To jest podklejony temat.
X
X
-
-
wlasnie przed chwila dostalem maila z wiadomością
"Dear Piotr Maciejewski,
Just thought you would like to know that your Shutterstock earnings have been computed - and will be sent out by the 15th of the month."
tez sie lekko niepokoilem.
w rubryce "Paypal/Moneybookers Email Address" musz miec wpisany adres email na ktory jestem zarejestrowany w paypal?
pieniadze beda przelane automatycznie na te moje konto, czy bede musal cos jeszcze robic? przepraszam za tak duze liczbe pytan ale nie chce popelnic zadnego bledu.
Komentarz
-
musisz podać adres email swojego paypal (albo jak chcesz to podaj mójwlasnie przed chwila dostalem maila z wiadomością
"Dear Piotr Maciejewski,
Just thought you would like to know that your Shutterstock earnings have been computed - and will be sent out by the 15th of the month."
tez sie lekko niepokoilem.
w rubryce "Paypal/Moneybookers Email Address" musz miec wpisany adres email na ktory jestem zarejestrowany w paypal?
pieniadze beda przelane automatycznie na te moje konto, czy bede musal cos jeszcze robic? przepraszam za tak duze liczbe pytan ale nie chce popelnic zadnego bledu.
). Przelew będzie automatyczny.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
-
-
no dostałeś informację w emailu od SS... do 15 dnia miesiąca5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
-
Komentarz
-
-
Witam czy wiecie cos na temat Luckie Oliwiera bo nie otwiera mi sie ich strona od kilku tygodni. Moze juz o tym bylo jesli tak to sorki za zawracanie glowy ale strasznie zalatany jestem ostatnio
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Ostanio sprzedyały się moje trzy zdjecia na fotoli w Subskrypcji. Cena sprzedaży kiepska, dużo niższa niż sprzedane wczesniej zdjecia Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze myslę, ktoś zapłacił jakąs sume za możliwość kupna np 100 zdjeć i poprostu wybrał też kilka moich? To o to chodzi? Czy ma to jaki głębszy sens i na dłuższą metę będzie dla mnie bardziej opłacalne?Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
Moja galeria: http://laur.ovh.org/Komentarz
-
Ostanio sprzedyały się moje trzy zdjecia na fotoli w Subskrypcji. Cena sprzedaży kiepska, dużo niższa niż sprzedane wczesniej zdjecia Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze myslę, ktoś zapłacił jakąs sume za możliwość kupna np 100 zdjeć i poprostu wybrał też kilka moich? To o to chodzi? Czy ma to jaki głębszy sens i na dłuższą metę będzie dla mnie bardziej opłacalne?
o to chodzi w subskrypcji. Ma to głębszy sens, jak ktoś zapłaci abonament i może pobrać np 25 zdjęć dziennie, to nie zwraca tak mocno uwagi na cenę zdjęcia... i biorą ich więcej niż by to robili bez abonamentu.Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
jak jest z Model Relases dla grupy ludzi? kazdy musi wypelnic swoj Model Relases? pierwszy raz chce wstawic zdjecia ludzi i mam mala niewiedze..
Komentarz
-
Komentarz
-
shutterstock przyjmuje już śrenio 2 nowych fotografów co 15 minut. Nic dziwnego że sprzedaz spada.wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.plKomentarz
Komentarz