To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adamek
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2265

Ograniczanie fotografii reklamowej do gazetek tesco można porównać do ograniczania fotografii prasowej tylko i wyłącznie do fotografowania dziur w ulicach.

I to i to jest oczywistą bzdurą.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Komentarz

• robgr85
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1719

Zamieszczone przez adamek
      Ograniczanie fotografii reklamowej do gazetek tesco można porównać do ograniczania fotografii prasowej tylko i wyłącznie do fotografowania dziur w ulicach.

I to i to jest oczywistą bzdurą.
      dokładnie.

Ostatnio znalazłem artykuł odnośnie paypala i US. Myślę że może niektórych z was zainteresować...

Pozdr.
      Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• Picia
        Początki nałogu
        • 2006
        • 337

ostatnio mam problemy z subskrypcja. wogole nie dostaja maili z powodem odrzucenia fotek itp. a przeciez nic nie zmienialem.

Komentarz

• rypson
          Bywalec
          • 2007
          • 225

mi FTP fotolii dziwnie "dziala" wyslalem zdjecia ale nie mam ich na konice swoim... i na SS nie moge przez FTP wysylac zdjec lacze sie ale nie wysyla mi zjdec....

Komentarz

• emiel
            Coś już napisał
            • 2007
            • 59

mam to samo na fotolii
            połączenie zrywa sie co chwile, przesłałem kilka pojedynczo ale nie są widoczne na stronie
            za to expresowa akceptacja, wczoraj upoload dzisiaj review
            sigpic

Komentarz

• Picia
              Początki nałogu
              • 2006
              • 337

Zamieszczone przez emiel
              mam to samo na fotolii
              połączenie zrywa sie co chwile, przesłałem kilka pojedynczo ale nie są widoczne na stronie
              u mnie to samo.
              pewnie maja powazniejszy problem z serwerem.

Komentarz

• julmar
                • 2008
                • 6

Ja miałem to szczęście i angielski pisarz Tobias Hill do swojej najnowszej książki kupił moje zdjęcia z Japonii ( 4 dokładnie) Year of the Dog Nie chodziło mi o pieniądze tylko o przyjemność. Miło zobaczyć swoje nazwisko na okładce książki jako autora zdjęć.

Komentarz

• robgr85
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1719

Zamieszczone przez julmar
                  Ja miałem to szczęście i angielski pisarz Tobias Hill do swojej najnowszej książki kupił moje zdjęcia z Japonii ( 4 dokładnie) Year of the Dog Nie chodziło mi o pieniądze tylko o przyjemność. Miło zobaczyć swoje nazwisko na okładce książki jako autora zdjęć.
                  a gdzie je kupił?

Komentarz

• julmar
                    • 2008
                    • 6

Fotki pokazał mu nasz wspólny znajomy (jak się okazało).
                    Tobias akurat szukał czegoś o Japonii do swojej książki, spodobały mu się moje zdjęcia z ogrodów Zen, a reszta była już tylko formalnością. Warto też pokazywać swoje zdjęcia na takich stronach jak np TrekEarth Nigdy nie wiadomo kto tam zagląda. Jeśli ktoś czuje się na tyle silny w swoich zdjęciach że chce na nich zarabiać to wydaje mi się że powinien "wyjść" właśnie na takie strony. Gdzie oprócz krytyki lub uznania może doświadczyć także czegoś innego.

Komentarz

• robgr85
                      Pełne uzależnienie
                      • 2007
                      • 1719

Fotki pokazał mu nasz wspólny znajomy (jak się okazało).
                      Tobias akurat szukał czegoś o Japonii do swojej książki, spodobały mu się moje zdjęcia z ogrodów Zen, a reszta była już tylko formalnością. Warto też pokazywać swoje zdjęcia na takich stronach jak np TrekEarth Nigdy nie wiadomo kto tam zagląda. Jeśli ktoś czuje się na tyle silny w swoich zdjęciach że chce na nich zarabiać to wydaje mi się że powinien "wyjść" właśnie na takie strony. Gdzie oprócz krytyki lub uznania może doświadczyć także czegoś innego.
                      ja kiedyś próbowałem dodać kilka swoich fotografii (moim zdaniem dość udanych) na onexposure.net

niestety odrzucili mi je :/

Komentarz

• hyzop
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 413

A na książkę ci starczyło za zarobine pieniądze, czy może dostałeś ją z dedykacją od autora ?

Komentarz

• julmar
                          • 2008
                          • 6

I tu zaczyna się nie miła część, autor nie przesłał mi książki. Dopiero po moim mailu do niego, otrzymałem książkę od wydawnictwa ale bez dedykacji.
                          Bardzo nie ładne zachowanie ze strony pana Tobiasa Hilla.

Komentarz

• persival
                            Coś już napisał
                            • 2007
                            • 51

I tu zaczyna się nie miła część, autor nie przesłał mi książki. Dopiero po moim mailu do niego, otrzymałem książkę od wydawnictwa ale bez dedykacji.
                            Bardzo nie ładne zachowanie ze strony pana Tobiasa Hilla.

przepraszam za moje pytanie...lecz czy on ci zaplacil za te zdjecia?
                            tak czy inaczej jego postawa jest godna potepienia

Komentarz

• julmar
                              • 2008
                              • 6

Oczywiście że zapłacił.

Komentarz

• laur
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 144

Witam, ja mam pytanie natury technicznej, jak mam rozumieć taki powód odrzucenia zdjęcia na iStockphoto , dodam że nie jednego, dostając taki oto komunikat "We found this file over filtered from its original appearance/quality" o co chodzi, jako ze angielski u mnie nietęgi ja to sobie przetłumaczyłem że wystepują błędy, i pliki u nich występują w różnych postaciach jakościowych... czy dobrze myślę i co może byc przyczyną a może tu chodzi o cos zupełnie innego.... ?
                                Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
                                Moja galeria: http://laur.ovh.org/

Komentarz

Pracuję...