X
-
-
A czy koledzy o których piszesz potrafią dostarczyć dowód zakupu na firme?Na tym forum mamy co najmniej dwóch godnych uwagi sprzedawców (sprzęt nowy z gwarancją w bd cenie): towersiwy i nowart - zgłoś się do jednego a na pewno będziesz zadowolony . Osobiście polecam towersivy, sam u niego kupowałem parę rzeczy i zawsze byłem zadowolony a i doradzi jak trzeba.Komentarz
-
Komentarz
-
Demonizujesz. Wystarczy strona WWW (zdjęcia produktów), dokumentacja etapów prowadzonych prac w firmach budowlanych/montażowych itp... Zastosowań dla DSLR znajdziesz całą masę praktycznie w każdej firmie i US raczej nie ma się czego czepić. To nie jest wydatek rzędu 100 tys złotych przecież.I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Oczywiście. Jeżeli tylko będziesz w stanie wykazać zasadność takiego zakupu to z odliczeniem podatku napewno nie będzie problemu :-).Demonizujesz. Wystarczy strona WWW (zdjęcia produktów), dokumentacja etapów prowadzonych prac w firmach budowlanych/montażowych itp... Zastosowań dla DSLR znajdziesz całą masę praktycznie w każdej firmie i US raczej nie ma się czego czepić. To nie jest wydatek rzędu 100 tys złotych przecież.EOS + SpeedliteKomentarz
-
no link ktory wkleilem wczesniej rzeczywiscie jacys zlodzieje internetowi (tak na szybko wkleilem) sorry
ja zdecydowalem sie kupic z hong kongu przez UK
pucha z jakimis bonusami typu CF i torba wyszla 500 funciakow
co do gwarancji wystarczy dostarczyc sprzet do UK a oni na wlasny koszt odsylaja do UK i spowrotem...
po odliczeniu cashbacka rzeczywiscie nie duzo taniej ale zamowilem razem ze szklem i w sumie jakas oszczednosc jest...
no i oczywiscie licze na to ze bedzie z pucha wszystko OK
w poniedzialek powinna przyjsc do UK a za niedlugo moja znajoma ma mi przywiezc wszystko...Canon 40D + 17-40 + C50/1.4 + 430EX + HOYA HMC
Canon G5 + jakies filtry + duży plastikowy statyw
HAMA DEFENDER 200Komentarz
-
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie gwarancji na canona 40D.
Ile daje canon na ten sprzęt??
ponieważ na stronie e-fotojoker.pl jest napisane, że na to body jest 12 miesięcy gwarancji...
a w sklepie 24 miesiące...
więc jak jest w rzeczywistości ??Ostatnio edytowany przez vasco5; 15482.Komentarz
-
heeeee a FotoJoker znów obniżył cene w swoim sklepie internetowym na 40D nowa cena to 3122zł minus zwrot od Canona 540 zł. 2600zł wychodzi za taki fajny korpus.
Masakra normalnie na konkurencjępozdrawiamKomentarz
-
Sprawdziłem i jest cena 3166 zł z ten korpus
To link http://www.e-fotojoker.pl/product/ap...non-40d-body-/
Cena obowiązuje przy zakupie przez Internet. W ich salonie korpus kosztuje ponad 3400 zł dokładnie nie wiem bo Pani przez telefon jakoś niewyraźnie mówiła.40D + C 24-105/4 IS + C 100-400/4.5-5.6 + C 580 EX II i Manfrotto 190PRO + 141RC + drobiazgiKomentarz
-
-
no link ktory wkleilem wczesniej rzeczywiscie jacys zlodzieje internetowi (tak na szybko wkleilem) sorry
ja zdecydowalem sie kupic z hong kongu przez UK
pucha z jakimis bonusami typu CF i torba wyszla 500 funciakow
co do gwarancji wystarczy dostarczyc sprzet do UK a oni na wlasny koszt odsylaja do UK i spowrotem...
po odliczeniu cashbacka rzeczywiscie nie duzo taniej ale zamowilem razem ze szklem i w sumie jakas oszczednosc jest...
no i oczywiscie licze na to ze bedzie z pucha wszystko OK
w poniedzialek powinna przyjsc do UK a za niedlugo moja znajoma ma mi przywiezc wszystko...
Wg moich kalkulacji, kupując w HK zaoszczędzisz ca. 208 PLN minus ryzyko i emocje.
Pozdrówkam_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
no w sumie rzeczywiscie jak sie tak zastanowic to wielkiego zysku nie ma... ehh
tzn. przy zakupie ze szklem jakas tam roznica bedzie...
mam nadzieje ze wszytsko przyjdzie cale i zdrowe...Canon 40D + 17-40 + C50/1.4 + 430EX + HOYA HMC
Canon G5 + jakies filtry + duży plastikowy statyw
HAMA DEFENDER 200Komentarz
-
polecam www.bhphotovideo.com - mieszkam w UK i zamowilem u nich w nocy z niedzieli na poniedzialek i we wtorek po poludniu mialem sprzet w domu - 40d + 28-135 w zestawie + 580 ex II + battery grip , bateria zapasowa + zestaw filtrow + extreme III 4GB i po zaplaceniu 250 funtow cla ( UPS sie upomina ) wyszlo mi taniej 400 funtow niz w UK . a co do gwarancji to bym sie nie martwil bo pamietam jak kiedys tata przywozil mi sprzet z niemiec zanim bylismy EU i byl podobny problem ale maly mail do canona i z warszawki sami do mnie zadzwonili z zytniej kiedy chce sprzet naprawiac wiec nie powinno byc problemowKomentarz
-
Komentarz
-
Panowie-popełniłem to-dzisiaj zakupiłem 40D w FotoJoker za 3166-byłem osobiście, w sklepie internetowym ...!40D i ...:grin:Komentarz
Komentarz