X
-
-
A co jest złego w tym że zostawia się młodym wybór albumu? Z resztą dla nich wyklejanie go to też frajda. Ja stawiam sprawę jasno na pierwszej rozmowie, albo odbitki, albo fotoksiążka nie rozumiem co w tym nagannego?Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie napisałem, że danie wyboru to coś nagannego, to jest jak najbardziej OK i uczciwe przedstawienie sprawy (wolałbym jednak panku dostać zdjęcia w pudełku i album przez Ciebie polecany i wybrany przez młodych, żeby nie zabrać im przyjemności wklejania zdjęć. Skąd wiesz, gdzie Twoje obrabiane godzinami prace trafią). Napisałem, że kłóci mi się z jakością produktu oddanie klientom płacącym górę kasy, zdjęć w pudełku. Moim zdaniem to pokazanie klientom, że po zapłaceniu ma się ich w okolicach miejsca zwanego w łacinie gluteus maximus. To tak jak kupić porsche bez lusterek. Płacisz dużo, dużo wymagasz w każdym względzie.Marki trzy.Komentarz
-
Komentarz
-
Jakoś dziwnie się układa fakt, że spora część najdroższych fotografów skąpi na album. Fotografowanie za kilka tysięcy i zdjęcia w pudełku z logo. Szczyt profesjonalizmu i skąpstwa. Ponoć wzory brane z najlepszych na zachodzie. Ciekawe w czym Ascough oddaje zdjęcia? Pewnie w woreczku foliowym, bo bierze jeszcze więcej za śluby
A te pięknie wyklejane albumy na jego stronie to pewnie ściema.

Nie zdarzyło mi się oddać klientowi zdjęć reportażowych ślubnych lub plenerowych w kopercie. Przecież to obciach.
W kopercie to ja mogę oddać co najwyżej zdjęcia komunijne z kościoła po parę/kilkanascie złotych za sztukę.
Trzeba tak sobie skalkulować ofertę, aby w miarę przyzwoity album można było dorzucić. Chyba, że klient chce coś wyjątkowego, wtedy inna sprawa.
Poza tym daj klientowi zbyt duży wybór, to cię zamęczy brakiem zdecydowania, zmienianiem zdania, itp8)PozdrawiamKomentarz
-
Ja nie daję albumów z premedytacją i zachęcam do fotoksiążek, nie lubię tradycyjnych albumów i i tak większość moich klientów wybiera fotoksiążkę niż odbitki.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Obciach to jest oddać to, co niektórzy oddają. Nawet najładniej opakowana kupa nie zmieni zapachu i konsystencji.
A ludzie niech mają wolny wybór, czy chcą album za 1000zł i sami wybierają gatunek skóry i szczegóły wykończenia, czy najtańszy z możliwych album, byle tylko nie rozleciał się przy pierwszym oglądaniu.
Chyba nie ma sensu licytować się tutaj co kto oddaje i jaki z tego powodu jest wspaniały. I tak każdy z nas wie najlepiej. A w końcu nasz spór tak czy inaczej rozwiązują Młodzi swoimi portfelami.JarekKomentarz
-
Czeka mnie wklejenie 100 zdjęć 20x30 do albumu, będzie parę godzin przedszkola
Kolejni klienci zażyczyli sobie pusty album i osobno odbitki, więc przydałoby się jakieś ładne pudełko. Niestety dostępne w klepach są na rozmiar 13x18 max. Gdzie kupić ładne pudełko na rozmiar 15x21 oraz 20x30?Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Nie ma pudełek które zmieszczą zdjęcia 15x23, w empiku są takie w które ledwo wchodzi 15x21. Szukałem długo i skończyło się tym że zrobiłem na zamówienie.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
no właśnie - Ci, którzy oddajecie zdjęcia w pudełkach - gdzie je zamawiacie?
szukam właśnie pudełka na 30x40Komentarz
-
http://www.packart.com.pl, robią na każdy wymiar, minimalka to 70 szt.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Pank a powiedz mi jak to się kształtuje cenowo , bo nie mogę się dodzwonić.edynki iątki eki i duperelkiKomentarz
-
Zależy od opcji, czy z nadrukiem, ile kolorów, minimalka do zdjęć 15x23, 2 kolory wychodziła zdaje się koło 14 zł/szt.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
Komentarz