyczliwa dusza posiadajaca 580ex II sprawdzi, czy nr. seryjny lampy ma jakiekolwiek pokrycie z kodem na opakowaniu.. za apre dni chce wysylac wszystko do irlandii dlatego bede szczerze dzwieczny za pomoc

Komentarz

• Lukasz2791
                    Dopiero zaczyna
                    • 2007
                    • 22

Witam!

Kupiłem obiektyw 24-70 f/2.8 i wycięty kod wraz z wypełnionym formularzem zgłoszenia + kopie rachunku wysłałem we wtorek 27.11.br, e-maila z Irlandii otrzymałem wczoraj tj. 05.12.br.Teraz czekam tylko, zgdonie z informacja 20 dni na przelew. Na razie wszystko w jak najlepszym porządku.

Oby częściej canon stosował takie promocje

Komentarz

• chuckyy
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 482

Zamieszczone przez Lukasz2791
                      Witam!

Kupiłem obiektyw 24-70 f/2.8 i wycięty kod wraz z wypełnionym formularzem zgłoszenia + kopie rachunku wysłałem we wtorek 27.11.br, e-maila z Irlandii otrzymałem wczoraj tj. 05.12.br.Teraz czekam tylko, zgdonie z informacja 20 dni na przelew. Na razie wszystko w jak najlepszym porządku.

Oby częściej canon stosował takie promocje

Wysylalem tego samego dnia - jeden list na 5d + 24-70, drugi na 70-200. Jak dotad - cisza
                      | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• aNgest
                        Dopiero zaczyna
                        • 2007
                        • 43

Jesli chodzi o 580 EX II to mam to samo. Na pudelku inny numer a na obudowie inny. Nie wydaje mi sie ze to pomylka pudelka.
                        5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 | 50 1.4 | 85 1.2 | 70-200 2.8 IS | 580 EX II | blog

Komentarz

• Kubak82
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 2348

Zamieszczone przez aNgest
                          Jesli chodzi o 580 EX II to mam to samo. Na pudelku inny numer a na obudowie inny. Nie wydaje mi sie ze to pomylka pudelka.
                          dzieki, o to wlasnie mi chodzilo .. wysylam wiec papiery do cashback'u 8)

Komentarz

• spuki
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 136

12/5/2007 otrzymany mail... teraz czekam na pieniżąka!!!
                            zdjęcia

Komentarz

• Kubaman
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 4709

panowie, którzy maja wątpliwości lub nie dostali odpowiedzi.
                              w formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że należy wyciąć z pudełka kod kreskowy z numerem seryjnym. Kodów jest sporo, dwa od Canona na pudełku, zazwyczaj magazyn na Europę dokleja swój własny, a jeśli sklep jest duży to również i w sklepie doklejają kody.

Czasem naklejają jeden na drugi i trzeba delikatnie zdjąć naklejkę. Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.
                              www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• chuckyy
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 482

Zamieszczone przez Kubaman
                                panowie, którzy maja wątpliwości lub nie dostali odpowiedzi.
                                w formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że należy wyciąć z pudełka kod kreskowy z numerem seryjnym. Kodów jest sporo, dwa od Canona na pudełku, zazwyczaj magazyn na Europę dokleja swój własny, a jeśli sklep jest duży to również i w sklepie doklejają kody.

Czasem naklejają jeden na drugi i trzeba delikatnie zdjąć naklejkę. Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.
                                Piekne slowa, ale tak jak wczesniej pisalismy - zaden z kodow na zestawie kit nie jest podpisany jako serial number i nie moze pokrywac sie z tym co jest na aparacie, bo dotyczy dwoch rzeczy - aparatu i obiektywu Kiedy kupujesz samo body, albo sam obiektyw sprawa jest prosta, ale w przypadku kita sie komplikuje.

Ja wybralem losowo, ale zalaczylem do listu wszystkie kody z kartonika i wczoraj wieczorem dostalem maila, ze sprawa jest w toku i mam czekac na pieniadze
                                | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

Pracuję...