To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robgr85
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1719

mi po miesiącu niewysyłania fotek do SS [taki eksperyment :P] (mam aktualnie 160 w galerii) DLe spadły do poziomu (średnio) 8/dzień.

Pozdrawiam,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• asterix
      Uzależniony
      • 2005
      • 793

Ostatnio mnie zaszczyt kopnal w dumne siedzenie bo dostalem pare emaili od shutterstocka (wlasciciel i manager jakis). Nie wiem dlaczego ja ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczony.
      Zamowili pare zdjec z Ewelina i jeszcze 2 osobami, ktore pojawaiaja sie na moich zdjeciach. Zalezalo im konkretnie na tych osobach

Czyli bedzie pare exended
      Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Picia
        Początki nałogu
        • 2006
        • 337

Zamieszczone przez robgr85
        mi po miesiącu niewysyłania fotek do SS [taki eksperyment :P] (mam aktualnie 160 w galerii) DLe spadły do poziomu (średnio) 8/dzień.
        Pozdrawiam,
        hmm u mnie przy 83 fotkach w galerii DL to 10/dzien max i to bez zadnych eksperymentow..

Zamieszczone przez asterix
        Ostatnio mnie zaszczyt kopnal w dumne siedzenie bo dostalem pare emaili od shutterstocka (wlasciciel i manager jakis). Nie wiem dlaczego ja ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczony.
        Zamowili pare zdjec z Ewelina i jeszcze 2 osobami, ktore pojawaiaja sie na moich zdjeciach. Zalezalo im konkretnie na tych osobach

Czyli bedzie pare exended
        widzac twoje fotki to wczesniej czy pozniej moznabylo sie tego spodziewac. gratulacje

Komentarz

• asterix
          Uzależniony
          • 2005
          • 793

nie chce by to zabrzmialo falszywie skromnie ale ja tam nic szczegolnego nie widze w swoich fotkach
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          ale dziekuje za mile slowo
          Ostatnio edytowany przez asterix; 2646. Powód: Automerged Doublepost
          Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Picia
            Początki nałogu
            • 2006
            • 337

no to sa fotki reklamowe wiec nie maja jakiejs wiekszej wartosci artystycznej
            trzeba przyznac,ze znasz sie na microstockach i studiu.

Komentarz

• Tomanderos

Zamieszczone przez Picia
              no to sa fotki reklamowe wiec nie maja jakiejs wiekszej wartosci artystycznej
              trzeba przyznac,ze znasz sie na microstockach i studiu.

twierdzisz ze w reklamie nie ma artyzmu?

Komentarz

• rypson
                Bywalec
                • 2007
                • 225

kolega wsponial o zdjeciach reklamowych a nie reklamach... a teraz znajdz roznice... i sam sie zastanow ile artyzmu jest w zdjeciach reklamowych a ile w reklamie...

Komentarz

• Picia
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 337

Zamieszczone przez rypson
                  kolega wsponial o zdjeciach reklamowych a nie reklamach... a teraz znajdz roznice... i sam sie zastanow ile artyzmu jest w zdjeciach reklamowych a ile w reklamie...
                  adwokat
                  twierdzisz ze w reklamie nie ma artyzmu?
                  w zdjeciach reklamowych nie widze artyzmu.

Komentarz

• robgr85
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1719

Zamieszczone przez Picia
                    w zdjeciach reklamowych nie widze artyzmu.
                    a ja nie widzę żadnych przeciwskazań, aby takowy się pojawił w reklamowych fotografiach.

Komentarz

• Picia
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 337

Zamieszczone przez robgr85
                      a ja nie widzę żadnych przeciwskazań, aby takowy się pojawił w reklamowych fotografiach.
                      a gdzie jest artyzm w zdjeciach protuktow? no moze w fotografi ludzi znajdzie sie troche artyzmu.

Komentarz

• sergi
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 413

Zamieszczone przez Picia
                        a gdzie jest artyzm w zdjeciach protuktow? no moze w fotografi ludzi znajdzie sie troche artyzmu.
                        Picia masz złe wyobrażenie o fotografii reklamowej. Zdjęcia produktów to nie tylko przedmioty na białym tle. To niejednokrotnie bardzo ciekawa gra światłem, kolorem i formą.
                        5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
                        :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
                        :: Motywy wordpress

Komentarz

• Tomanderos

Zamieszczone przez sergi
                          Picia masz złe wyobrażenie o fotografii reklamowej. Zdjęcia produktów to nie tylko przedmioty na białym tle. To niejednokrotnie bardzo ciekawa gra światłem, kolorem i formą.
                          dokladnie.

zapraszam do zgooglowania np. ryszard horowitz.

dzizys, co za ignoranci !!!

Komentarz

• robgr85
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1719

Zamieszczone przez Picia
                            chyba nie masz zabardzo pojęcia czym jest fotografia reklamowa.

Komentarz

• Picia
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 337

Zamieszczone przez sergi
                              widocznie musze poprzestawiac co nie co w swoim mysleniu bo takie na razie mam wyobrazenie.

Komentarz

• gonzo44
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1304

Twoje wyobrażenie jest jak najbardziej uzasadnione gdy codziennie jesteśmy atakowani zdjęciami z bilbordów albo gazetek tesco czy innego saturna.
                                Moje zdjęcia na CB

Komentarz

Pracuję...