X
-
-
Odp: Kolejny Canon Cashback 2014
Kupiłem towar wysłałem wniosek chciałem by Cashback poszedł na konto żony.(70âŹ)
wysłałem co trzeba zrobiłem zdjęcia tak jak było w załącznikach dostałem odmowe.
Zadzwoniłem i pani mi powiedziała ze dane zakupu się nie zgadzają z tym gdzie maja wysłać kasę rachunek jest zarejestrowany na kogoś innego
Pani mnie naprowadziła wysłałem jeszcze raz z nowymi zgadzającymi się danymi
Dostałem maila ze to potrwa i proszą o cierpliwość
wczoraj pisze bo ile mogę mieć cierpliwości jak już minęło 3 miesiące dziś odp. ze nie wypłaca
Jak CANON ma takie możliwości to niech sprawdzi kto płacił kartą za lampę.
Naciągacze dziś byłem w sklepie i bez łaski 100⏠taniej ta sama lampa
chyba zgłoszę się do mamy becekplKomentarz
-
napiszcie coś o tym nowym cashbacku
dostał ktoś ten tablet?
jak to w ogóle wygląda?Komentarz
-
Właśnie wysłałem im zgłoszenie ale nie pasuje im mój skan etykiety.Komentarz
-
-
Ja zrobiłem skan ale całego boku pudełka. I cośi m nie pasuje. Tylko u mnie na ich dolna naklejkę z kodem Fotojoker przykleił swoją z kodem kreskowym. I teraz zupełnie nie wiem czy zły skan czy co ? Bo mi napisali że nie otrzymali skanu a wysłałem im ze zgłoszeniem.Komentarz
-
Jest wyraźnie napisane, że kod musi być wycięty. Może dlatego "im nie pasuje".
Nie musi być skan, może być fotka, zrobiona nawet telefonem.
Znaczy dwie fotki, jedna wyciętego kodu, druga paragonu.Komentarz
-
nie chce draznic kolegi "walczacego" z canonem ale ja swój zwrot własnie planuje wydac na 600ex, i stąd moje pytanie, czy słyszał ktos, czy może na koniec roku zrobia cos nowego w temacie caschbacku?Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Czytałem to ale to jakby bez sensu. Może ktoś wysyłała skan na ta promocje i napiszę co mu przyjęli. I jaki wpisał ten kod EAN bo ja wpisałem z małej naklejki - miał 13 cyfr.
I właśnie ta mała naklejka nachodzi na fabryczne kody .Próbowałem czy się odklei ale nie ma szans na to. Zrywa wszystko pod spodem.Komentarz
-
Spróbuj suszarką do włosów podgrzać i powinny obydwie naklejki zejść bez problemu.
Też mnie ciekawi kiedy i czy będzie następny Cashback, bo planuje zakupy i nie wiem czy się wstrzymywać czy kupować już.Komentarz
-
Czytałem to ale to jakby bez sensu. Może ktoś wysyłała skan na ta promocje i napiszę co mu przyjęli. I jaki wpisał ten kod EAN bo ja wpisałem z małej naklejki - miał 13 cyfr.
I właśnie ta mała naklejka nachodzi na fabryczne kody .Próbowałem czy się odklei ale nie ma szans na to. Zrywa wszystko pod spodem.
Cześć,
ja już swoje odklepałem w kwestii tej promocji Photo Enthusiasts. Też kupiłem 6D w Fotojokerze i miałem naklejone na pudło całe stado naklejek (na oryginalnym kodzie EAN też).
Cały czas po rejestracji otrzymywałem informację, że kod EAN jest nieprawidłowy.
Zadzwoniłem do supportu Canona, gość z pomocy technicznej powiedział mi jak ma wyglądać kod EAN - moja odpowiedź brzmiała WTF? Nie mam takiego kodu, zapewne jest zaklejony naklejkami sprzedawcy.
Założyli zgłoszenie reklamacyjne, poprosili o skan ścianki pudełka z aparatu na którym są te naklejki. Sprawa poszła do supportu anglojęzycznego, pomęczyłem ich 3 dni telefonami i zgłoszenie zostało rozpatrzone pozytywnie. Dostałem już klucz do pakietu Adobe, ale w dalszym ciągu (już ponad dwa tygodnie) czekam na info o wysyłce tabletu i cisza
Dodatkiem do tego true story jest to, że kumpel kupował ze mną drugie 6D w tym samym czasie i też ma drogę przez mękę z supportem canona - dokładnie taka sama sytuacja jak u mnie.6D, 5DII, 50D, S35 1.4, S24 1.4, C85 1.8, C50 1.4
[B]Sprzedam Samyang 8mmKomentarz
-
-
Moją sprawą już też zajmuję się support Canona. Bardzo szybko zareagowali i widać że im zależy żeby mi pomóc. Ale dopiero od wczoraj. Mam nadzieje że jakoś przez to przejdę. Na razie podali mi jaki podać prawidłowy numer EAN. Zrobiłem korektę bo miałem zły wpisany choć u mnie czepiali się o brak prawidłowego scanu kodów.
W sumie wolałem już poprzednie promocje gdzie się wysyłało kawałek z pudła i nie było takich problemów jak teraz.Komentarz
-
A kogo męczyłeś telefonami nasz support czy ten za granicą ?Cześć,
ja już swoje odklepałem w kwestii tej promocji Photo Enthusiasts. Też kupiłem 6D w Fotojokerze i miałem naklejone na pudło całe stado naklejek (na oryginalnym kodzie EAN też).
Cały czas po rejestracji otrzymywałem informację, że kod EAN jest nieprawidłowy.
Zadzwoniłem do supportu Canona, gość z pomocy technicznej powiedział mi jak ma wyglądać kod EAN - moja odpowiedź brzmiała WTF? Nie mam takiego kodu, zapewne jest zaklejony naklejkami sprzedawcy.
Założyli zgłoszenie reklamacyjne, poprosili o skan ścianki pudełka z aparatu na którym są te naklejki. Sprawa poszła do supportu anglojęzycznego, pomęczyłem ich 3 dni telefonami i zgłoszenie zostało rozpatrzone pozytywnie. Dostałem już klucz do pakietu Adobe, ale w dalszym ciągu (już ponad dwa tygodnie) czekam na info o wysyłce tabletu i cisza
Dodatkiem do tego true story jest to, że kumpel kupował ze mną drugie 6D w tym samym czasie i też ma drogę przez mękę z supportem canona - dokładnie taka sama sytuacja jak u mnie.Komentarz
-
Początkowo support w PL. Ostatecznie gdy dostałem informację że sprawa została przekazana 'wyżej' do GB poprosiłem o nr tel. Tam zadzwoniłem dwa razy. Po czym przekręciłem ponownie do supportu w PL i miły pan poinformował mnie, że ma już informację 'z góry' że wniosek jest zaakceptowany tylko muszę poczekać na zmianę statusu w systemie.6D, 5DII, 50D, S35 1.4, S24 1.4, C85 1.8, C50 1.4
[B]Sprzedam Samyang 8mmKomentarz
Komentarz