X
-
-
z tego co wiem (wysłali mi maila) to w najbliższy weekend najlepszefoto.pl bedzie wystawiało się na targach organizowanych przez fotopolis.pl w warszawie w dawnej wytwórni wódek koneser. pozdrawiamNajlepsze foto miało w czwartek i piątek swoje prezentacje w W-wie.
Widziałem ich fotoksiążki-mieli ich około 10-15.
Robią na Kodaku Endura i w metalicu.
Na żadnej nie widziałem takiego numeru jak u rysiaczka,a dosyć wnikliwie oglądałem.
Gdyby nie to, mogłbym uznać ich fk za naprawdę warte polecenia.
...i rabaty dawali...Komentarz
-
Jeśli chodzi o najlepszefoto.pl to mogę szczerze polecić jakoś bardzo zadowalająca, z kolej zamawiałem przy najgrubszym papierze 1200g, nie wiem jak wygląda cieńszy.Komentarz
-
Witajcie, chciałem się Was zapytać jak przygotowujecie swoje rozkładówki a ściślej zdjęcia na te rozkładówki. Chodzi mi o to że przygotowując zdjęcia do fotolabu skalujemy je do wymaganego wymiaru, dpi i odpowiednio wyostrzamy. Jak robicie to ze zdjęciami na rozkładówkę, czy stosujecie obiekty inteligentne czy też nie i czy je wyostrzacie, jak tak to kiedy, a może przygotowujecie je jeszcze inaczej?
Pozdrawiam.Komentarz
-
Zamawiam w firmie na 800g i mogę powiedzieć, że zupełnie wystarcza
Standardowo wykonuję 15 rozkładówek na 800g i moim zdaniem jakość i grubość jest OKKomentarz
-
Nowa firma drukująca na HP Indigo 5000: http://fotoline.plNa HP Indigo 5000 drukują np. w warszawie w StudiuSupra www.studiosupra.pl. Zresztą robią fotoksiążki pod marką Fotogift www.fotogift.pl.
Na wydruku żadnej kaszki nie ma, jest zwykła rozetka rastra amplitudowego. Jak ktoś jest z Wawy, może sobie u nich obejrzeć przykładowe fotoksiążki.
W łatwy sposób można zostać partnerem i trzaskać książki w super jakości. Macałem taką książeczkę i naprawdę sam się skuszę na jakąś produkcję.
Dodatkowo można od nich dostać specyfikację PDFa z którego robią wydruki, więc nie trzeba korzystać z programu, tylko samemu sobie wszystko poskładać
Komentarz
-
Dgi, gdyby chcieć to porównywać do kogoś na rynku, to jaka byłaby to jakość?
Widziałeś FK w siedzibie firmy,czy gdzieś na "mieście" ?
Dzięki za linka,chętnie podpatrzę ich robótkę.Komentarz
-
Tak się składa, że robiłem im jeden projekt i przy okazji miałem możliwość pomacania książki. Na mieście? Nie, ot zwyczajnie podczas jednego ze spotkań.
Książki tak naprawdę były dwie. Jedna duża i druga średniego formatu. Obie naprawdę fajnej jakości. Zdjęcia czyste i ostre, papier matowy.
Ja byłem zachwycony, ale profesjonalistą w tym temacie nie jestem, więc trzeba sprawdzić samemu
Komentarz
-
hp indigo to fajna maszyna. wiekszosc firm drukujacych zamowienia online za granica za rozsadne pieniadze uzywa wlasnie tej maszyny. efekt jest spoko. mam duzo wydrukow na matowym papierze, ale bardziej mnie interesuje blyszczaca opcja.5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
-
odnosnie fotoksiazek-oferowane przez laby programy do ich składu, pozwalają dowolnie definiowac rozmiar ramek, w których to mamy umieszczać zdjecia. ciekawi mnie-czy lepiej przygotowac sobie samemu zdjecia-do konkretnych rozmiarów ramek, czy pozwolic na to programowi-a ten zrobi to w miare dobrze(w sensie: po zmniejszeniu-odpowiednio wyostrzy, itp) ?Komentarz
-
Witam,
jestem pracownikiem drukujwspomnienia.pl i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat Twojego zamówienia. Cenimy sobie opinie naszych klientów, bo dzięki nim wiemy jakie elementy naszych usług ich zadowalają, a nad jakimi musimy jeszcze popracować.
Druk zdjęć, to bardzo trudny temat, zarówno dla drukującego jak i zlecającego. Jest wiele czynników, które mogą mieć wpływ na efekt końcowy a nie wszystkie możemy kontrolować jako wykonawca.
Czy mógłbyś w związku z tym podać numer zamówienia, albo swój login w naszym systemie? Postaram się odnaleźć Twoje zamówienie i sprawdzić, co mogłoby być zrobione lepiej. Powiem szczerze, że zaintrygowały mnie te "musztardowe" kolory
Pierwszy raz spotkałem się z taką opinią.
Komentarz
-
40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.Komentarz
-
przeczytalem ostatnio ten watek bo sam sie zastanawialem
nad wyborem jakiejs firmy i z ciekawosci przeszdlem sie do
fotojokera i.........
..........zalamalem sie:/
w ksiazkach ktore maja wystawione jako probniki widac
ze jakosc drukarki domowej jest porownywalna:/
jedynie zastanawiam sie nad jakoscia wydruku na papierze foto
bo mieli tylko 1 ksiazke i to na papierze matowym a on jest
wstanie wszystko ukryc:/
ps: pytanie do krakusow: bral ktos ksiazke od baranskiego?
na nikonie chwalaZapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.htmlKomentarz
-
Ja korzystam z usług tej firmy.
Jestem zadowolony... Jakość jest dobra i wykonanie dość szybkie i bez problemowe. Nie znalazłem jeszcze lepszego wykonawcy fotoksiażek.
Jak ktoś zna kogoś lepszego to również proszę o informację.Komentarz
-
http://www.digitalalbum.pl + http://www.efoto.com.pl/ (to samo)
Praktycznie bezkonkurencyjni, kompleksowo można załatwić cały ślub (pakiety, albumy, fotoalbumy, odbitki, passe partout, ramy, gadżety).Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!Komentarz
Komentarz