To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robgr85
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1719

Zamieszczone przez sergi
    Chyba już nie musi precyzować skoro wszystko zostało objaśnione w postach wyzej
    no tak. Ponadto dostałem PW, dopiero teraz się zorientowałem. Chodziło o przelew środków z SS do paypal
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• Picia
      Początki nałogu
      • 2006
      • 337

wlasnie przed chwila dostalem maila z wiadomością
      "Dear Piotr Maciejewski,

Just thought you would like to know that your Shutterstock earnings have been computed - and will be sent out by the 15th of the month."

tez sie lekko niepokoilem.

w rubryce "Paypal/Moneybookers Email Address" musz miec wpisany adres email na ktory jestem zarejestrowany w paypal?
      pieniadze beda przelane automatycznie na te moje konto, czy bede musal cos jeszcze robic? przepraszam za tak duze liczbe pytan ale nie chce popelnic zadnego bledu.

Komentarz

• robgr85
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1719

Zamieszczone przez Picia
        wlasnie przed chwila dostalem maila z wiadomością
        "Dear Piotr Maciejewski,

Just thought you would like to know that your Shutterstock earnings have been computed - and will be sent out by the 15th of the month."

tez sie lekko niepokoilem.

w rubryce "Paypal/Moneybookers Email Address" musz miec wpisany adres email na ktory jestem zarejestrowany w paypal?
        pieniadze beda przelane automatycznie na te moje konto, czy bede musal cos jeszcze robic? przepraszam za tak duze liczbe pytan ale nie chce popelnic zadnego bledu.
        musisz podać adres email swojego paypal (albo jak chcesz to podaj mój ). Przelew będzie automatyczny.

Komentarz

• sergi
          Początki nałogu
          • 2004
          • 413

Zamieszczone przez Picia
          TAK

a poniżej w rubryce PAYOUT METHOD wybrac PAYPAL
          5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
          :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
          :: Motywy wordpress

Komentarz

• Picia
            Początki nałogu
            • 2006
            • 337

w takim razie wszystko juz zrobione. ile tak sredni u was trwa przelew pieniedzy?

Komentarz

• sergi
              Początki nałogu
              • 2004
              • 413

no dostałeś informację w emailu od SS... do 15 dnia miesiąca
              5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
              :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
              :: Motywy wordpress

Komentarz

• Picia
                Początki nałogu
                • 2006
                • 337

Zamieszczone przez sergi
                no dostałeś informację w emailu od SS... do 15 dnia miesiąca
                zgadza sie, dostalem. ale jestem ciekawy jak jest w rzeczywistosci..jak dlugo.

Komentarz

• gutek
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 133

różnie, sprawdziłem ostatni przelew od nich i dostałem go 9tego

[Portfolio]

Komentarz

• piotrzuraw

Witam czy wiecie cos na temat Luckie Oliwiera bo nie otwiera mi sie ich strona od kilku tygodni. Moze juz o tym bylo jesli tak to sorki za zawracanie glowy ale strasznie zalatany jestem ostatnio Pozdrawiam

Komentarz

• robgr85
                      Pełne uzależnienie
                      • 2007
                      • 1719

Zamieszczone przez piotrzuraw
                      Witam czy wiecie cos na temat Luckie Oliwiera bo nie otwiera mi sie ich strona od kilku tygodni. Moze juz o tym bylo jesli tak to sorki za zawracanie glowy ale strasznie zalatany jestem ostatnio Pozdrawiam
                      LO wypadł z obiegu

Komentarz

• laur
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 144

Ostanio sprzedyały się moje trzy zdjecia na fotoli w Subskrypcji. Cena sprzedaży kiepska, dużo niższa niż sprzedane wczesniej zdjecia Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze myslę, ktoś zapłacił jakąs sume za możliwość kupna np 100 zdjeć i poprostu wybrał też kilka moich? To o to chodzi? Czy ma to jaki głębszy sens i na dłuższą metę będzie dla mnie bardziej opłacalne?
                        Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
                        Moja galeria: http://laur.ovh.org/

Komentarz

• robgr85
                          Pełne uzależnienie
                          • 2007
                          • 1719

Zamieszczone przez laur
                          Ostanio sprzedyały się moje trzy zdjecia na fotoli w Subskrypcji. Cena sprzedaży kiepska, dużo niższa niż sprzedane wczesniej zdjecia Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze myslę, ktoś zapłacił jakąs sume za możliwość kupna np 100 zdjeć i poprostu wybrał też kilka moich? To o to chodzi? Czy ma to jaki głębszy sens i na dłuższą metę będzie dla mnie bardziej opłacalne?

o to chodzi w subskrypcji. Ma to głębszy sens, jak ktoś zapłaci abonament i może pobrać np 25 zdjęć dziennie, to nie zwraca tak mocno uwagi na cenę zdjęcia... i biorą ich więcej niż by to robili bez abonamentu.

Komentarz

• Picia
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 337

jak jest z Model Relases dla grupy ludzi? kazdy musi wypelnic swoj Model Relases? pierwszy raz chce wstawic zdjecia ludzi i mam mala niewiedze..

Komentarz

• rachwal
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 125

Zamieszczone przez Picia
                              jak jest z Model Relases dla grupy ludzi? kazdy musi wypelnic swoj Model Relases? pierwszy raz chce wstawic zdjecia ludzi i mam mala niewiedze..
                              W tym temacie nie pojecia "grupy ludzi", kazdy podpisuje osobny papier.
                              obecnie na forum stock photography - banki zdjęć - przepisy kulinarne - zdjęcia z wycieczek rowerowych

Komentarz

• zeber
                                Coś już napisał
                                • 2007
                                • 62

shutterstock przyjmuje już śrenio 2 nowych fotografów co 15 minut. Nic dziwnego że sprzedaz spada.
                                wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl

Komentarz

Pracuję...