Widocznie dostales lampe nie z tym pudelkiem i tyle.
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.Komentarz
-
Moment, jakim cudem na lampie masz numer EAN? To zwykle występuje jedynie z kodem kreskowym. Na lampie jest gdzies ten kod? Nie mam teraz jej po ręką, żeby zerknąć, ale jestem prawie pewien, że nic takiego na lampie nie ma. EAN to generalnie najczęściej na pudełkach i opakowaniach występuje.Komentarz
-
Dziwnie wyglada ta naklejka
KMV10 - nie żadnym cudem tylko po prostu na każdym opakowaniu jest kod ean.
Pzdr.Komentarz
-
-
na lampie mam tylko 6-cio cyfrowy nr. seryjny symbol "N118" (cokolwiek on oznacza) ;-) .. w przypadku body, te kody byly takie same, przy lampie juz nie..
kupowalem w rimex'ie wiec raczej u pewnego dostawcy i dlatego odrzucam podejrzenia o "wymianie pudełek" itp.. no ale dalej nie wiem co z tym fantem robic
na paragonie mialem jedynie napis "akcesoria" wiec poprosilem o fakture w ktorej powinno byc wyszczegolnione jakiego towaru dotyczy - jeden problem z glowy.. pozostaje tylko ten nieszczesny kod
Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.Komentarz
-
wysłałem w kopercie wszystko priorytetem do irlandii w czwartek popołudniu, we wtorek dostałem maila, że już w poniedziałek doszło do nich i mam czekac na kase
mam nadzieje, że z przelewem pójdzie tak samo szybko jak z przesyłką i mailem..
Komentarz
-
cos nie ma odpowiedzi dlatego jeszcze jedna prosba z mojej strony - niech jakis zyczliwa dusza posiadajaca 580ex II sprawdzi, czy nr. seryjny lampy ma jakiekolwiek pokrycie z kodem na opakowaniu.. za apre dni chce wysylac wszystko do irlandii dlatego bede szczerze dzwieczny za pomoc
Komentarz
-
Witam!
Kupiłem obiektyw 24-70 f/2.8 i wycięty kod wraz z wypełnionym formularzem zgłoszenia + kopie rachunku wysłałem we wtorek 27.11.br, e-maila z Irlandii otrzymałem wczoraj tj. 05.12.br.Teraz czekam tylko, zgdonie z informacja 20 dni na przelew. Na razie wszystko w jak najlepszym porządku.
Oby częściej canon stosował takie promocjeKomentarz
-
Witam!
Kupiłem obiektyw 24-70 f/2.8 i wycięty kod wraz z wypełnionym formularzem zgłoszenia + kopie rachunku wysłałem we wtorek 27.11.br, e-maila z Irlandii otrzymałem wczoraj tj. 05.12.br.Teraz czekam tylko, zgdonie z informacja 20 dni na przelew. Na razie wszystko w jak najlepszym porządku.
Oby częściej canon stosował takie promocje
Wysylalem tego samego dnia - jeden list na 5d + 24-70, drugi na 70-200. Jak dotad - cisza| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
-
Komentarz
-
-
panowie, którzy maja wątpliwości lub nie dostali odpowiedzi.
w formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że należy wyciąć z pudełka kod kreskowy z numerem seryjnym. Kodów jest sporo, dwa od Canona na pudełku, zazwyczaj magazyn na Europę dokleja swój własny, a jeśli sklep jest duży to również i w sklepie doklejają kody.
Czasem naklejają jeden na drugi i trzeba delikatnie zdjąć naklejkę. Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.Komentarz
-
Piekne slowa, ale tak jak wczesniej pisalismy - zaden z kodow na zestawie kit nie jest podpisany jako serial number i nie moze pokrywac sie z tym co jest na aparacie, bo dotyczy dwoch rzeczy - aparatu i obiektywupanowie, którzy maja wątpliwości lub nie dostali odpowiedzi.
w formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że należy wyciąć z pudełka kod kreskowy z numerem seryjnym. Kodów jest sporo, dwa od Canona na pudełku, zazwyczaj magazyn na Europę dokleja swój własny, a jeśli sklep jest duży to również i w sklepie doklejają kody.
Czasem naklejają jeden na drugi i trzeba delikatnie zdjąć naklejkę. Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.
Kiedy kupujesz samo body, albo sam obiektyw sprawa jest prosta, ale w przypadku kita sie komplikuje.
Ja wybralem losowo, ale zalaczylem do listu wszystkie kody z kartonika i wczoraj wieczorem dostalem maila, ze sprawa jest w toku i mam czekac na pieniadze
| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz

Komentarz